STIRILE PRO TV – Daniel Bodnariu in convorbire cu sotii Bodnariu: „Am plans impreuna la telefon. A fost o bucurie pe care nu o pot exprima in cuvinte.”

Stirile Pro TV Marius and Ruth

Familia Bodnariu va fi reintregita. Toti cei cinci copiii, luati de autoritatile norvegiene acum aproximativ 7 luni, vor fi inapoiati parintilor. Sotii Bodnariu au transmis ca sunt extrem de fericiti si au plans de bucurie la primirea vestii.

Daniel Bodnariu in convorbire cu sotii Bodnariu: „Am plans impreuna la telefon. A fost o bucurie pe care nu o pot exprima in cuvinte.

Vestea mult asteptata a venit dupa aproape 7 luni de chin pentru sotii Bodnariu, care s-au trezit ca serviciul social pentru protectia copiilor din Norvegia, Barnevernet le-a luat cei 5 copii – trei baieti si doua fete.

Au urmat luni de chin pentru parintii disperati sa isi recupereze copii, dar si luni de solidaritate exprimata de mii de oameni din toata lumea. S-au organizat proteste in Romania dar si in alte 20 de tari de pe 4 continente, prin care oamenii cereau autioritatilor norvegiene sa dea inapoi copiii familiei Bodnariu.

CITITI mai MULT , dati clik pe poza de mai sus..

6 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  iun. 04, 2016 @ 01:59:22

  Și eu la acestă veste am plîns ,și acum plîng ..!
  Pentrucă copii voștri în aceste 7 luni au fost și copii mei și ai întregii lumi .
  Slavă fie adusă Dumnezeului nostru Atotputernic !!!

 2. eliodora
  iun. 04, 2016 @ 03:35:07

  Doamnee cat de greu le a fost lor; daca iar nu mi pot opri plansul;inseamna ca s a inmagazinat ceva inimaginabil; asa si in sufletul lor; comparatia e putin spus.Slavit FII DOAMNE ISUSE!Marit sa fie NUMELE TAU

  • rodi
   iun. 04, 2016 @ 09:58:34

   sora va multumim pentru sprijinul dvs. si pentru mesajele dvs. la care nu am raspuns intotdeauna (cred ca am suparat unii prieteni, dar multe zile nici nu am mancat, baut nimic pana tarziu, dupa masa, pentru ca am tot lucrat la postari si deocamdata nu s-a schimbat rutina pentru ca inca sunt familii in probleme care necesita ajutorul nostru). Dumnezeu sa ne ajute sa putem sa-i ajutam si sa-i sprijinim mai departe. God bless you!

   • hartaberfair
    iun. 04, 2016 @ 16:02:02

    rodi,tin sa-ti multumesc pt.sacrificiul cel faci publicand mereu toate noutatile…! Am urmarit cu atentie Agnusdei si te felicit pentru prudenta si vigilenta ta! Fie ca Domnul in ziua judecatii sa-ti rasplateasca! GBY!!!

    • rodi
     iun. 04, 2016 @ 16:58:46

     Multumesc mult pentru aprecieri! Lucrarea aceasta o facem pentru doua motive: (1) sa-L facem cunoscut pe Cel care ne-a daruit mantuirea si impacarea cu Sine prin Fiul Sau si (2) stim ca vom avea o rasplata incomparabila dupa ce ne vom sfarsi viata aici pe pamant. Dumnezeu sa te binecuvanteze! El stie exact cand sa-ti trimita incurajari! 🙂 Slava Lui!

 3. octavpelin
  iun. 04, 2016 @ 08:33:51

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: