Iacob Berghianu – Cazul Bodnariu – Toti… au putut observa cum o Mana nevazuta a asezat toate rotitele necesare…

Marius si Ruth Bodnariu Photo credit Victoria Brutaru

Marius si Ruth Bodnariu Photo credit Victoria Brutaru

~~~

Iacob Berghianu 1

Toti cei care si-au format viziunea de ansamblu asupra Cazului Bodnariu, au putut observa cum o Mana nevazuta a asezat toate rotitele necesare intr-un uimitor angrenaj de persoane -fiecare, de nelipsit- care a facut ca presiunea rezultata, sub ungerea divina, sa conduca la acest deznodamant.

Psihologii norvegieni care au actionat anti-sistem si rezolutia AP a Consiliului Europei au fost printre ultimele „rotite” din angrenaj. Dar, sa nu uitam, Cel care S-a folosit de oamenii care s-au pus la dispozitia lui Dumnezeu (poate unii fara sa realizeze acest lucru) a fost Marele Strateg, Cel care n-a pierdut nicio batalie.

Chiar si cand totul parea pierdut, Dumnezeu a intervenit cu marele Sau „totusi”, care poate fi identificat ca o dovada a suprematiei divine in Sfintele Scripturi. El sa fie slavit si binecuvantat, iar omul sa ramana intotdeauna supus si ascultator. Soli Deo Gloria! Asa sa fie!

10 comentarii (+add yours?)

 1. tatianasiza
  iun. 04, 2016 @ 00:02:24

  Reblogged this on newlife.

 2. tatianasiza
  iun. 04, 2016 @ 00:03:17

  Minunat e sa incepi dimineata cu lacrimi in ochi de bucurie pentru vesti minunate! Slava Domnului pentru victorie!

  • Avram
   iun. 04, 2016 @ 00:23:17

   Tatianasiza
   Este minunat sa vedem minunile lui Dumnezeu sub ochii nostri. Imposibilul a devenit posibil datorita lui Dumnezeu. Slava Lui! Ne bucuram pentru familia Bodnariu si pentru ca Dumnezeu a raspuns eforturilor noastre ale tuturora care s-au implicat intr-un fel sau altul. God bless you.

  • douavieti2015
   iun. 04, 2016 @ 03:09:10

   Amin!

 3. Trackback: Toți… au putut observa cum o Mână nevăzută a așezat toate rotițele necesare…! | ARMONIA MAGAZINE - USA
 4. Petre
  iun. 04, 2016 @ 22:49:02

  Acest examen nu oricine i-l trece.

  • Tatiana
   iun. 13, 2016 @ 08:30:44

   Cu Domnul il putem trece. Am avut si eu un Barnevernet in casa proprie. Acceptandu-l pe Isus ca salvator si Domn in viata mea Acum 20 de ani in Urma traind pe atunci intri-o Tara ex comunista nici prin cap Sami treaca ca voi avea de trecut un examen groaznic. conditia a fost pusa chiar de sotul meu sa aleg familia or dumnezeu, spunand ca acel Isus nu are loc in casa noastra. Am stat si in fata Judecatorului cu bebele de 6 luni in brate, find invinuita de sectarism si ca educ fiica pe CaleA stalcita. Dar Cel in care m-am increzut nu m-a lasat de rusine desi mi se parea ca nu voi trece a cele clipe de groaza. 4 ani de chin si oroare s-au terminat si copilul a Ramas cu mine desi am pierdut tot – casa si tot ce am agonisit. Privind in Urma, ma Mir ce a facut Domnul cu cei care au luptat impotriva Lui Dumnezeu si ce a facut cu viata mea. Fiica urmeaza CaleA Domnului, iar acel examen dureros al credintei ma indeamna sa fiu Langa toti cei care suffera si azi din cauza adevarului Si sa aduc aminte tuturor cu cuvant le din Galateni „Dumnezeu nu se lasa batjocorit, Ce seamana omul aceia va Culege”. Stiti ce mi-a dat izbanda? M-am apucat de Haina Domnului si am Spus „Doamne, nu am unde sa ma duc! Chiar de a fi sa mor Te voi urma!” Si Domnul mi-a dat izbanda punandu-mi picioare le pe o stanca tare si facandu-ma o unealta in Manile Lui. Slavit sa fie Domnul!

   • rodi
    iun. 13, 2016 @ 08:36:49

    impresionanta marturie. Domnul sa va binecuvanteze si sa ne ajute pe toti sa ne ‘zpucam’ de haina Domnului cand suntem in astfel de examene!

 5. mike
  iun. 05, 2016 @ 00:11:18

  Corect, astefel de examen nu poate fi trecut de cei rataciti de pe calea pocaintei – deci exista un daca – ca sa poti fi ajutat in vreme de nevoi ,boala si situatii extreme – Minunata familia Bodnariu -Marius si Ruth au ramas credinciosi pina la capat si Domnul a lucrat si a aratat lumii ca are grija de adevaratii Lui copii.–Numele Lui ,fie laudat

 6. Valeria Iancu
  iun. 21, 2016 @ 02:25:46

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: