Florin Barbu – Vizita Medicala – GREVA FOAMEI Strasbourg – ZIUA A 16-A

Florin Barbu

❤️Dragi Conducători cei care puteti să îmi dați copii înapoi sper să mă ajutați cît mai repede:❤️ Cu doua zile inainte de analize am inceput sa iau glucoza 30ml tubul mi sau dat deoarece au spus ca am zaharul scăzut :🌟Am pierdut 10kg in greutate de cind am inceput au sosit și analizele la sînge deci să vedem cum stau cu sănătatea mă voi putea bucura de copii și de nepoți ? Și cîte zile voi mai rezista sau statul Roman va interveni acum și mîine copii mei vor reveni în brațele mele….🌟Va rog pe cei care sunteti DOCTORI sa lăsați comentari referitoare la analize ce credeți din punctul de vedere al unui specialist .Multumesc🌟Doamne Ajută⭐️

Florin Barbu Din ce am inteles pina acuma din analize rezulta multe probleme de sănătate.Va rog pe cei care sunteti Doctori sa lăsați comentari referitoare la analize

Camelia Smicala Analizele sunt in mare bune.Glicemia e foarte putin scazuta.Pe analizele astea nu te crede nimeni ca nu ai mancat nimic 2 saptamani.Renunta la forma asta de protest!

Florin Barbu Am luat Tuburi de glucoza am fost la spital Duminica cu oameni care au venit la mine in vizita probabil de aceea eu nu știu prea bine ce e Glicemia :dar iti Trimit ce am primit in privat:A vazut analizele.nu sunt prea bune. Ca diagnostic el nefiind med
Florin Barbu Desigur. Glicemia e normal 90-110. Tu ai 60 si ceva 

Camelia Smicala Florin,Dumnezeu iti da putere.Iti spun ca doctor.Renunta insa la forma asta de protest.Copiii au nevoie de tine!Analizele nu se vad foarte bine pe fb.Lipidele(adica grasimile sunt scazute).

Elisabeta Lazarescu Florin Barbu s a marit un pic dupa glucoza; este logic sa fie scazut zaharul din sange.Efortul deja nu mai este bun.

Florin Barbu Am pierdut 10kg în greutate.Analizele poate difere din Franța în Romania dar eu nu am mîncat nimic din contra doctorul era îngrijorat de rinichi si mai mia subliniat cite ceva.

Fotografia postată de Florin Barbu.

Florin Barbu dar nu știu ce e subliniat si ce înseamnă

Elisabeta Lazarescu Rinichii cu Ureea crescuta, si electroforeza, peste 1, este 1, 5 aproape; ceea ce poate insemana hepatita B; pentru care se fac si alte investigatii; a, era facut HB nu este prezent virusul de hepatita B, in general se fac mai multe analize pt preciz

Elisabeta Lazarescu Nu am remarcat sublinierea ,dar promit ca o sa ma uit.

Elisabeta Lazarescu Da, am vazut, este subliniata Creatinina , este crescuta, si ureea crescuta. Este ceva renal, nu sunt prezente leucocite, sau albumniurie.Oricum nu cred ca mai poti tine in continuare foamea.Apa 2 litri, lamaia este lasat de Dumnezeu sa ne ajute. Creatinina mai poate creste si in alte afectiuni.

Elisabeta Lazarescu Eu tot mai sper ca lipsa hidratarii corecte a facut aceste neajunsuri; cred ca Dumnezeu iti arata si pe calea asta, sa nu mai continui, decat cu protest.Nu vreau sa te supar, dar nu avem voie sa L ispitim pe Creatorul.
Lisette WillekensDear Florin Barbu as you can see, lots of friends are worried about your health. Ask the Lord to lead you. Listen to doctor Camelia Smicala, I suppose she will give you advice in private messages. We keep on praying for your health and your kids to come home. 2 Tessalonic. 3:16 „Now the Lord of peace himself give you peace always by all means. The Lord be with you all.”

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iun. 02, 2016 @ 02:25:08

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. tatianasiza
  iun. 02, 2016 @ 11:53:29

  Renuntati la foame? Copiii au nevoie de tata, de sprijinl si bratele lui. Dumnezeu poate interveni fara acest protest. Domnul raspunde dorintei celor care il iubesc fara greva foamei. Renuntati si Domnul sa se indure de familie Dvs! Am vazut lucrarea Domnului in viata mea si din experientele mele cu Tatal ceresc va pot spune cu incredere el poate sa lucreze la inima celor care v-au luat copiii doar credeti din toata inima in Domnul si cereti ca el sa va dea izbanda. Nu va incredeti in oamenii muritori! Renuntati la aceasta greva! Domnul sa va calauzeasca!

 3. tatianasiza
  iun. 02, 2016 @ 12:10:54

  „Ferice de cei ce isi pun increderea in Tine
  in a caror inima locuieste increderea
  Cand strabat acestia valea plangerii
  o prefac intr-un loc plin de izvoare…”
  • Psalmul 84:5-6 •

 4. Ghita L
  iun. 02, 2016 @ 21:42:51

  Nici o jertfa nu e in zadar ! Cred ca actiunile si forma aceasta de protest extrema a lui Florin Barbu aici la Strasbourg cit si la Bruxell au cantarit mai mult decat am realizat noi atunci cand sa votat la Consiliul Europei sa se faca un raport ale abuzurilor Norvegiei asupra copiilor.Ai speranta!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: