B1 TV – Proces decisiv în cazul Bodnariu. Când vor decide norvegienii soarta celor patru copii (VIDEO)

B1 Cazul Bodnariu in INSTANTA

Soarta copiilor familiei Bodnariu urmează să fie decisă de justiţia norvegiană. Autorităţile norvegiene au programat în perioada 30 mai – 2 iunie procesul în care vor decide dacă Marius şi Ruth Bodnariu vor fi decăzuţi din drepturile părinteşti. Cei doi părinţi au fost lăsaţi fără cei 5 copii în noiembrie 2015, arată B1 TV.

La înfăţişarea din noiembrie, Protecţia Copilului dorea aceasta perioadă în care să „cunoască” şi să „ajute” familia în vederea înapoierii copiilor. De data aceasta vrea să ia copiii permanent din familie, deşi nici nu cunoaşte familia încă şi nici nu a ajutat-o în vreun fel. De la această decădere din drepturile de îngrijire a copiilor nu este decât un pas la decăderea din drepturile parentale şi adopţie, a spus pastorul Cristian Ionescu. Acesta susţine că că dacă soţii Bodnariu nu vor obţine o soluţie favorabilă vor fi declanşate noi acţiuni împotriva Norvegiei.

Clik pe poza de mai sus pentru articol si VIDEO.

http://www.b1.ro/stiri/externe/proces-decisiv-in-cazul-bodnariu-cand-vor-decide-norvegienii-soarta-celor-patru-copii-150798.html

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 30, 2016 @ 08:28:50

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Alma si Liviu
  mai 30, 2016 @ 15:46:05

  Dragii nostrii frați ,

  Am strigat pe străzile Vienei dar ne vom ridica glasul si ne vom dedica lui D-zeu mai mult, fiindu-va aproape. Gloria Lui va triumfa cand copiiii vostri se vor întoarce acasa la voi!

 3. Trackback: Sa ne rugam pentru fam. Bodnariu in aceasta saptamana decisiva – Pray for the Bodnariu family this week – | agnus dei - english + romanian blog
 4. octavpelin
  mai 31, 2016 @ 08:28:09

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: