AGERPRES – Comunicat de presă Senat – Cazul Bodnariu în atenția Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei

Joi, 2 iunie a.c., membrii Comisiei pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) au hotărât, cu o largă majoritate de voturi, elaborarea unui proiect de raport intitulat: ‘Asigurarea unui echilibru între interesul superior al copilului și necesitatea de a menține familiile unite’.

Această decizie vine să concretizeze moțiunea pentru rezoluție depusă în luna ianuarie a acestui an de către senatorii Ben-Oni Ardelean, Titus Corlățean și Viorel-Riceard Badea, membri ai Delegației române la APCE, demers susținut de reprezentanți din 14 state membre ale Consiliului Europei.

CITITI mai MULT aici – http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/06/02/comunicat-de-presa-senat-20-32-14

Despre Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei:

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (abreviat APCE) este unul dintre cele două organe statutare ale Consiliului Europei (organizație internațională dedicată apărării drepturilor omului, a democrației și a statului de drept). Adunarea Parlamentară alege judecătorii Curții Europene a Drepturilor Omului.

Adunarea este formată din 318 de parlamentari delegați de către parlamentele naționale ale celor 47 de state membre ale Consiliului și în general se întrunește de patru ori pe an pentru sesiuni plenare de o săptămână de la Strasbourg.

Prima sesiune a avut loc în Strasbourg, la 10 august 1949, putând fi considerată cea mai veche adunare parlamentară internațională cu o compoziție pluralistă de membri aleși democratic pe baza unui tratat interguvernamental.

SURSA – WIKIPEDIA

2 comentarii (+add yours?)

  1. Ghita L
    iun. 02, 2016 @ 21:11:13

    Cred ca este O MARE BIRUINTA ,pentru noi care privim in sus,este un raspuns din partea lui D-zeu.La cäta influienta si implicare are Norvegia in multe tari ,aceasta decizie este o lovitura mare de imagine ,si nu numai, care scoate la suprafata putregaiul unui experiment a unei tari ( care nu stiu inca de ce sa departat de D-zeu )dar care sa prezentat foarte activ ca un model altor tari ale Europei care isi pierde valorile crestine,si este in cautarea unei noi identitati.Speram ca acest raport va fi unul categoric si va deschide o fereastra de lumina divina .Cand Biserica doarme,somnul ratiunii natiunilor naste monstri .

  2. octavpelin
    iun. 03, 2016 @ 02:14:03

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: