Florin Barbu – GREVA FOAMEI – ZIUA A 18-A – Ma gandesc sa renunt la greva foamei din cauza sanatatii – Rog BOR sa iasa public sa ma sustina

Florin Barbu GREVA FOAMEI ZIUA A 18-A

Florin Barbu  Strasbourg, Franța

Ziua 18 🇬🇧 Primesc asistență medicală au venit si asistenți sociali sa ma sprijine.Speram ca astazi sa va dau vesti bune dar se pare ca mai durează.

❤️[3] El îmi va trimite izbăvire din cer, în timp ce prigonitorul meu îmi aruncă ocări. (Oprire). Da, Dumnezeu Își va trimite bunătatea și credincioșia.

💥O veste bună Familia Bodnariu și-a primit copii înapoi 💥

Florin Barbu  

Mă gîndesc foarte serios să renunț la Greva Foamei nu am scris pe internet dar sănătatea mea nu e chiar bună au fost nopți în care m-am trezit ba cu mina amorțită ba cu piciorul, ba cu durere de ureche. Azi fiind vineri ma uit speriat la Weekend si la clipa in care trebuie sa merg sa dorm. Am primit multe promisiuni si văzând ca familia Bodnariu și-a primit azi copii știu ca cu ajutorul vostru voi reuși. Doamne Ajută

In caz ca video nu apare, faceti clik aici sa-l vizionati pe Facebook – https://www.facebook.com/daryus2uk/videos/vb.1476217265/

 

17 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  iun. 04, 2016 @ 01:22:55

  Isus este același care a fost cu familia Bodnariu ..!!!

 2. douavieti2015
  iun. 04, 2016 @ 03:40:21

  Pagina Facebook a fost stearsa… Incredibil!!!

 3. douavieti2015
  iun. 04, 2016 @ 03:46:57

  Ma rog cu disperare Domnului de atata timp sa-l convinga pe Florin Barbu sa renunte la greva foamei. Nici nu trebuia sa ne spuna de starea lui de sanatate, ca este clar ca nu e buna. De unde sa-si ia organele interne si membrele trupului hrana si energia necesare ca sa functioneze normal?
  Renunta, Florine! Credinta in Dumnezeu se arata in lupta impreuna cu Dumnezeu pentru copiii tai! Cand Il rogi sa te ajute, apoi te bagi intre El si copiii tai, El Se da la o parte. Nu-L mai incurca pe Dumnezeu, lasa-I loc sa Se desfasoare! Ai vazut izbavirea copiiilor Bodnariu atunci cand omul a facut doar ce a fost in acord cu Dumnezeu.
  Tu ai luat cazul in propriile tale maini. Lasa-I spatiul si timpul necesar pentru ca El sa lucreze. Nimanui nu-i foloseste un Florin Barbu mort, sau bolnav pe tot restul vietii: in primul rand NU copiilor tai!
  Nu vrei ca si cazul Barbu sa fie rezolvat in mod miraculos de acest Dumnezeu in care spui ca crezi?
  Daca crezi, dovedeste-o!

  • rodi
   iun. 04, 2016 @ 10:50:03

   Dumnezeu ne-a ascultat si aceste rugaciuni si Florin a renuntat la greva foamei chiar azi, dar nu la protest. Ramanem in continuare alaturi de el.

   • douavieti2015
    iun. 04, 2016 @ 11:53:34

    A renuntat?????? Slava vesnica Domnului! Glorie Lui. Ce bun este!
    Mereu ma rog sa-l convinga Domnul sa renunte, sa-i pazeasca Domnul viata si organele intrene care pot ceda in orice moment.
    Acum trebuie sa aiba mare grija cum si ce manaca, sa inceapa cu mancare lichida si foarte putin, apoi sa creasca cantitatea progresiv. E dificil ca organismul sa se acomodeze iar cu hrana tare.
    Am sa ma uit acum ca vad ca ati postat ziua 19.
    Domnul sa se indure de el si sa-l gaseasca prin tumultul necazurilor lui!

  • Gabriela Moldovan
   iun. 04, 2016 @ 15:30:57

   Exact!Cine crede ca prin propriile puteri poate rezolva ceva ,se inseala amarnic.Doar Dumnezeu poate si nimeni altul.De multe ori ,cind avem succes in ceva ,luam meritele asupra noastra si e foarte gresit.Fara Dumnezeu,nimeni si nimic nu poate rezolva.Credinta pe care marius si Ruth au dovedit-o ,poate fi un exemplu de urmat.Greva foamei nu rezolva nimic,doar te distruge,te omoara.Nu e nimeni sensibil la asa ceva,dintre cei care ar putea da o rezolvare cazului.Domnul sa fie calauza ta,Florin !”Increde-te in Domnul din toata inima ta si nu te bizui pe intelepciunea ta…”

 4. octavpelin
  iun. 04, 2016 @ 08:32:43

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 5. pătrățel
  iun. 04, 2016 @ 08:51:37

  ce ma bucur sa aud ca Florin se gandeste sa renunte la greva foamei! Trebuie sa aiba intai grija de el si de sanatatea lui pentru a avea puterea sa lupte in continuare.

  Domnul sa-l binecuvanteze si sa-i de izbanda! si-mi doresc sa auzim si din partea lui, si cat mai curand, aceleasi vesti bune cu care ne-au bucurat familia Bodnariu.

 6. claudia
  iun. 04, 2016 @ 15:42:21

  Domnu Isus så vå intåreascå ne pare råu så auzim incå un caz asemånåtor cu cel al familiei Bodnariu cel råu cautå så strice toate binecuvåntårile Domnului strigati la El nu vå pierdeti increderea Isus vå va scoate biruitor o så ne rugåm Domnului pt voi. Cåt despre accesti judecåtori, instituti så ne rugåm så facå voia Domnului ei sunt legati de cel råu le va veni vremea cånd ei insusi vor fi judecati nu se mai poate tråi Doamne vino mai repede så iti iei poporul tåu cåci cu toti avem de suferit vå doresc putere incredere in Domnu Isus si celor mici Domnu såi mångåie

 7. iosif,
  iun. 04, 2016 @ 18:12:18

  Fiti linistiti ! Florin este pe mâini bune.Stie ca e sustinut,de voi toti în rugaciune.Starea lui fizica si psihica e buna,doar sufleteste mâhnit si zdrobit,însa constient ca e de Dumnezeu iubit.Stie ca Dumnezeu pedepseste pe cine iubeste si ca „…suferintele de acum nu sunt vrednice sa fie puse alaturi de slava viitoare…”
  E motivat însa,sa continue protestul în fata CEDO,iar daca justitia omului nu-i va fi favorabila,stie si crede ca,mai presus de judecatorii nedrepti,exista Aparatorul celor neânsemnati,ai vaduvelor si orfanilor,Judecatorul Suprem,Hristos Isus,care va judeca vii si mortii si care-i va face dreptate la vremea hotarâta si dupa planul stabilit de EL…FACA-SE VOIA SA !

  Fiti binecuvântati.

 8. SILVIA
  iun. 04, 2016 @ 23:28:14

  Ma bucur ca a abandonat greva foamei.Metodele omenesti extreme raman tot omenesti.Ma rog pentru Florin sa priceapa ,in inima lui, chemarea lui Hristos,intrucat acesta este lucrul esential.Ma rog sa nu mai astepte nimic de la BOR ci , sa vada ca doar Cuvantul lui Dumnezeu este adevarul.Cred ca eliberarea copiilor va fi consecinta.Nu i-am vazut pe acei radicali ortodocsi care au postat pe facebook sa treaca de la vorbe la fapte.

  • rodi
   iun. 04, 2016 @ 23:53:45

   Au fost multi preoti ortodocsi care au fost alaturi de familia Bodnariu, in special pr. Macarie care ajuta familiile romane in Norvegia. Dar, probabil nu stiu cum sa se adune si sa fie efectivi. Bisericile penticostale au avut un mare avantaj- colaborare de-a lungul anilor si mediul virtual princ are toti am comunicat. Deci, a fost greu dar totusi a fost mai usor sa ne organizam si sa infromam bisericile evanghelice. Nu stiu care este raspunsul, dar ar fi frumos sa se organizeze din nou un suport pentru restul familiilor si sa-i ajutam si pe ei. Ne rugam ca Dumnezeu sa ridice pe cineva care e capabil sa faca asta!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: