Venezuela, tara cu cele mai mari rezerve de petrol din lume, aproximativ 300 de miliarde de barili, moare de foame, iar bolnavii sunt pe cont propriu

Venezuela, foamete in tara

Timp de o saptamna, o echipa a postului britanic Sky News, a filmat cu camera ascunsa in trei spitale din Caracas si alte orase. Situatia este dramatica.

Cadavrul unui barbat este abandonat pe un hol. Nu e curent electric nici macar pentru frigiderele de la morga spitalului. La alt etaj, un barbat paralizat se stinge incetul cu incetul, sub ochii neputinciosi ai rudelor. Sistemul de sanatate din Venezuela nu-l poate ajuta cu nimic. Nu dispune nici macar de analgezice care sa aline durerile crunte de burta ale unei femei.

Oamenii asteapta pe culoare sa-i vada un medic, asa cum afara stau la cozi nesfarsite pentru o paine ori un litru de lapte. Dupa o asteptare de cinci ore, acest barbat s-a ales cu doua borcane de maioneza. „Mie imi vine randul sa cumpar alimente joia, dar joia trecuta n-am gasit absolut nimic de cumparat. N-am nimic de mancare in casa.”

Cum s-a ajuns aici? Coruptia guvernului socialist, piata neagra si hiper-inflatia sunt factorii principali. –

CITESTE mai MULT aici: http://www.nasul.tv/inflatia-este-de-400-iar-preturile-se-dubleaza-o-data-la-cateva-zile-situatia-dramatica-a-populatiei-din-venezuela/#sthash.uANqD04Q.dpuf

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    mai 27, 2016 @ 08:48:53

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. Gicu Leonte
    mai 28, 2016 @ 01:30:32

    Cu siguranta, Venezuela e bogata in petrol. Dar cine o jacmaneste de aceste resurse? Ghiciti!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: