Greva foamei a luat sfârșit pentru românul din Anglia. Florin Barbu – un tată erou!

Nota ed. AGNUS DEI – Florin Barbu va ramane in Strasbourg si isi va continua protestul. Vezi aici – Florin Barbu – GREVA FOAMEI – ZIUA A 19-A – Mă BUCUR pentru Fam. BODNARIU si am OBSERVAT că DACA NE-AM UNI la fel PUTEM SALVA TOTI COPIII

Dacă ne bucurăm de victoria familiei de români din Norvegia, ai cărei copii se reunesc cu părinții, familia Bodnariu având susținerea multor români din aproape toate tarile unde se află comunități importante de români, atunci, în același mod, dorim ca acești doi copii să fie redați părinților sau preluați de familia extinsă a părinților.

Sfârșit de grevă după două săptămâni și jumătate aflat în greva foamei, dl. Barbu, tatăl copiilor a cărei tutelă a fost preluată de către statul britanic, dați spre adopție cei doi copii, fetița de 8 ani și băiețelul de 5 ani, unei familii compusă din persoane de același sex, contrar culturii și tradiției românești.

Tatăl, dl. Florin Barbu a demarat protestul extrem prin înfometare, la Strasbourg în fata Curții Europene a Drepturilor Omului, situație destul de cunoscută în comunitățile de români și mai nou pe plan internațional.

CITITI mai MULT aici – http://www.stiripesurse.ro/greva-foamei-a-luat-sfar-it-pentru-romanul-din-anglia-florin-barbu-un-tata-erou_1137119.html

6 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  iun. 04, 2016 @ 15:02:08

  Isus să-l întărească pe Florin !

 2. octavpelin
  iun. 05, 2016 @ 02:38:46

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  iun. 05, 2016 @ 08:48:58

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. douavieti2015
  iun. 05, 2016 @ 11:15:38

  Dar starea lui acum care este? Starea de sanatate ma refer. Si sta tot acolo in fata la CEDO? Unde si ce mananca? Cine are grija de el, ca dupa 18 zile de nemancat… Trebuie mare, mare grija cu mancatul acum pana se acomodeaza trupul iar cu hrana, mai ales solida!
  Sper ca ne tineti in continuare la curent cu zilele de protest ale lui Florin Barbu si cu ce va mai hotari sa faca, sora Rodica. Va rog mult!
  Domnul sa va binecuvinteze!

  • rodi
   iun. 05, 2016 @ 14:41:33

   Stim ca este o persoana care il ajuta, poate sunt si altii si incet cu incet isi revine. Florin spunea in unul dintre videos ca se scula diminetile cu o mana sau picior amortit, inseamna ca circulatia nu era buna de loc. El nu ne-a spus asta pana ce nu a oprit greva foamei pentru ca a incercat sa sufere orice pana sa obtina copiii sau macar promisiuni ca autoritatile il vor ajuta.

 5. Maria Stratulat
  iun. 06, 2016 @ 06:29:18

  Imparatul David a zis ; mai bine sa cad in miinile Domnului decit in mina oamenilor ; Multi oameni nu au mila ma refer la cei din frunte ,la cei mari , cu functii mari in stat , nu ajuta cu nimic daca nu ai pe cineva sa ridice oamenii in sprijin .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: