Cine a câștigat, de fapt, bătălia cu Barnevernet? Familia, statul român sau Biserica?

Photo credit Biserica Philadelphia Suceava

Photo credit Biserica Philadelphia Suceava

Nu, în familia Bodnariu nu se petreceau atrocități și nici derapaje majore de la o creștere și educație corectă politic! După mine, soluția de a returna copiii e logică. Dar asta nu înseamnă că robotizata afacere Barnevernet (numele acestei instituții aproape ne-a intrat în limbajul curent de când e acest caz pe tapet) a funcționat la acest final de poveste după logica mea. Ceva a făcut- o, totuși, să funcționeze.

CITITI mai MULT aici – http://www.evz.ro/cine-a-castigat-de-fapt-batalia-cu-barnevernet-familia-statul-roman-sau-biserica.html

6 comentarii (+add yours?)

 1. gabrielmarinescu1960
  iun. 06, 2016 @ 12:36:22

  Vred ca prin aceasta mare,fabuloasa victorie a familiei Botnariu nu a castigat doar o persoana,de regula cand castiga adevarul si dreptatea castiga toata lumea si pierd javrele!Barnevernet este o organizatie criminal-mafiota acoperita de niste aparente ce-i confereau o aura de legalitate,insa o fereau de confruntarile juridice normale in cazuri de abuz neexistand posibilitatea de a le pune cineva limite in actiunile lor ce sigur ascund afaceri mari si negre cu cifre enorme de bani negri ce se invart in lumea politicului din tara fiordurilor!Desi sunt multe familii fericite si pe cale de a deveni fericite,cred ca mai marele castig este inceputul sfarsitului acestei mafii bine organizate si structurate cu aura de binefacator desi in spatele acestei masti se ascunde insusi diavolul!Infrangerea Barnevernet-aceasta inventie diabolica si mafiota constituie o victorie a moralului versus imoralul,o victorie grea a adevarului asupra minciunii,a demnitatii si dreptatii impotriva abuzului criminalce se autointituleaza „benefic”!Nu pot sa spun decat BRAVO DOAMNE ca te-ai saturat si nu ai mai rabdat!

 2. octavpelin
  iun. 07, 2016 @ 01:41:54

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. munteanlivia@yahoo.com
  iun. 07, 2016 @ 10:30:41

  INAINTEA LUI DUMNEZEU NU POATE STA NIMENI .NICI IN PICIOARE ,NICI SEZAND , DECAT IN GENUNCHI , SI RUGANDU-SE ,LUI DOMNULUI .AMIN CINE SE CREDE MARE GRESESTE ,CACI DUMNEZEU NU A LASAT PE NIMENI MAI MARE ,MAI MARET DECAT EL ,DUMNEZEU ,ORICAT AR VREA UNII SA CREADA CA SUNT MARI ,GRESESC ,CACI TOT MICI RAMAN INAINTEA DOMNULUI .MA BUCUR NESPUS ,CA DOMNUL NE ARATA MARIREA LUI .AMIN.AMIN.

 4. stere
  iun. 07, 2016 @ 13:36:33

  Gravitatea distructiva si consecintele ,suferintele nespuse de mari si diverse pe plan individual ,familial ,national si chiar international ,atat sufletesc cat si material directionat la omenirea intreaga ,nu arata decit nivelul stiintific la care se afla acei savanti minunati care ne conduc si sensibilitatea lor de a reactiona in culminarea lor

 5. stere
  iun. 07, 2016 @ 14:03:17

  Frumusetea Unui giuvaer si-o piatra rara si pretioasa sta in stralucirea Lui;asa un Fiu pentru Tatal si mai mult !

 6. stere
  iun. 07, 2016 @ 14:16:49

  Frumusetea unui guvaer si a unei pietre scumpe sta in stralucirea lui , asa un Fiu pentru Tatal si mai mult . .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: