Judecător britanic suspendat pentru favorizarea familiei naturale

Richard Page judge

Richard Page, un judecător în vârstă de 68 de ani din Marea Britanie, a fost de curând suspendat şi condamnat la o sesiune de re-educare de o zi deoarece şi-a exprimat opinia că, pentru un copil adoptat, ar fi mai bine să aibă şi mamă, şi tată, în loc să fie crescut într-un cuplu format din persoane de acelaşi sex.

CITITI mai MULT aici – https://rezistentacrestinablog.wordpress.com/2016/06/04/adoptia-de-catre-cupluri-de-acelasi-sex-judecator-britanic-suspendat-pentru-favorizarea-familiei-naturale/

READ THIS STORY in EBGLISH here – www.bbc.co.uk

5 comentarii (+add yours?)

 1. Viorica Florea
  iun. 05, 2016 @ 01:27:32

  LUPTA E MARE DAR FARA LUPTA NU-I CUNUNA,DOMNUL SA ONOREZE SI LUPTA FAMILIEI BARBU CU CUNUNA BITUINTEI CA NUMELE LUI SA STRALUCEASCA PESTE VOI CA FAMILIE REINTREGITA PRIN SPRIJIN DIVIN. NE RUGAM CA CEREREA VOSTRA UNITA CU A NOASTRA SA PRIMESCA RASPUNS BINECUVANTAT. SLAVIT SA FIE DOMNUL.

 2. Estera Ciama
  iun. 05, 2016 @ 01:36:35

  Dumnezeu va fi de partea lui pînă la urmă pentrucă justiția de Dumnezeu va triumfa ..!!!

 3. octavpelin
  iun. 05, 2016 @ 02:39:08

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Ghita L
  iun. 05, 2016 @ 12:01:00

  Dupa cum se vede ,oamenii cu autoritate nu mai au dreptul sa judece cu o constiinta curata bazata pe dovezile si cercetarile majoritatii pshiologilor,de-a lungul vremii care au aratat ca pentru dezvoltarea pshiico- afectiva a personalitatii echilibrate un copil are nevoie de dragostea si sensibilitatea mamei dar si de caracterul unui tata ferm cu principii masculine.De unde si cum au cästigat atätea drepturi homosexalii incät oamenii integri nu au dreptul nici macar la opinii,si ce-i strigator la cer si-au impus legile ca nici ca predicator, parinti nu mai ai voie nici in biserica care este autorizata de D-zeu sa traseze valorile morale sa spui ce-i bine si ce-i rau,mai ales ca noi nu impunem societatii ,CRED CA SA MERS PREA DEPARTE .Sa incalcat principiul separarii intre stat si biserica si stat..Pervertitii sau impus iesind in strada ,iar biserica sa simtit confortabila intre ziduri.Pe de alta parte, bisericile traditionale nu au avut autoritate fiindca au avut acest pacat la multi preoti,calugari chear de frunte,pentru ca au avut o deviere de invatatura cu celibatul .ESTE TIMPUL SA NE RIDICAM SI SA CITIM IMNUL NATIONAL poate providential ,,Desteaptate (intii biserica )romäne ! Ca de nu a spus Isus,,vrajmasii tai te vor inconjura cu santuri si te vor face una cu pamantul pe tine siCOPIII TAI

 5. stere
  iun. 05, 2016 @ 22:10:45

  Ca si crestine cu toate simturile pe care le-am primit dela NASTERE SI RANDUIT de Dumnezeu ce a creat toate cele vazute si cele nevazute , Sustinatorul chibzuintei si a judecatii tuturor celor indreptatiti in Isus Hristos prin care a facut totul .noi nu ne putem face nici complici si nici partasi cu aceste” drepturi homosexsuale” .Noi nu santem de vanzare .nici noi , nici copiii nostrii .NOI SANTEM AI DOMNULUI !!! asa ca In aceasta situatie allege moartea ca sa traiesti tu si casa ta . Este scris totodata „dati Cezarului ce este al Cezarului ” in cazul acesta nimic nu-I al Cezarului.!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: