Florin Barbu – PROTEST ZIUA 22 – Se cere ARESTAREA lui FLORIN BARBU de Social Services Haringey

Florin Barbu Protest ziua 22

Sa-l sprijinim pe Florin! Daca inca nu ati semnat petitia lui Florin barbu, va rugam sa o semnati acum la linkul de mai jos. Cei care cunoasteti limba engleza, va rugam sa scrieti sau sa suntai la numarul de mai jos si sa vorbiti in numele lui lFlorin, el ne da roaga sa facem tot ce putem ca sa-l ajutam. iar, daca sunt avocati care pot sa-l ajute, va rugam sa-l contactati pe Florin la Pagina lui de Facebook –  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206708322014791&set=a.3609063513338.2133783.1476217265&type=3&theater

Florin Barbu

🇷🇴 Ziua 22 🇬🇧 🌟 Ziua 4 Protest Normal 🌟 Extraordinar în loc să îmi dea copii Social Services Haringey vor să mă bage în Pușcărie,Vor sufletele copiilor mei cu orice preț.Sincer vă spun puteti sa imi faceți orice eu lupt pentru copii mei pina în ultima zi a vieti mele.Romani uitați ce vor sa facă uniți-vă si nu ne pot distruge viețile copiilor noștri si pe a nostre.. ❤️DOMNUL însă vorbește astfel: «Da, captivii celui puternic vor fi luați, iar prada tiranului va fi eliberată, căci Eu voi lupta cu cei ce se luptă cu tine și tot Eu îți voi izbăvi copiii.

Isaia 49:25❤️ Ioan 12:31 Acum are loc judecata acestei lumi; acum va fi aruncat afară conducătorul acestei lumi.

Social Services Haringey cere Arestarea Mea ❤️Vor sa Îmi interzică sa vorbesc public despre copiii mei

❤️Va spun ca aveti acordul meu sa scrieți sa dati in ziare la TV oriunde eu nu opresc lupta împotriva sistemului.Doresc copilași mei înapoi : 🌟si cred ca asta e adresa am inteles ca e deschis publicului:

FAMILY DIVISION The High Court is based at the Royal Courts of Justice on the Strand in the City of Westminster, London
Before MR JUSTICE BODEY
Tuesday, 7 June, 2016
At 02:00 PM
Applications in Court as in Chambers
FD16P00250

❤️FOR HEARING IN OPEN COURT❤️
FD16P00299 Application by London Borough of Haringey for the Committal to prison of Florin Barbu Family DIVISION:Royal Courts of Justice

Strand

London

WC2A 2LL
Telephone
020 7947 6000

Exact ca in Cazul Familiei Bodnariu Si ei au fost Amenințati ca îi bagă în pușcarie. Sunati la consulatul roman sa trimita ei reprezentant la proces. Sunt adult si cetatean roman si sunt obligati sa accepte reprezentantul tarii de origine.Am sunat dar nu mi-au răspuns.❤️Am inteles ca procesul e deschis publicului Rog Romani din Londra sa meargă cei care pot.❤️Va multumesc❤️ Cred ca asta e adresa:FAMILY DIVISION The High Court is based at the Royal Courts of Justice on the Strand in the City of Westminster, London

Family Division Daily Cause List Cause list Tuesday, 7 June 2016 Updated: 6 June 2016 15.56 (refresh your browser for the latest version) The following list is subject to change until 4.30pm. Any alterations after this time will be telephoned or emailed direct to the parties or their legal represent…

SEMNATI PETITIA Pentur FLORIN BARBU la linkul de mai jos-

http://www.citizengo.org/en/fm/34989-haringey-council-return-barbu-children-their-father-or-extended-family-now?tc=fb&tcid=23308493

Tatiana Sofia Cincasciuc se simte plină de speranţă. Madrid, Spania ·

Mulțumesc din suflet colegului meu, Scott Schittl, în primul rând pentru că a descoperit acest caz și în al doilea rând pentru că a decis să ajute familia Barbu să se reîntregească.
So thankful to my American colleague, Scott Schittl, who found out this case and decided to support this unfortunate family!
Florin Barbu, CitizenGO este alături de tine și va face tot posibilul ca să te reunești cu copilașii tăi, Diana și Andy!
Semnează această petiție ACUM pentru a ajuta familia Barbu!
Sign this petition NOW in order to help Barbu family!

UPDATE –

Florin Barbu

❤️Doamne Ajută.❤️ Procesul sa amînat deoarece Social Services nu a avut dovezi împotriva mea că eu aș fi făcut publice detaliile acelui cuplu de Homoxexuali.Pe 20 E adopția finala a copiilor mei deci ei vor sa dea copii in adoptie si apoi sa mă Aresteze procesul fiind amînat undeva dupa data de 20.Am fost reprezentat de un Avocat Privat.Repet eu nu am facut publice Adresa Numele Pozele acelui cuplu dar am văzut postări pe internet cu ei.Nu este vina mea.Tot ce postez aici postez de ani de zile așadar nu se puteau trezi peste noapte sa imi interzică să mai postez.Va multumesc că sunteti alături de mine. 🌟 Sursa: Romani care au fost la proces: Avocatul ma va suna in orele următoare sa imi spună oficial.

 

9 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  iun. 07, 2016 @ 12:40:39

  Oau! Numai Domnul poate sa il pazeasca…
  Nedreptatea merge din ce in ce mai departe…
  Guvernul Romaniei tace…
  Doamne, ai grija de Florin Barbu. Te rugam, tine-l in mana Ta. Ajuta-l sa Il gaseasca pe Domnul Isus rastignit pe cruce pentru el!

 2. douavieti2015
  iun. 07, 2016 @ 12:52:14

  Sora Rodica, urmariti profetia asta si, daca doriti, puteti sa postati pe site-ul dvs.
  Merita vazut de cat mai multi crestini.
  Eu am inceput sa strig de bucurie!!!

 3. douavieti2015
  iun. 07, 2016 @ 12:53:29

  N-am stiut ca daca trimit link-ul, apare player-ul.

 4. SILVIA
  iun. 08, 2016 @ 00:38:51

  Adevaratl Mesia,ISUS, nu va veni inainte sa se intample tot ce este scris.Potrivit cu 2 Tesaloniceni 2,3″Nimeni sa nu va amagesca in vreun chip, caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si, de a se descoperi omul faradelegii,fiul pierzarii……”,da! este posibil si f. probabil sa vina in 2017 acel mesia fals( ganditi-va cum il percep evreii pe Mesia la ora actuala ,cam tot asa ca si acum 2000 de ani, asta pana nu va cadea mahrama de pe ochii lor).Cine nu va ramane la ce este scris si cine nu va avea o cunoastere reala a Mielului lui Dumnezeu va fi inselat .Cei amagiti de evanghelia prosperitatii vor vedea pe Isus in acel mesia fals care va aduce ce au asteptat dar pentru biserica lui Hristos va fi marele test „sfintii vor fi dati in mainile lui…”

 5. octavpelin
  iun. 08, 2016 @ 00:40:34

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 6. SILVIA
  iun. 08, 2016 @ 01:28:14

  http://www.radiounison.ro/resurse/audio/mesaje-ale-pastorului-zac-poonen/zac-poonen-a-fi-gata-pentru-a-doua-venire-a-domnului-isus/05-sa-iubim-adevarul-
  Vad ca unele comentarii nu se posteaza,nu inteleg.
  Ce a spus rabinul este f. [osibil si probabil sa se implinesca dar nu Hristos va veni atunci ci acel mesia fals ,care va fi un test nu doar pentru lume ci si pentru biserica.Ascultati mesajul fratelui Zac Poone si luati aminte.

 7. Estera
  iun. 08, 2016 @ 08:22:09

  Please return the children of Florin Barbu to his family. Just think of the children, of their own good. They need the same culture they grew up with, they need their grandparents, uncles, aunts, cousins. They need a mother and a father. How do you think your own children would feel if they were in the same position as Florin Barbu’s? They are frigthened, anxious, they need their daddy!! Just think!

  Thank you for reading

 8. maria
  iun. 13, 2016 @ 12:27:36

  Lupta este acerba, copiii sunt in pericol cum si parintii adevarati. Oamenii care sunt gata sa dea legi care sa adopte zoofilia, nu sunt oameni normali, si acei car nu recunosc familia normala deasemenea. Domnul va face dreptate, dar Vrasmasul este inversunat pentru ca a primit opozitie. Domnul cu Dvs domnule Barbu, luptati pana la capat, aveti grija de sanatatea dvs, si noi ne rugam cu ardoare sa se faca dreptate si in dreptul dvs, mare este Dumnezeu!!!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: