Adevărul – Fenomenul Bodnariu, familia care şi-a recuperat copiii „confiscaţi” de Norvegia şi a scos în stradă mii de oameni. „Doar Dumnezeu poate face aşa o mobilizare”

Protest anti Barnevernet CHICAGO 16 Aprilie 2016

Protest anti Barnevernet CHICAGO 16 Aprilie 2016

După mai mult de jumătate de an de la data la care au rămas fără copii, familia Bodnariu s-a reunificat. Lupta cu Protecţia Copiilor din Norvegia a fost, însă, una extrem de dură. Părinţii au fost avertizaţi să nu îşi facă public cazul. Marius şi Ruth Bodnariu au ales însă să îşi spună povestea şi au primit susţinerea a zeci de mii de oameni care au ieşit în stradă.

Pastorul şi echipa de iniţiativă din care face parte au decis să organizeze un protest de amploare în data de 16 aprilie. Zeci de mii de oameni au răspuns apelului şi au ieşit în stradă în toată lumea pentru a susţine familia Bodnariu.

„În momentul în care ne-am dat seama că singura posibilitate de a mişca politicul este presiunea publicului, am discutat împreună cu echipa de coordonare şi iniţiativă despre protestele acesta şi mi s-a părut de bun simţ ca primul protest să fie organizat în Bucureşti de fratele de corp al lui Marius, Daniel Bodnariu. Împreună cu comunitatea din Bucureşti Daniel a organizat cu câteva sute de persoane primul protest. Dumnezeu a mişcat, însă, inimile oamenilor într-un mod dramatic. Nu a trebuit să depunem prea mult efort. În momentul în care s-a dat semnalul protestele au izbucnit în Spania, Italia, Belgia, Irlanda, Anglia, peste tot în România şi era nevoie de o exprimare publică în SUA. Astfel, primul protest a fost organizat în Washington D.C”, a declarat Cristian Ionescu într-un interviu acordat în urmă cu o lună ziarului „Adevărul”.

Un articol amplu care merita sa fie citit, include si un interviu cu pastorul Cristian Ionescu.

[cititi articolul complet în Adevarul]

3 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  iun. 03, 2016 @ 22:39:02

  Reblogged this on Christ4roNews.

 2. Doina
  iun. 04, 2016 @ 06:08:30

  De ce nu procedam la fel, pentru copiii lui Florin Barbu si ai celorlati romani carora le-au fost luati copiii in mod abuziv, pe motive ridicole?

 3. octavpelin
  iun. 05, 2016 @ 02:36:28

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: