DANIEL BODNARIU, fratele românului care a învins Protecţia Copilului din Norvegia: „Cazul lui Marius a fost ca să scoată la iveală ….”

Daniel Bodnariu

DANIEL BODNARIU, fratele românului care a învins Protecţia Copilului din Norvegia: „Cazul lui Marius a fost ca să scoată la iveală alte cazuri de familii distruse”

Veste uriaşă pentru familia Bodnariu, care a câştigat lupta cu Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, recuperându-şi toţi cei cinci copii. Fratele românului din Norvegia, Daniel Bodnariu, a avut o primă reacţie.

Aflat de la început până în prezent alături de fratele său din Norvegia, Daniel Bodnariu a primit vestea reunificării familiei cu lacrimi în ochi. Într-o intervenţie la postul de radio creştin Radio Vocea Evangheliei, Daniel Bodnariu le-a mulţumit tuturor celor care au fost alături de familia Bodnariu, arătând că povestea lui Ruth şi Marius Bodnariu a avut un rol esenţial în scoaterea la iveală a altor cazuri de familii care au rămas fără copiii luaţi de autorităţile din Norvegia sau altă ţări europene.

„Toţi copiii vor ajunge acasă în căminul lor. Ştim doar că au câştigat cazul. Acum două săptămâni a existat o evaluare a psihologilor independenţi care au spus că aceşti copii trebuie să se întoarcă de urgenţă acasă. Barnevernet a atacat raportul şi nu a vrut să cedeze. Ştiu că Dumnezeu are toate lucrurile în control. Cred că Dumnezeu va lucra în continuare şi cazul lui Marius a fost ca să scoată la iveală ceea ce se întâmplă şi să rezolve multe alte cazuri de familii care sunt distruse şi nu au avut suport. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru că a fost o minune. Au fost cazuri în care mamele nu au putut suporta”, a declarat Daniel Bodnariu la Radio Vocea Evangheliei.

7 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  iun. 03, 2016 @ 10:19:29

  Dumnezeu să-l ajute și să-l întărească sa putem duce lupta înainte și să moara puterea satanistă de BARNEVERNET !

 2. barzilaiendan
  iun. 03, 2016 @ 12:55:40

 3. Valeria Iancu
  iun. 03, 2016 @ 13:40:23

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. tatianasiza
  iun. 03, 2016 @ 14:28:47

  Reblogged this on newlife.

 5. Gina stan
  iun. 03, 2016 @ 16:30:45

  victorie!!!!!

 6. Trackback: DANIEL BODNARIU, fratele românului care a învins Protecţia Copilului din Norvegia: „Cazul lui Marius a fost ca să scoată la iveală alte cazuri de familii distruse” | Pastor Ciprian Barsan
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: