GUVERNUL (ÎN GENERAL) SE DOVEDEȘTE A DEVENI UN MONSTRU PERICULOS (ÎNTOTDEAUNA)

Pastor Cristian Ionescu: Cazul Bodnariu a scos la lumină o ploaie de antecedente despre care nu aveam habar și a pus reflectorul pe noi astfel de cazuri….

POPAS PENTRU SUFLET

Cazurile de răpire a copiilor din familii de către guvernele occidentale prin serviciile sociale desemnate, din ce în ce mai multe la număr, scot la iveală o realitate care nu poate fi contrazisă: orice guvern este un monstru în devenire!

Generalizez? Da!

Este o chestiune de timp până când toate tentaculele sale, onorabil instituite inițial, vor acționa în mod prădător împotriva oricui este perceput ca o amenințare împotriva sistemului!

Că țările nordice dau tonul, se știe. Că Marea Britanie (și nu numai) le ține isonul, se vede. Că această practică se vrea inclusă în sistemul de valori european, este clar. Că nici SUA și restul lumii nu sunt mult în urmă, se simte.

Sub pretextul protecției copiilor, puterile sinistre care rânduiesc o nouă lume atacă toate entitățile care le-ar putea submina planurile: familia, Biserica și cetățeanul care nu li se subordonează.

Acești baroni ai globalizării, de ei înșiși autorizați să…

Vezi articolul original 199 de cuvinte mai mult

Un comentariu (+add yours?)

  1. Ghita L
    mai 29, 2016 @ 14:57:03

    Vad in acest articol multa maturitate,o viziune reala de perspectiva de a vedea viitorul prin prisma trecutului,caci istoria(reala) e faclia tercutului in mana prezentului pentru a ne lumina viitorul.Cand biserica se va trezi la chemarea ei, se va ridica si imparatia intunericului,dar cu cat intunericul va fi mai mare cu atat va straluci slava lui Hristos in viata celor credinciosi pentru ca biserica Lui e chemata in fiecare generatie sa se impotriveasca ascensiunii raului intru-un MOD UNIC pentru ca raul ia diferite forme dar in esenta este aceeasi lupta intre bine si rau.Cu D-zeu scriem istorie !!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: