Charisma – Urmareste – Adolescenta romana penticostala uimeste la ‘America are Talent’

Laura Bretan on Charisma

WATCH: Romanian Pentecostal Teen Overwhelms ‘America’s Got Talent’ Judges

Laura hails from Chicago, Illinois, the daughter of Romanian-American parents and active members of the Romanian Pentecostal community.

Hear Laura sing the Hopper’s „Jerusalem” at her home church in 2011; Celine Dion’s„Prayer” at a wedding; „I Will Praise Your Name Forever” and a worship song at a Romanian Pentecostal convention in Seattle in 2012.

Yes, Laura Bretan can sing, and this gifted 13-year-old gives God the glory.

Read more here – http://www.charismanews.com/us/57624-watch-romanian-pentecostal-teen-overwhelms-america-s-got-talent-judges

Laura Bretan: 13-Year-Old Opera Singer Gets the Golden Buzzer – America’s Got Talent 2016 Auditions

A young opera singer stuns the crowd and earns Season 11’s first Golden Buzzer. See Laura Bretan’s amazing audition.

VIDEO by America’s Got Talent

11 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  iun. 06, 2016 @ 23:30:00

  Reblogged this on DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. SILVIA
  iun. 06, 2016 @ 23:39:30

  Ispita succesului !…pe cat de sta;lucitor este darul pe atat de mare este ispita .
  Domnul sa o ajute( sa-i ajute) sa nu cada de la inaltime ci sa puna acest dar la picioarele LUI.lumea ramane lume si toata stralucirea ei ……precum se spune in Eanghelii stim cui ii apartine.

 3. octavpelin
  iun. 07, 2016 @ 01:46:49

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Cristian
  iun. 07, 2016 @ 06:24:27

  Noi teoretic ar trebui sa nu ne asemanam cu lumea… Sa nu mai spun ca vedetismele sunt de fapt o forma de IDOLATRIE!… 😦 (din ce in ce mai mult practicata in ziua de azi) Biblia este foarte categorica:

  Suflete preacurvare! Nu stiti ca prietenia lumii este vrajmasie cu Dumnezeu? Asa ca cine vrea sa fie prieten cu lumea se face vrajmas cu Dumnezeu. (Iacob 4:4)

 5. Bogdi
  iun. 07, 2016 @ 07:56:24

  Buna ziua!

  Eu personal ma framant cu mai multe intrebari: este bine ca un crestin sa mearga la show-uri din lume la TV si sa cante muzica care nu este despre Dumnezeu cu scopul castigarii unui premiu? Nu trebuie sa cantam doar lauda Lui?

  • rodi
   iun. 07, 2016 @ 13:02:05

   va oferim o opinie a mai multora despre acest caz si nu numai: cantatul e o profesie. Fiecare avem o profesie in care nu muncim spre gloria lui Dumnezeu, ci ca sa ne castigam un ban pentru familie. Unii deseneaza sau picteaza si vand picturile, altii canta. Ea canta opera si cat timp nu canta muzica indecenta sau nu canta la birturi si petreceri de destrabalare nu vedem ceva gresit. Asta a fost o competitie. Si daca castiga, castiga premiu.
   Si noi ave mopiniile noastre, dar lasam ca fiecare sa judece dupa cum il indeamna Dumnezeu. Ne bucuram pentru Laura pentru ca face cinste comunitatii evanghelice si ne rugam ca Dumnezeu sa o tina asa cum este (foarte smerita desi are doar 13 ani) si sa o foloseasca dupa cum El alege.

   • Cristian
    iun. 09, 2016 @ 07:43:27

    Ma tem ca aceasta opinie este FOARTE PERICULOASA!! Vrajmasul nostru, satana, este FOARTE viclean (smecher) si daca gandim asa, ca e doar o profesie ca oricare alta, practic ii dam satanei prilejul sa ne ademeneasca SUBTIL: doar un pic la stanga, ca e UN PIC, doar un pic la dreapta si …intr-o zi cine stie la cati km sau ani lumina ne vom trezi, departe de Dumnezeu!! Nu este deloc o gluma si am in vedere cazuri reale cand scriu aceste ganduri! Bunele intentii sfarsesc intotdeauna RAU, daca nu-L au pe Dumnezeu in centru! Va rog sa cercetati acest gand… si daca este doar al meu, sa-l ignorati complet.

    • rodi
     iun. 09, 2016 @ 10:56:36

     avertizmentele sunt bune si ar trebui primite tot timpul, si ale tale sunt totdeauna facute in dragoste, asa ca le vor citi si altii si vor lua aminte. Multumim!

  • Cristian
   iun. 08, 2016 @ 05:52:41

   Si eu gandesc la fel ca dvs. sincer!… Ar trebui sa fim un pic mai atenti la ce ne vorbeste constiinta noastra.

   Da, ar trebui ca in tot ce facem sa fugim de lume si lumesc si firesc, chiar daca firescul nu este indecent! Iar apropo de opera… Si mie imi place opera si mai ascult… si ma gandesc ca este absurd la un moment dat ca cineva sa cante …de exemplu „Anotimpurile” de Vivaldi, prin asta exprimand frumusetea anotimpurilor… daca uita sa spuna Cine a creat frumusetea si anotimpurile! (Domnul le-a creat)

   Cred ca traim vremuri de foarte mare adormire, cand lumea se uita la creatie dar uita de Creator (si asa se explica foarte pe scurt ce s-a intamplat in Norvegia si se intampla si in alte tari, cu oamenii care s-au indepartat de Dumnezeu). Iar noi ar trebui, mai mult ca oricand, sa aratam spre Creator, sa amintim ca EL a creat totul, ca EL este Viu si ca tot EL vrea ca si noi sa ramanem vii, dupa moarte, adica sa ajungem la viata vesnica, la EL, in cer (si nu la moartea vesnica, adica in iad)!

   „Doresc Eu moartea păcătosului? zice Domnul, Dumnezeu. Nu doresc Eu mai degrabă ca el să se întoarcă de pe căile lui şi să trăiască?”
   (Ezechiel 18:23)

 6. cornelilioi
  iun. 07, 2016 @ 17:12:46

  Fatarnicia este unul din pacatele cele mai urate de Dumnezeu….si nimic nu este mai urat decat atunci cand fatarnicia (ura, gelozia, neimplinirea…) este ascunsa in prea-sfintenie, si inca o prea-sfintenie de aceea …framantata!

 7. Cristian
  iun. 09, 2016 @ 07:37:56

  Un alt gand: cred ca este teribil de greu pentru un copil de 13 ani sa caute smerenia, dupa ce a fost aplaudat la scena deschisa, cu urale si osanale, dupa ce a castigat un eventual premiu etc.! Cred ca este teribil de greu sa caute sa ramana UMIL si SMERIT inaintea Domnului, o mana de lut netrebnica (asa cum suntem toti oamenii inaintea Lui) si cred ca este un pericol foarte mare sa inceapa sa se simta/creada vedeta, un fel de idol… cu o eventuala cauza, fara de care pamantul nu s-ar mai invarti (asa cum se cred din ce in ce mai multi azi, dintre tineri ba chiar si dintre pastori, unii chiar maturi si de multi ani pe cale)!!

  Am ramas cu acest gand din predicile video ale lui Paul Washer, pe care le urmaream… odinioara, acum peste 4 ani de zile, inainte sa intram in cuptor: fiecare om este ca un abur care acum este si in scurta vrme dispare. Iar lucrarea Domnului nu depinde de om, de acest scurt abur, ci este a Domnului, adica EL o face!! Daca unul din noi, chiar slujitor de seama, dispare, Domnul poate oricand ridica altul sau altii (mai multi, mai buni, mai tari, mai intelepti)! Ce i-a spus Domnul lui Ilie cand Ilie credea ca el este ultimul prooroc ramas in viata? Domnul i-a spus ca mai are INCA 7.000 ALTI PROOROCI CARE NU AU PLECAT GENUNCHIUL IN FATA IDOLILOR!! Cam asa este mereu: dispare un Ilie, Domnul mai are altii, poate 7.000 sau poate mai multi!

  Gandul asta ar trebui sa ne ajute sa nu ne mai consideram pe noi insine asa indispensabili lucrarii Domnului, sa nu ne mai consideram vedete. De fapt fara noi lucrurile poate ar merge chiar mai bine!! Iar daca Domnul ne-a pus undeva, sau ne foloseste intr-un fel sau altul, ASTA ESTE O MARE ONOARE si ar trebui sa ne dam toate silintele dar nu pentru ca lucrarea sa mearga bine ci …pur si simplu DIN DRAGOSTE PENTRU DOMNUL (aceasta ar trebui sa ne fie motivatia).

  Suntem datori sa cautam activ smerenia, in fiecare clipa, in fiecare ora, in fiecare zi! Iar asta cred ca este greu chiar si pentru un adult!! DAR PENTRU UN COPIL DE 13 ANI!… Domnul sa o binecuvanteze pe micuta Laura dar sa o si ajute sa nu se indeparteze de Adevar si sa se rataceasca cumva in lumea care aparent „straluceste”.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: