Multumiri fie aduse lui Dumnezeu si romanilor din tara si din Diaspora pentru implicarea istorica in acest caz

Marius si Ruth Bodnariu cu Mircea Lubanovici

Multumiri fie aduse lui Dumnezeu si romanilor din tara si din Diaspora pentru implicarea istorica in acest caz. Dumnezeu a ales natiunea romana pentru lucruri mari!

Ziua de sarbatoare a sosit. Multumim lui Dumnezeu pentru biruinta!

6 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  iun. 05, 2016 @ 01:51:42

  Mulțumim Lui Dumnezeu pentru biruință ..!!!

 2. octavpelin
  iun. 05, 2016 @ 02:40:34

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Viorica Moise
  iun. 05, 2016 @ 06:59:48

  GLORIE FIE ADUSÁ DUMNEZEULUI NOSTRU CARE ESTE, A FOST SI VA FI ÍN VECII VECILOR ACELASI, MARE PUTERNIC SI LUCRÁTOR,, amin.!!!

 4. Attila BÁNYAI
  iun. 05, 2016 @ 19:32:44

  Vă rog să nu uitați un lucru foarte important. Dumnezeu a creat națiunile și în acest caz sau unit și alte națiuni care nu sunt creștini sau nu au avut credință împotriva puterii norvegiene. Nu numai românii din țară și din diasporă au luptat sau au rugat și au ieșit pe străzi, dar și alte națiuni sau alăturat să protesteze .
  Vreau să mulțumesc personal pentru toți care nu sunt români și au participat la aceste manifestații ieșind pe străzi aici în Brussel (locuind în Brussels) sau chiar în România din partea altor națiuni cum ar fii maghiari sași sau romi. Vreau să nu uităm pentru ce luptăm, și cu cine luptăm luptele noastre. Dacă vorbim despre Dumnezeu atunci vorbim și de inamic care este nu altcineva ci persoana care fură sufletele și nu națiunile care ne împrejurată. Această bătălie câștigată nu înseamnă că am câștigat și războiul, fiindcă puterile europene vor să introducă anumite legi și chiar deja vorbesc despre o nație superioară europeană care este mixată și vor adopta anumite legi care nu sunt în favoarea creștinismului. Trebuie să fie o unire între creștini, și chiar ca maghiar sunt foarte bucuros și mândru că sau aliat, sau alăturat mulți în primu rănd români să se ajute, să se implice pentru copiii familiei Budnariu, dar și pentru copii care vor urma să fie luate sau furate de către acest sistem diabolic.
  Vă mulțumesc pentru atenție.

  • rodi
   iun. 05, 2016 @ 21:42:00

   Attila, foarte bine ai spus. Am avut o bucurie nespusa oridecateori am aflat ca s-au alaturat oameni din diferite tari si nu numai ca au sprijinit cu vorba, dar au si protestat, au scris scrisori, emailuri si a facut o mare diferenta pentru ca a aratat ca e o problema nu a romanilor ci a tuturor celor ce sufera din cauza CPS-ului Norvegian, Barnevernet, sau CPS din celelalte tari. Va apreciem mult si va multumim pentru comentariu. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca toate faptele bune si fiecare efort facut pentru familiile greu incercate.

   • Attila BÁNYAI
    iun. 06, 2016 @ 07:23:45

    Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele scrise și trimise. Apreciez și mulțumesc. Dumnezeu să vă ajute și să dea înțelepciune celor care nu sunt de acord cu dumneavostră, dar sincer viitorul unei popor fie creștin sau nu este faptul că recunoaște valorile sale. Avem de învățat și de iertat zi de zi față de celelalt popor sau neam, nu suntem buni și răi, suntem doar oameni care au primit cadoul credinței. De acest lucru România este binecuvântat fiindcă biruiește cadoul lui Dumnezeu și copiii celor credincioși. Vă mulșumesc și mult succes vă urez din inimă pentru viitor.

    Cu multă stimă și apreciere

    Attila BÁNYAI, Brusszels, BELGIA

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: