Scurt despre zâmbet (3)

binecuvantat sa fie omul care vede in spatele zambetului si ofera incurajare….cand trebuie…

Ciprian I. Bârsan


,,În spatele unui zâmbet şi a unei înfăţişări senine, se poate ascunde în tăcere, adâncul unei inimi zdrobite, suspinând de durere”.

Vezi articolul original

Un comentariu (+add yours?)

 1. Cristian
  mai 28, 2016 @ 16:35:16

  De pe ActiveNews.ro:
  Povestea ministrului de Justitie care avea „the right change” si n-a vrut sa devina „free-rider”
  http://www.activenews.ro/stiri-social/Povestea-ministrului-de-Justitie-care-avea-„the-right-change-si-n-a-vrut-sa-devina-„free-rider-133591

  ––––
  Ce este foarte interesant la articolul de mai jos este faptul ca demasca scopul retelelor de socializare si anume IDOLATRIA!

  Citez: „Mersul cu metroul a inceput sa fie socotit drept un fel de coborare a zeilor din Olimp in subteranele Capitalei.”

  Mai jos: „A urmat apoi ‘glorificarea’ fortata a profesorului Leon Danaila, care a fost pozat in metrou, fara stirea dumnealui.” […] „INSA CEI DORNICI DE POPULARITATE […]”

  La [ne]pocaiti se pare ca popularitatea sau vedetismul este mai importanta cu mult decat implinirea Scripturii! Adeptii acestei forme de idolatrie nu suporta absolut deloc sa li se spuna adevarul despre placerea/pofta lor (ti-i faci dusmani daca le critici idolul!) si fac absolut orice pentru a schimba subiectul sau pentru a devia atentia ca apoi sa justifice cum ca este „doar un site” sau ceva normal, care eventual „depinde cum il folosesti” etc. etc. Ba chiar si de la amvoane se predica cu mare infocare cum ca „facebook nu este pacat”! DAR OARE PUTEM ACOPERI SAU ASCUNDE ADEVARUL?? Aceasta predica este preluata pe ResurseCrestine.ro de pe 30 ianuarie 2011 (deci de peste 5 ani de zile). Oare o citi-o cineva? Sau toti o inchid cand vad titlul, ca sa nu fie deranjati de mesaj sau de adevar?

  Iosif Anca – Pacatul retelelor sociale virtuale
  http://www.resursecrestine.ro/editoriale/66114/pacatul-retelelor-sociale-virtuale

  Sau, aceeasi predica, in format audio (luata tot de pe ResurseCrestine.ro):

  Citez:
  „Noi oamenii, avem nevoie de relaţi naturale interumane, dar şi de o relaţie spirituală, iar Diavolul încearcă să ne amăgească prin intermediul tehnologiei, pentru a acoperi dimensiunea spirituală ce trebuie împlinită prin părtăşia noastră cu Dumnezeu. Pentru a intra în reţeaua divină, trebuie să fim conectaţi la ea, însă numai Dumnezeu ne poate accepta în „lista lui de prieteni”, după care putem accesa şi noi oricând serviciul, intrând în dialog cu El în rugăciune. Împărtăşeşte cu El problemele tale, nu cu cei de pe Hi 5 sau Facebook, care nu te pot ajuta cu nimic, căci sunt în cel mai bun caz creştini tot atât de fireşti ca şi tine, sau chiar infractori nebănuiţi! Prin Internet, mulţi sunt ispitiţi să-şi povestească necazul sau supărarea, dar adevăraţii consilieri nu sunt în reţele sociale virtuale, care cauzează efecte dezastruoase prin degradarea vieţii morale şi divorţuri familiale.”

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: