LUPTA PENTRU COPIII NOŞTRI CONTINUĂ! de George Alexander

George Alexander Foto Stirile Pro TV

 • Dacă o Instanță judecătorească imparțială ar fi analizat cu responsabilitate probele, dosarele falsificate, nu numai că Barnevernet ar fi pierdut, dar mulți dintre angajații săi şi-ar fi pierdut propria libertate!
 • … Mă bucur pentru ei, că-şi vor primi copiii… Dar, plâng pentru ceilalți părinți şi copii care nu au nicio şansă –singuri!- în fața Barnevernet-ului!
 • Lupta pentru copiii noştri –şi ai altora!- oameni buni, continuă! Sâmbătă, 11 iunie, este demonstrație de protest împotriva Barnevernet în Oslo.
 • Cerem eliberarea copiilor Nan, Avramescu-Cruz, Rădulescu, etc. etc. Repatrierea lor imediată. Necondiționat.

LUPTA PENTRU COPIII NOŞTRI CONTINUĂ!
de George Alexander

După opt luni de teroare, intimidări şi abuzuri la care au fost supuşi, soții Bodnariu îşi vor primi, în sfârşit, înapoi copiii! Deznodământul acesta fericit ne-a umplut sufletele de bucurie, ne-a transfigurat. Fericirea familiei Bodnariu se măsoară în ochii celorlalți!, a sutelor de mii de oameni care-au ieşit în stradă pentru ei, sfidând sistemul şi secretarii de stat norvegieni, şi toate celelalte slugi ale lor, care ne spuneau că negrul e alb, întunericul e azuriu, iar închisorile Barnevernet unde 76 % dintre copii se îmbolnăvesc psihic grav! sunt adevărate centre de lumină!

M-am bucurat când am auzit că Victoria Noastră împotriva Barnevernet este indubitabilă, dar, apoi, nu ştiu de ce, am rămas cu un gust amar…
Municipalitatea Naustdal s-a “înțeles” cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!…

Desigur, după opt luni de tracasare, de distrugere psihică sistematică de către Barnevernet, ce altceva şi-ar mai fi putut dori familia Bodnariu dacă li s-a făcut această favoare?! Copiii sunt cei mai de preț în lume, iar întoarcerea lor acasă înseamnă sfârşitul unui coşmar pentru mamă şi tată.
Vom respecta, deci, nevoia de linişte şi de intimitate netulburată a acestei familii greu încercată!

Dar, să nu fim naivi! Să nu credem că autoritățile norvegiene au recurs la acest subterfugiu din empatie, dragoste de oameni sau fiindcă le-ar păsa cumva de aceşti copii! Să nu cădem în cursele pe care manipulările ni le întind! Dacă, după opt luni de tracasare, sistemul nu i-a condus la moarte pe aceşti părinți, nu i-a ars pe rug sau nu le-a scos ochii, nu înseamnă că le-a făcut un bine neapărat acum! Le-a dat numai copiii înapoi pe care n-ar fi trebuit să li ia deloc, niciodată şi nicio secundă!

Iată câteva dintre capetele de acuzare în cazul Bodnariu împotriva Barnevernet, această hidră care a persistat în greșeală timp de aproape opt luni!
– lipsa unei anchete sociale prealabile;
– lipsa unei evaluări a impactului separării copiilor de părinţi şi a separării fraţilor prin plasarea în trei familii diferite;
– lipsa de transparenţă – interogatoriu fără translator şi fără avocat, încălcându-se astfel dreptul la apărare;
– forţa extremă şi abuzivă a Barnevernet, folosirea poliției;
– constrângerea de a nu contacta ambasada;
– lipsa unor evidenţe de abuz fizic sau psihic asupra copiilor;
– întârzierea întocmirii documentaţiei în limba română, aşa cum prevede legea;
– mama nu-şi poate alăpta bebeluşul de 4 (patru) luni decât de două ori pe săptămână;
– presiuni asupra mamei (Ruth) să declare în mod mincinos că tatăl (Marius) este abuziv cu ea şi că astfel işi va primi copiii;
– ameninţări la adresa lui Marius să nu facă public cazul, riscând să nu-şi mai vadă copiii niciodată;
– plasarea copiilor in orase diferite la distanta de 3,5 ore de casă, inclusiv a bebeluşului de trei luni care trebuie alăptat, deşi avocatul a găsit o locaţie în apropierea casei părinteşti;
– manipularea copiilor prin întrebări direcţionate, pentru a da declaraţii prin care părinţii să fie incriminaţi;
– discriminare religioasă.

A măsurat cineva traumele pe care aceşti oameni –şi, mai ales!, copiii lor- le-au trăit în această perioadă?!

Este clar că autoritățile norvegiene au făcut tot posibilul să ajungă la un compromis, spre a da o notă de onorabilitate, chiar dacă s-a ajuns la un precedent periculos pentru viața Barnevernet.
Dacă o Instanță judecătorească imparțială ar fi analizat cu responsabilitate probele, dosarele falsificate, nu numai că Barnevernet ar fi pierdut, dar mulți dintre angajații săi şi-ar fi pierdut propria libertate!

Evitând o confruntare în Instanță prin acest compromis, nimic nu se schimbă, însă. Barnevernet îşi păstrează puterile discreționare la fel ca înainte, aceleaşi capete care au condus acest sistem rămân la locul lor şi aceiaşi copii – ba, chiar mai mulți!- rămân în închisorile lor! Nimeni nu-și va asuma Răspunderea pentru ceva și nimeni nu va fi penalizat vreodată. Nimic nu se va schimba nici în lege pentru ca astfel de derapaje sau crime să nu se întâmple iar. Nimic nu se va reforma.
… Cazul Bodnariu nu este unic, însă. El este numai picătura care a umplut paharul. Grotescul cel mai grotesc, când o familie cu 5 (cinci) copii a fost dezmembrată de oamenii fără suflet ai sistemului!
Dacă n-au putut să-i zdrobească, i-au redus la tăcere prin alte metode acum…

… Mă bucur pentru ei, că-şi vor primi copiii… Dar, plâng pentru ceilalți părinți şi copii care nu au nicio şansă –singuri!- în fața Barnevernet-ului!
Lupta pentru copiii noştri –şi ai altora!- oameni buni, continuă! Sâmbătă, 11 iunie, este demonstrație de protest împotriva Barnevernet în Oslo.
Oamenii vor destructurarea Barnevernet. Ştergerea sa de pe fața pământului!
Oamenii vor demisia ministrului Copilului, doamna Solveig Horne.
Oamenii vor ca prim-ministrul Norvegiei, doamna Erna Solberg să-şi prezinte demisia de onoare.

… Prea mulți copii, în închisorile lor sau în familiile-surogat, aşteaptă o mână de ajutor.
Cerem eliberarea copiilor Nan, Avramescu-Cruz, Rădulescu, etc. etc. Repatrierea lor imediată. Necondiționat.

Duminică, 5 iunie, ora 10.00 are loc lansarea cărții mele, “Copiii noştri în închisorile lor. Furați de Barnevernet.”. Cartea va spune lucrurilor pe nume…
Aşa cum am anunțat mai înainte, veniturile din vânzarea cărții vor fi donate organizațiilor de ajutorare a oamenilor, printre care Asociația pentru Protecția Internațională a Copilului “George Alexander”, care va lupta pentru drepturile copiilor români peste tot în lume (Cazurile Nan, Avramescu-Cruz, Rădulescu, Camelia Smicală, Hermina Gheorghe, Florin Barbu, Andreea Sutton Bărdeanu, etc. etc, mulți alții care-şi păstrează de teama represaliilor anonimatul.)

Susține-ți-ne, Oameni!
Singuri suntem de neluat în seamă. Insignifianți. Dar împreună suntem o forță zdrobitoare. De care orice sistem ocult ar trebui să se teamă!

4 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iun. 05, 2016 @ 02:41:24

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Valeria Iancu
  iun. 05, 2016 @ 08:19:54

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. douavieti2015
  iun. 05, 2016 @ 11:39:21

  Domnul sa-l binecuvinteze si sa-l mantuiasca pe domnul George Alexandru.
  Asa este, lupta trebuie sa continue. TREBUIE. Este imperativ.
  Sper ca poporul Domnului sa inteleaga ca nu ne putem opri acum. Vrem tot sau nimic. Iar cu nimic nu ne multumim. Asa cum frumos spunea pastorul Cristian Ionescu, nu putem negocia copiii. Ii vrem pe TOTI inapoi. Toti Bodnariu, toti Nan, toti Avramescu, toti Radulescu, toti Davidescu, toti, toti, etc.
  Daca credem ca avem un Dumnezeu mare, ne vom ridica pentru celelalte familii, si pentru Florin Barbu care e singur impotriva raului din Marea Britanie.
  Haideti, frati crestini, sa invatam sa plangem, si vom secera cu cantari de bucurie. Mai e putin pana la seceris. Sa nu obosim in facerea binelui!
  La lupta, crestini!!! Rasplata noastra e Domnul!
  Il iubim? Vom fi ca El. Vom trai ca El. Ne vom apleca si vom ridica pe cei doborati de intristare. Vom fi mainile lor, picioarele lor, vocea lor cand ei nu mai pot nimic!
  Nu stim cand ne vine si noua randul. Sa ne purtam in lumea asta asa cum am vrea sa se poarte ceilalti cu noi…

  • rodi
   iun. 05, 2016 @ 14:38:02

   Dumnezeu sa ridice barbati credinciosi care sa duca lupta mai departe. Si totodata, speram ca Dumnezeu sa dea putere si sanatate fratelui Cristian Ionescu sa se implice mai departe si sa ajute cauza pentru ca stim ca Dumnezeu s-a folosit de el si i-a dat intelepciune si ar fi de mare ajutor pentru noua lupta.Stim ca nu i-a fost usor si numai Dumnezeu i-a dat putere ca sa stea in lupta si sa iasa biruitor prin Domnul.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: