Florin Barbu – GREVA FOAMEI – ZIUA A 14-A

Florin Barbu GREVA FOAMEI Ziua a 14-a

Florin Barbu· Strasbourg, Franța ·

🇷🇴 Ziua 14 🇬🇧 Hunger Strike-Greva Foamei.Mesaj Primit:Bună dimineața! Continui sa mă rog pt tine. Am scris un mesaj ieri și lui Mircea Diaconu, deși nu aștept nici un ajutor decât de la Dumnezeu.

Am înțeles mai bine mecanismul suferinței tale, este unul dublu:

 • 1. Dumnezeu te cheamă la El, la mântuire, prin suferință asta (de regula nu Îl ascultăm în condiții normale), și
 • 2. Dumnezeu trezește Biserica Lui la viață și acțiune creștină prin cazuri ca al tău și al fam. Bodnariu.

Suferință a avut rolul ei și în viata Domnului Isus (vezi Evrei 2 și 5) Așa ca fii tare și îmbărbătează-te! Domnul stie și vede inima și suferință ta! „Oricine va chema Numele Domnului, va fi mantuit!”

4 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mai 30, 2016 @ 02:01:55

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. octavpelin
  mai 30, 2016 @ 03:25:22

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. douavieti2015
  mai 30, 2016 @ 12:00:22

  Acum am inteles de ce tace guvernul: domnul prim-ministru este ocupat sa stranga bani pentru sculptura lui Brancusi. Ba chiar zilele trecute a spus ca-si doneaza si salariul pe luna aprilie (si l-o lua cu intarziere)… Daca-i ocupat omul…

  Sora Rodica, v-am scris email. Va rog sa-mi scrieti si mie daca stiti ceva din alte surse. S-or fi strans si la guvern, si la ambasada Angliei? Totusi site-urile spuneau de MAE. Chiar Florin a spus asa in filmulet, si spunea si de participarea cuiva din BOR.
  Va rog, scrieti-mi tot pe email. Multumesc!

  • rodi
   mai 30, 2016 @ 22:09:08

   multumesc pentru email, inca astept informatii de la alte surse si va voi raspunde. Poate o sa posteze informatii chiar Florin sau alte persoane pe pagina lui Florin Barbu sau pagina grupului lui Florin. Multumesc pentru ca ai fost acolo, dupa cum stim acum, ai facut un lucru foarte mare si Dumnezeu a luat aminte! Si discutia care ai avut-o cu cei de la MAE, sunt sigura ca a avut impact. Poate a trebuit sa fii acolo chiar pentru asta, ca Dumnezeu sa vorbeasca prin dvs. pentru ca ati fost persoana potrivita. God bless you!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: