Stiri pe Surse – Declarație politică: „Guvernul să se implice în protecția familiilor de români aflate în diaspora!”

Florin Barbu London

Cu toată campania electorală, cu tot acest scandal cauzat de sinuciderea patronului firmei, rog insistent Guvernul României să întreprindă toate demersurile necesare pentru a se interesa de cazul familiilor de români, iar familia Barbu să se bucure de sprijinul statului al cărui cetățeni sunt.

Spuneam și acum o lună și acum două luni și trei luni și la începutul anului despre cazul acesta atât de cunoscut al familiei Bodnariu și mai aminteam că nu este singurul caz, cel puțin în Europa, al unor familii de români care au pierdut, tutela copiilor, români care trăiesc în diaspora, evident.

Și iată că, atât presa din România, cât și cea din comunitățile românești din afara tarii semnalează un nou caz, cel din Marea Britanie, cazul unei familii care, evident, pierzând dreptul de a-și creste copiii în fata autorităților statului britanic, se regăsește în situația pe care o descriam, așa cum am spus, lunile anterioare, de a-și vedea copiii dați către adopție unor familii formate din persoane de același sex – de gay, de lesbiene etc.

CITITI mai MULT aici – http://www.stiripesurse.ro/declara-ie-politica-guvernul-sa-se-implice-in-protec-ia-familiilor-de-romani-aflate-in-diaspora_1136067.html

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. eliodora
    mai 28, 2016 @ 14:06:34

    Nu mai rezist sa vad CRUZIMEA presedinteleui Romaniei si premierului.Este ceva infiorator cat tin ei la viitorul acestei tari.Viktor Orban isi iubeste tara…ai nostri sunt o mare mare dezamagire. Ne am „obisnuit deja” ca Matei, Ioan, Naomi si Eliana sunt la Barnevernet, parca…UFFF! Cum e posibil ca o tara sa fie atat de tradatoare de neam; deci Iohannis este cum au spus multi? Chiar asa sa fie? Ciolos esre adus in Romania ca sa vanda si Energia Romaniei? Se pare CA nu numi, ci SI COPIII!

  2. octavpelin
    mai 29, 2016 @ 01:30:32

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: