Protest in LONDRA in sustinerea fam. Florin Barbu si Andreea Sutton Bradeanu

Mai multe poze aici –

Un mic editorial de la o persoana care sustine cauza lui Florin Barbu si care a fost foarte activa si este inca in sustinerea fam. Bodnariu:

Dragi sustinatori si luptatori,

Am vorbit adineaori cu Florin Barbu si slava Domnului, omul acesta este plin de credinta, speranta, incredere in Dumnezeu, are puterea de a ierta si isi iubeste si pretuieste familia intreaga chiar si pe sotia lui asa cum este ea, in spiritul lui Hirstos. Este un adevarat exemplu de iubire dedicare pt familie si pt iertare. Se comporta mai bine ca multi care mananca mancare.

El stie ca sotia lui a facut greseli, dar el admite ca si el are ca orice om greselile lui, dar ceva interesant este ca sotia lui inainte sa fie santajata si manipulata si constransa atat de mult de CPS ea a avut o reactie dura chiar in fata lor a santajistilor, ceva de genul: a batut cu pumnul in masa si le-a spus „Nu-i adevarat ce vorbiti voi, Florin este un om bun, eu il iubesc pe acest om, este tatal copiilor mei! Eu il consider pe Florin cel mai bun sot si cel mai bun tata”. Asa scrisese si in assessment, in acele rapoarte. Florin a fost placut surprins atunci si nici acum nu uita acel moment.
El stie ca ea a luat morfina, a suferit si ea enorm si ca a suportat si stresul minciunilor lor in care au santajat-o sa se desparta de Florin ca sa ii dea ei copiii – exact aceleasi manevre care le-au incercat si cei din Norvegia cu Ruth si Marius numai ca cu ei nu le-a tinut smecheria. Pe Claudia au pacalit-o, ea saraca i-a ascultat, acum poate ca s-a atasat de acel polonez si in mod sigur el n-o ajuta acum sa-l vada pe sotul ei Florin un tata si sot erou ca nu-i interesul lui. Cine stie cate vrajeli si minciuni ii mai indruga si el si CPS-ul in continuare de este ea asa distanta?! Dar un lucru e cert candva a fost o iubire frumoasa intre Florin si Claudia, iar el de dragul copiilor si pt numele lui Dumnezeu ar fi gata sa o ierte. Ar trebui sa ne rugam pentru Claudia sa nu mai fie deloc influientata de nimeni si nimic, sa-L caute pe Dumnezeu si atunci sigur va fi altfel situatia si fata de copii si fata de Florin si fata de familie.

Ar fi bine sa n-o urasca nimeni, sa n-o condamne nimeni ci mai degraba sa ne rugam pentru ea. Dumnezeu poate restaura o casnicie, un camin in asa fel incat sa fie mai frumos si mai armonios decat a fost vreodata inainte.

Oricat de clar s-ar vedea ca Florin este un tata erou acum, Claudia nu va fi lasata sa vada si ea la fel din cauza ca concubinul ar pierde teren de respect si ar fi el in defavoare. Dumnezeu sa stinga orice putere de convingere negativa din partea lui si Claudiei sa-i treaca aceasta aventura pentru totdeauna si sa lupte impreuna cu Florin pentru copiii lor. Dumnezeu poate, haideti sa-i cerem profund acest lucru.
Nu uitati, Claudia a fost mult si foarte mult santajata de CPS. Mie personal chiar mi s-a parut absurda decizia autoritatilor sa le interzica parintilor sa se vada. Ce treaba aveau ei cu relatia parintilor daca ei pe copii ii aparau si pe copii ii aveau in „paza” lor?

In concluzie, datorita faptului ca ea este si va ramane mama copiilor lui Florin, el considera ca cel mai bine si frumos ar fi sa n-o vorbeasca de rau cu nimic ci sa ne indemne si pe noi sa ne rugam pentru ea fiindca copiii ii iubesc pe amandoi si cei mai fericiti ar fi ca cei doi sa se respecte si nu sa se barfeasca. El se gandeste cum ar fi mai frumos in fata lui Dumnezeu si mai bine pentru copii. Sa-l ajute bunul Dumnezeu!

Ar mai fi ceva important! Romanii la proteste ar trebui sa ceara sa vedem copiii ca sunt bine, teferi si intregi, sa-i arate la tv sau ceva cumva ca sa stim ca sunt bine pt ca este extrem de dubios ca de 2 ani nu se stie nimic de ei si n-au fost vazuti de parinti si nici macar la proces ei nu au asistat cum s-ar fi cazut. Unde sunt copiii si ce este cu ei? Ce le-au facut?

Florin a refuzat banii oferiti de fr. Iacob Berghianu nu de mofturos ci pt ca nu avea cum sa-i tina unde este el si pt ca i-ar trebui numai daca ar mai fi un proces. Sa nu se inteleaga gresit ca ba vrea ba nu vrea dar numai pt un scop precis ar accepta, si momentan daca nu are acel scop nu vrea nici sa fie lacom. Desigur ca daca ar mai fi un proces va vea nevoie de ei atunci si poate si mai multi in cazul unei noi lupte la tribunal, si atunci ne vom stradui fiecare cu catusi de putin avem sa sprijinim pt un avocat dar mai stim ca Dumnezeu este cel mai bun avocat si procuror si mai ales judecator atunci cand El va spune ca-i destul, nu va mai fi nici proces nici lungituri, ci doar o eliberare totala, amin!

In mainile lui Dumnezeu il incredintam pe Florin si familia lui.

Nu-i prea mult cum iubeste si iarta Florin sa stiti, aminti-va de profetul Osea, si revelatia iubirii si iertarii lui Dumnezeu fata de om! Sustineti-i intraga familie in rugaciune, Dumnzeu poate indrepta totul perfect fiindca El asa lucreaza complet, haideti sa nu-i subestimam puterea. El poate restaura si casnicia lui Florin ca astfel copilasii sa vina inapoi acasa intr-un camin cald, intreg si iubitor, nu rupt in doua. Amin!

13 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  mai 28, 2016 @ 12:43:43

  Minunat apel! Amin!

 2. Loving you was the most beautiful thing in the world
  mai 28, 2016 @ 13:39:12

  Doamne re rog raspunde Doamne ajutal pe FLORIN SA AIVA RASPUNS LA RUGACIUNILE LUI ,LA DUREREA LUI ,LA DRAGOSTEA LUI FATA DE FAMILIA LUI ,DOAMNE NU MAI TU POTI TOTUL ,TE RG REANTREGESTEI TOATA FAMILIA
  ADU LACRIMI DE BUCURIE PE FATA LUI ANTRISTATA AMIN

 3. barzilaiendan
  mai 28, 2016 @ 16:12:21

 4. Cristian
  mai 28, 2016 @ 16:55:15

  Presupun ca vor face asta sub acelasi pretext fals… al castigurilor din reclame/publicitate (pretext folosit si de Google pentru colectarea agresiva a datelor personale).


  facebook va monitoriza si persoanele care nu au cont pe reteaua de socializare
  http://www.activenews.ro/stiri-it-c/Facebook-va-MONITORIZA-si-persoanele-care-nu-au-cont-pe-reteaua-de-socializare-133590

  O posibila solutie:
  https://www.ghostery.com/try-us/download-browser-extension/


  Ridica-ti privirea! / Look up!

 5. SILVIA
  mai 29, 2016 @ 00:25:43

  Destul de putini au fost la protest cu toate ca ,cu siguranta ,in Londra sunt multi romani neoprotestanti.Nu prea inteleg acesta indiferenta fata de cel in nevoie,in orice caz este staina crestinismului autentic pentru ca si cei din lume poarta de grija celor din ograda lor.Hristos ne-a invatat mila!

 6. Valeria Iancu
  mai 29, 2016 @ 01:02:13

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 7. octavpelin
  mai 29, 2016 @ 01:34:33

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 8. iosif,
  mai 29, 2016 @ 05:29:13

  Binecuvântari …conditionate !

  Fiti binecuvântati.

 9. Rodica Scheel
  mai 29, 2016 @ 08:28:20

  Vino Doamne Isuse !

 10. Ghita L
  mai 29, 2016 @ 15:39:44

  Privind aceste imagini de la protest trebuie sa spunem deschis si sincer ca NUMARUL ATAT DE MIC DE PARTICIPANTI LA PROTEST ne face sa ne simtim RUSINATI .Spunea D-l ISUS ,,daca iubiti numai pe cei ce va iubesc si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostri,ce lucru neobisnuit faceti,OARE PAGÄNII nu fac la fel ? Incep sa ma intreb serios daca nu ar trebui sa ma rog ,,DOAMNE INCA NU ELIBERA COPII FAMILIEI BOTNARIUU ,inca nu Doamne …! ?..!! ..? ?….Poate vom intelege ca o mare parte din poporul roman,si nu numai,poate o lume intreaga priveste cu simpatie ,cu speranta ca intr-o tara dispretuita si pradata sunt asa oamen minunati care iubesc,care le pasa.O INTREBARE :,,Poate va asteptati ca sa vina altii sa o faca ,vor veni si o vor face dar intr-un mod firesc (vezi miscarile extremiste sociale de pe timpul reformei lui Luter) care ar putea murdari imaginea frumoasa si lucrarea care a-ti fost invredniciti si onorati sa o facem .Doamne ajuta !

  • rodi
   mai 29, 2016 @ 23:32:17

   Ghita L
   Da intr-adevar, trebuie sa ne ajutam semenii, nu numai fratii. Domnul Isus ne invata sa facem astfel. Dar nu sunt deacord cand vrei sa te rogi ca Domnul sa intarzie eliberarea copiilor familiei Bodnariu. Daca ar fi copiii tai furati de Barnevernet sau orice alta instiutie, te-ai ruga lui Dumnezeu sa nu ti se elibereze inca copiii? Ma-ndoiesc de lucrul acesta. Solutia se pare ca este sa ajutam pe fratii nostri, dar sa nu neglijam pe oamenii care trec prin nevoi si au nevoie de ajutor, indiferent de ce confesiune religioasa ar fi.
   Domnul da ploaie la timp si peste cei buni si peste cei rai. God bless you.

 11. SILVIA
  mai 29, 2016 @ 23:55:21

  Este tragic ,ma refer la cei ce-si spun copii ai lui Dumnezeu, sa avem biblia dar sa alegem din ea,spre ascultare,doar ce ne place.Nu suntem oare ca preotul si levitul care si-au vazut de drum?…..ceea ce spune Ghita este un adevar .Dumnezeu a ingaduit totul cu un scop precis : sa vedem unde suntem .Matei 25 este un antidot pentru inselarea religioasa .

 12. SILVIA
  mai 29, 2016 @ 23:58:17

  MATEI 25…anidot pentru inselare religioasa!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: