PROTEST DE SUSȚINERE PENTRU FLORIN BARBU ȘI COPIII LUI, luni 30 mai, ora 14:00, la MAE – Ministerul de Afaceri Externe

Florin Barbu Greva Foamei Strasbourg 1

Iata un prilej pentru Romani sa sustina cauza lui Florin Barbu chiar in Bucuresti. Florin Barbu intentioneaza sa petitioneze pana isi primeste copiii inapoi. El nu va merge la protestul din Strasbourg Sambata 28 mai, ci isi va continua greva foamei, fiind deja in a 11-a zi astazi. Cititi despre aceasta initiativa la Bucuresti la linkul de mai jos.

Florin Barbu Ziua a 10-a Greva Foamei Strasbourg CEDOCine vrea sa fie alaturi de Florin Barbu, romanul aflat in greva foamei la Strasbourg deoarece i ,,s-au furat” copiii in Anglia pentru a fi dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali?

Luni, ora 14.00 putem merge impreuna sa ne aratam compasiunea si faptul ca il sustinem pe Florin, putem depune cate un memoriu la Ministerul Afacerilor Externe, Guvern si Ambasada Marii Britanii.

CITITI mai MULT aici – https://danielvla.wordpress.com/2016/05/26/protest-de-sustinere-pentru-florin-barbu-si-copiii-lui-luni-30-mai-ora-1400-la-ministerul-de-externe/

12 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  mai 27, 2016 @ 14:11:01

  Cu ajutorul Domnului voi merge. Ma bucur sa pot face ceva practic pentru Florin Barbu, afara de rugaciune si post. Insa m-as fi bucurat sa nu fi fost niciodata nevoie sa fac asa ceva…
  Imi doresc foarte mult sa merg. Va fi a 14-a zi de greva foamei pentru el… Doamne, pastreaza-i viata!…
  Desi nu am nici icoane si nici cruci, voi merge cu ajutorul Domnului. El sa ma ajute si sa inlature orice piedica pentru ca vreau sa fiu acolo pentru dansul. Macar atat…

 2. Todd
  mai 27, 2016 @ 15:49:30

  Nu vad care e problema daca e cuplu gay… Poate le e mai bine asa.

  • rodi
   mai 27, 2016 @ 15:55:45

   Todd, nu vezi care e problema? Daca ti-ar lua cineva copiii pentru ca sotia nu mai vrea sa stea cu tine ar fi ok pentru tine? Mai bine? Florin nu a meritat sa-i fie confiscati copiii. E o crima ca i s-au furat si nu cred ca tu ai sta nepasator sa-ti fure cineva copiii.

  • Cs
   mai 27, 2016 @ 18:05:49

   Dacă mai citești pe aici Todd, vreau sa iti spun vreo doua vorbe.
   Logic, ilogic, cum vrei tu sa o iei, nimeni nu are dreptul sa iti ia copiii pe care i-a născut . Nimeni nu are acest drept. Ca sa iti placa răspunsul (poate ești simpatizant gay) am sa iti spun ca oamenii vor protesta și vor cere ca , copiii sa revină în familia care i-a conceput și care îi iubește , la un tată care își da viața pentru ei.
   Cuplul ăla gay , nu va face ăsta Niciodată! !!
   Pentru ca numai dacă rupi o viata din tine poți sa simți și sa înțelegi.
   Sper ca simpatia ptr. gay sa nu -ți atenueze capacitatea de a raționa.

 3. Trackback: PROTEST de susținere pentru Florin BARBU și copiii lui, Luni 30 mai, ora 14:00, la MAE – Ministerul de Afaceri Externe din București | ARMONIA MAGAZINE - USA
 4. Trackback: FLORIN BARBU – GREVA FOAMEI – A 11-A ZI | agnus dei - english + romanian blog
 5. octavpelin
  mai 28, 2016 @ 01:51:30

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 6. eliodora
  mai 31, 2016 @ 14:16:41

  Ted daca mama ta era Vasile si tatal tau Marioara, azi nu existai; apoi ai ramas cu ei , banuiec ca nu te a furat nimeni .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: