Bodnariu – Barnevernet, fluier final

Simion Felix Marțian Protest Valea Jiului 16 Aprilie 2016

Titlul sună sec, aducând a cronică sportivă. Nu l-am ales, însă, pentru a bagateliza ceea ce s-a dovedit a fi o tornadă de un dramatism intens, ci pentru a detensiona. Încărcătura emoțională din perioada acestei confruntări a devenit uriașă. Pentru părinți, pentru copii și pentru miile și miile de oameni de pe mapamond care au simțit cu ei.

Așadar, fluier final. Victoria? A celor care fac echipă cu Dumnezeu. Când am aflat vestea….

CITITI mai MULT aici- Bodnariu – Barnevernet, fluier final de Simion Felix Marțian
Vulcan, 4 iunie 2016 – https://simfelixmarblog.wordpress.com/2016/06/04/bodnariu-barnevernet-fluier-final/

 

2 comentarii (+add yours?)

 1. Anthony Ianosel, L.C.
  iun. 04, 2016 @ 12:46:56

  Reintregirea familiei Bodnariu este un episod extraordinar de binecuvantat in viata lor. Fara interventia fortelor Divine nu ar fi fost posibila aceasta reintregire….
  Toti Romanii ne bucuram nespus de mult pentru venirea copiilor Bodnariu acasa!
  Familia cu copiii ar trebui sa considere serios plecarea definitiva din Norvegia! Dupa toate cele intamplate lor si copiilor lor, nu ar trebui sa intarzie o singura zi de-a lua aceasta decizie, de a pleca din Norvegia! Intr-o tara prietenoasa pentru cresterea copiilor, precum Romania, USA, Austria, ori Australia.
  Acum fiara care a fost invinsa de fortele Divine i-si va veni in fire si va nascoci alte metode demonice de-a opresa si reconfisca copiii.
  Eu, personal, care am atacat fiare demonizate ani de zile in procese juridice, aici, nu as mai avea un singur minut de incredere in Norvegia!
  De fapt, eu am condus un astfel de caz in Oregon, SUA, tot asa de periculos, si dupa ce am reusit sa salvez cei sase micuti din mainile demonice ale CPA-ului [prin interventia mea personala la cel mai inalt for de Stat], am insistat sa-si pregateasca valizele si sa plece repede in tara de unde au venit [Ukraina]. Si ce bine au facut caci parintii acestia Crestini m-au inteles si ascultat! Acum, dupa 4 ani, cei sase copii cresc in Ukraina nestingheriti de fiara CPS-ului, iar parintii mai viziteaza rudeniile aici in Oregon. Saptamana trecuta ne-am intalnit din nou cu parintii celor sase micuti care au confirmat ca [plecarea urgenta din America] a fost o decizie exceptionala (in cazul lor specific).
  Eu personal [la varsta mea de peste 66 de ani], cred ca este o eroare mare de judecata, ca cei sase micuti Bodnariu sa mai intarzie o singura zi in Norvegia! Parintii si forurile Crestine, toti, ar trebui sa INSISTE (chiar sa ajute material] si sa consilieze aceasta familie zdruncinata si traumatizata pe viata, sa-si pregateasca valizele, sa-si vanda casa si sa plece repede din Norvegia! Aceasta tara, Norvegia NU MERITA SA ADAPOSTEASCA in jurisdictia ei asa de excelenta familie Crestina ca a lui Bodnariu! Si chiar alte familii de Romani, ar vtrebui sa plece din Norvegia! Norvegia nu merita prezenta Crestinilor Romani sau a altor Crestinui Europeni!!!!

  • rodi
   iun. 04, 2016 @ 17:09:12

   cu mutatul fam. Bodnariu, dupa drama care au trait-o Marius si Ruth, sunt 100% sigura ca daca vor avea voie, se vor muta. Nu stim conditiile legale si nu putem sa judecam situatia. Dumnezeu sa le deschida o cale…. Cum El ia calauzit pana acuma prin aceasta vale a umbrei mortii, suntem deplin incredintati ca El ii va calauzi in continuare. Pentru asta ne rugam acuma!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: