Cazul Bodnariu: Statul norvegian s-a temut de un precedent

Daniel Bodnariu

Sagaua familiei Bodnariu căreia statul novegian i-a luat cei cinci copii are un final fericit. Unchiul copiilor, Daniel Bodnariu, a declarat pentru Mediafax că s-a făcut dreptate, iar fratele său şi soţia acestuia vor fi reuniţi cu copiii. El a susţinut că decizia de reunire a celor mici cu părinţii a venit ca o mare bucurie şi că este o veste aşteptată de mult timp.

Avem planuri să ne vedem cu toţii, toată familia, noi suntem şase fraţi care trăim pe continente diferite, dar ne vom strânge toţi undeva să fim împreună”, a mai povestit Daniel Bodnariu.

El a mai povestit că era sigur că fratele lui nu a greşit şi avea convingerea că era o „cauză dreaptă” susţinând în acelaşi timp că i-a fost teamă de o decizie nefavorabilă din partea autortăţilor norvegiene.

Unchiul copiilor este convins că „statul norvegian a luptat atât de mult de teamă să nu creeze un precedent, de aceea s-au luptat cu atâta înverşunare”.

CITITI mai MULT aici – http://www.puterea.ro/social/final-fericit-cei-cinci-copii-se-intorc-la-familie-bodnariu-statul-norvegian-s-a-temut-de-un-precedent-138049.html

5 comentarii (+add yours?)

 1. Estera Ciama
  iun. 07, 2016 @ 00:44:25

  Lăudat să fie Domnul nostru Isus pentru ascultarea tuturor rugăciunilor !!!
  Toată lumea sa bucurat .

 2. octavpelin
  iun. 07, 2016 @ 01:45:45

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  iun. 07, 2016 @ 02:32:25

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 4. Lidia Baloi
  iun. 07, 2016 @ 06:47:48

  Nu mai e mult si D-zeu ai va nimici …Ioel 2 vers,30 Voi face sa se vada semne in cer si pe pamant..cap.3 vers. Si veti sti ca Eu sant Domnul , Dumezeul vostru care locuiesc inSion , vers. 19 .Barnevernet ( Egiptul ) va ajunge pustiu, Norvegia ( Edomul ) va ajunge o pustie stearpa, din pricina rautati facute impotriva copiilor Lui Iuda, al caror sange nevinovat la varsat…………………..!

 5. ropenti
  iun. 07, 2016 @ 13:25:06

  Reblogged this on Ropenti.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: