EVZ.RO – Un caz pe care nimeni nu-l urmărește cu interes și îngrijorare. Florin Barbu, tatăl copiilor, în a 14-a zi de greva foamei:

Florin Barbu cu parlamentarul Steven Woolfe

Desi e gresit ce afirma EVZ.ro, pentru ca suntem multi care il incurajam pe Florin, Postim cu el, si ii facem publicitate si am trimis emailuri… in ajutor. Dar, intr-un fel are dreptate ca nu exista implicarea in acest caz ca si in cazul familiei Bodnariu. Cititi articolul de la EVZ.ro:

Un caz pe care nimeni nu-l urmărește cu interes și îngrijorare. Florin Barbu, tatăl copiilor dați unui cuplu de homosexuali, în a 14-a zi de greva foamei: „Micuții mei nu mai știu limba română!”

Am intrat în legătură cu Florin Barbu, un român care este astăzi (luni, 30 mai) în a 14-a zi de grevă a foamei în fața sediului Curții Europene a Drepturilor Omului din Strasbourg.

Cazul lui e sfâșietor de simplu: în 2007, la Londra, a cunoscut o femeie, Claudia, au făcut doi copii, Diana și Andy, care au acum 8 și, respectiv, 5 ani. Acum nu-i mai au. Copiii sunt dați spre adopție de statul britanic. Ultimul proces a avut sentința pe 13 mai.

Sunt câteva elemente de noutate pe care le-aș evidenția, reluând povestea de la epilogul care se consumă zilele astea spre decembrie 2015, momentul în care Barbu a avut ultimul contact cu autoritățile țării de care îi aparțin de drept, el și copiii, România.

Continuarea pe evz.ro

CITITI si initiativa lui MARIUS CRUCERU aici – https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/05/31/de-astazi-ziua-copilului-sapte-zile-de-post-si-rugaciune-pentru-problema-familiei-bodnariu-si-florin-barbu/

8 comentarii (+add yours?)

 1. rouadedimineata
  iun. 01, 2016 @ 01:37:59

  😦 Este tragic cazul lui! Dacă ne-am putea implica precum în cazul Bodnariu!

  • rodi
   iun. 01, 2016 @ 13:03:05

   suntem implicati multi dintre noi prin Facebook. Vorbim cu Florin prin mesaje si il incurajam si ne rugam si posti mpentru cauza familiei lui.

 2. Ionel
  iun. 01, 2016 @ 05:50:30

  hmmmm… dar nimeni nu dezvaluie adevarul complet, ca au fost certuri dese in familie in care politia a intrevenit de nenumarate ori, ca s-au batut, femeia a adus barbati in casa… pana politia a anuntat protectia copilului.
  Aceste detalii de ce sunt ascunse????/

  • rodi
   iun. 01, 2016 @ 13:01:52

   politia a intervenit pentru ca sotia l-a vrut plecat nestiind ca va pierde copiii definitiv amandoi. Au gresiy, desi nu stiu ce ar fi putut sa faca Florin diferit, a incercat sa-si tina familia impreuna, dar CPS avea alte planuri pentru un cuplu care astepta sa le gaseasca copii de-a gata ca sa fie si ei o familie. Si acum, daca stiti detaliile, ce inseamna pt dvs?

 3. Iosif Isfan Skokiie Ill USA
  iun. 03, 2016 @ 20:58:27

  Si noi suntem alaturi de tine si ne rugam incontinuare pt. un raspuns favorabil Amin

  • rodi
   iun. 03, 2016 @ 21:52:54

   Va multumim si noi ca sunteti alaturi de Florin Barbu. Dumnezeu sa-l ajute si pe el sa-si castige copii inapoi!

 4. iosif,
  iun. 04, 2016 @ 02:34:11

  Cazul Bodnariu,doar o mica batalie (aparent) câstigata. Marea lupta,abia acum începe. Cernerea se va extinde pe tot pamântul,la toate nivelele crestinismului,indiferent de confesiune,si nimeni nu va scapa neâncercat.Strategia „omului faradelegii” este ascunsa ,tainica,si putini sunt cei ce o intuesc,cei ce au ungerea Duhului si vad dincolo de aparentele înselatoare. Doar cine va lupta si va rabda pîna la sfârsit va fi mântuit (scapat).Persecutia ,încercarea credintei credinciosilor se va extinde,se va amplifica,iar sistemul „faradelegii” va emite legi guvernamentale de interdictie al oricarei forme de închinare si manifestare a iubirii autentice în Hristos. „Antihristul” este o caracatita ce tine cu tentaculele sale sub control,toate sistemele politico – religioase si economice mondiale,iar puterea sa este dumnezeul acestui veac „Mamona”,la care se închina întreaga omenire. „Caci iubirea de bani este radacina tuturor relelor…”(1 Timotei 6:10)
  Florin Barbu este de confesiune ortodoxa.Cu toate ca ortodoxia are reprezentanta puternica în politica,se pare ca ‘maimarii’, preasfintiile lor,au interese mult maiîmportante decât apararea drepturilor inalienabile ale familiei instituite de Dumnezeu.
  Dumnezeu sa se îndure si sa aiba mila de „acesti neînsemnati,micuti” ignorati de „cei mari” care detin „cheile” Împaratiei,însa prefera sa ramâna afara,si sa nu-i lase sa intre nici pe cei ce vor…

  Fiti binecuvântati.

  • rodi
   iun. 04, 2016 @ 10:51:52

   se vede pe orizont planul diabolic intocmit de oameni nemilosi.. Dumnezeu sa ne tina tari pe calea credintei pana la capat!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: