Florin Barbu – GREVA FOAMEI – ZIUA A 19-A – Mă BUCUR pentru Fam. BODNARIU si am OBSERVAT că DACA NE-AM UNI la fel PUTEM SALVA TOTI COPIII

Florin Barbu GREVA FOAMEI ZIUA A 19-A Strasbourg Franta Ultima zi

Florin Barbu la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Ziua 19 🇬🇧 🌟1. Protest Normal.🌟 După cum am spus la început cînd am să simt că sănătatea mea e în pericol am să opresc Greva Foamei și am să continui Protestînd. Nu m-am speriat că nu mai aveam nimic de pierdut oricum.

Însă m-am gindit că copii mei au nevoie de un Tată sănătos cu care să alerge prin parc nu să îl viziteze la spital.

Am primit promisiuni de la oameni din Parlament, Reprezentanți Diaspora..care fac orice să salveze copii. Mă bucur pentru Fam.Bodnariu si am observat că dacă ne-am uni la fel putem salva toți copii. Mulțumesc bunului Dumnezeu că mia dat putere să ajung pînă aici și înțelepciune să mă opresc.Doamne Ajută ❤️

Ferice de cei prigoniţi din pricina neprihănirii, căci a lor este Împărăţia cerurilor! Ferice va fi de voi cînd, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni, şi vor spune tot felul de lucruri rele şi neadevărate împotriva voastră! Bucuraţi-vă şi veseliţi-vă, pentrucă răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot aşa au prigonit pe proorocii, cari au fost înainte de voi. [Matei 5:10-12]

7 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  iun. 04, 2016 @ 10:40:29

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Estera Ciama
  iun. 04, 2016 @ 11:07:38

  Dacă ne-am uni .., Isus va lucra și la alți copiii să-i elibereze !
  Este El Isus care liberează , Glorie Lui !!!

 3. douavieti2015
  iun. 04, 2016 @ 12:09:19

  Intr-adevar, Florine, si eu m-am tot rugat ca Domnul Isus sa-ti dea intelepciunea sa opresti greva foamei. Slava Lui pentru asta. El sa te refaca trupeste, apoi sufleteste si emotional. El va lucra! Glorie Numelui Sau!
  Ma bucur din adancul sufletului pentru ca ai oprit greva foamei. Ma bucur enorm!

 4. ioana
  iun. 04, 2016 @ 14:38:46

  te sustinem si ne rugam si ptr dumneata si ptr toate familiile carora li s-a luat copiii abuziv. Domnul sa te binecuvanteze sisa-ti dea sanatate!

 5. octavpelin
  iun. 05, 2016 @ 02:38:12

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 6. eliodora
  iun. 05, 2016 @ 08:19:57

  Ne am rugat mai multi ca Domnul sa i arate ce sa faca:)
  Acum trebuie sa se refaca fizic, ca LUPTA CONTINUA si e MARE!
  Suntem alaturi asa cum am fost de cand ai aparut , nu mai stiu cand a fost;
  dar simtem ca tu nu ai pe nimeni pe lume si am vrut enorm sa te sprijin.
  Ma rog ca sa faci partea din FAMILIA MARE a DOMNULUI, tu si SCUMPII TAI copilasi; degeama am castiga lume daca nu L am avea pe EL la CARMA VIETII noastre.
  Slavit sa fie Domnul si Marit ca este la CARMA omenirii si nu va lasa pe satana s afac ce vrea el; distrugand familii, vieti.
  UNITI in rugaciune , LUPTAM, daca si postim este asa cum vrea EL.
  Fiind o duminica ALTFEL sa I cantam o cantare cu Manu Negrea , un fratior foarte fain.Mi e tare drag.https://www.youtube.com/watch?v=2bkR2SJEB-o

  • rodi
   iun. 05, 2016 @ 14:45:00

   Sora Eliodora, Dumnezeu sa va rasplateasca tot ce faceti pentru Florin si ceilalti. Ati fost una dintre vocile care i-a fost aproape ui Florin in fiecare zi si sunt sigura ca toate aceste voci l-au facut sa nu se simta asa de stingher si singuratic. Dvs si celelalte surori sunteti un exemplu demn de urmat si sund bucuroasa sa cunosc astfel de femei creidncioase! Domnul sa va binecuvanteze cu sanatate si o viata lunga, ca e nevoie de astfel de femei in mijlocul poporului Domnului. Multumim si pentru cantare. E alifie pentru suflet si mereu ascultam si noi cantari cantate de Manu Negrea ca Avram vine din biserica de unde e Manu. God bless yoU!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: