FINLANDA – Dr. Camelia Smicală nu mai știe nimic despre copiii ei. Chiar nu mai are niciun drept aceasta mamă?

Foto Facebook

Foto Camelia Smicala

Maria si Mihai sunt complet izolati. Mama lor nu mai stie nimic despre ei. Stie doar ca nu au fost lasati sa-si ridice diplomele la sfarsit de an scolar. Au avut rezultate foarte bune, chiar daca au lipsit mult de la scoala (4 luni anul trecut si 1,5 luni acum). Sora lor mai mare a terminat tot cu o medie mare. Din pacate, cei mici nu au avut dreptul de a se bucura de munca lor…in conditii teribile de stres!!! Nici preotul nu a avut voie sa-i vada… poate le dadea o raza de speranta.

Chiar si criminalii au mai multe drepturi decat acesti copii. Sunt rupti de tot ce cunosc, pusi intr-o casa cu straini (Maria)…cine stie cata buna credinta au, iar Mihai intr-o institutie…unde probabil se afla multi alti copii mai mari.

Cum sa cresti, sa te dezvolti normal, sa fii sanatos, sa ai note bune la scoala cand tot ce cunosti nu mai exista??? Drepturile copilului sunt egal cu 0. Sa nu uitam ca Finlanda e membra UE. Ei chiar nu au legi? Ei chiar sunt lasati sa abuzeze niste fiinte nevinovate in asa fel?

Probabil sloganul lor este „Hai sa-i lasam fara afectiunea mamei sa vedem cat putem sa-i distrugem!”. Norocul lor ca au o mama care s-a ingrijit de nevoile lor emotionale cat au fost impreuna, pentru ca prin aceasta baza solida primita vor reusi. Sunt sigura de asta.

Distribuiti! Faceti tot ce puteti sa o ajutati pe aceasta mama distrusa! Merita! S-a putut in cazul Bodnariu! Se poate si acum!

Suport pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei

Camelia Smicala:

Avem nevoie de ajutor la CEDO si EU.

Singura nu ma baga in seama.In Finlanda nu se respecta drepturile omului si nici cele ale copilului.Ombdusmanul pentru copii din Finlanda a declarat public aceasta.Finlanda e tara EU.Trebuie trasa la raspundere.Daca legile si tratatele nu mai au nici o valoare,inseamna ca fiecare poate face ce vrea.Daca EU apara incalcarea tratatelor internationale,trebuie pus sub semnul intrebarii legitimitatea ei.

CEDo ne-a tratat cu sictir desi am dovezi destule de incalcare a drepturilor omului,ale copiilor si a Conventiei de la Istanbul.

CITITI (si DISTRIBUITI) despre cazul Dr. Cameia Smicala aici –

 

 

2 comentarii (+add yours?)

  1. douavieti2015
    iun. 06, 2016 @ 08:48:46

    Edi Neacsu, lasati-l pe domnul prim-ministru in pace, nu-l mai deranjati cu fleacuri ca are treburi mult mai importante: strage bani pentru „Cumintenia pamantului”…

  2. octavpelin
    iun. 07, 2016 @ 01:42:32

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: