STIRI TVR – Mihaela Camelia Smicală, o româncă stabilită în Finlanda, a fost lăsată de autorităţi fără copii (VIDEO)

Camelia Smicala Stirile PRO TVO doctoriţă din Piatra Neamţ, stabilită de câţiva ani în Finlanda, a ajuns să trăiască un calvar. Mihaela Camelia Smicală susţine că statul finlandez i-a luat abuziv cei doi copii pe care aceasta îi are cu un cetăţean finlandez. Motivul ar fi că avea o relaţie prea strânsă cu copiii ei. Femeia este supărată că autorităţile române nu au făcut nimic pentru a o ajuta.

Coşmarul Mihaelei a început anul trecut, pe 14 mai: fostul soţ a obţinut custodia totală a copiilor, după ce le-a spus autorităţilor finlandeze că ea ar plănui să fugă în România. A doua zi, cei doi copii, Mihail şi Maria, au fost smulşi din braţele mamei. Mihaela spune că a reuşit atunci să îşi recâştige copiii, dar de curând, micuţii, de 9, respectiv 10 ani, au fost din nou luaţi de autorităţi pe când se aflau la şcoală. Motivul, după cum susţine Mihaela, ar fi că avea o relaţie prea strânsă cu copiii ei.

Mihaela spune că de când i-au fost luaţi copiii nu mai ştie nimic despre ei. –

CITITI mai MULTA / Vizionati VIDEO aici – http://stiri.tvr.ro/mihaela-camelia-smicala–o-romanca-stabilita-in-finlanda–a-fost-lasata-de-autoritati-fara-copii_74869.html

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: