DACA LOCUITI IN NORVEGIA, VA RUGAM SA NU CERETI AJUTOR DE LA AUTORITATI – If you live in Norway, please don’t ever ask for help from the authorities… – Steven Bennett

`2 Norway CPS workers take away new born baby from mother at hospital

TRADUCERE: AGNUS DEI – Articol de Steven Bennett

SCROLL DOWN FOR ENGLISH

DACA LOCUITI IN NORVEGIA, VA RUGAM SA NU CERETI AJUTOR DE LA AUTORITATI

Sunt cazuri tot mai dese cand mamele raman fara copiii lor chiar la nastere, in spitale. Barnevernet vine de multe ori neanuntat si rapesc copiii de la mamele lor pe care nu-i vor mai vedea niciodata. Este o tragedie si ingrozitor ce se intampla in aceasta tara cu CPS barnevernet, care se pare ca nu mai are limite.

Acesta este sfatul meu. În cazul în care locuiți în Norvegia, vă rugăm să nu cereți niciodată ajutor din partea autorităților, atunci când, de exemplu, aveți depresie, o problemă de droguri sau orice altceva. Găseste-ti familia și prietenii carora le pasa de tine si iti vreau din toata inima numai binele.
Spitalele norvegiene observa  ca un numar tot mai mare de mame au copiii confiscati de la ele, imediat dupa ce au dat naștere – și aceasta se face într-un mod nemilos și brutal! Femeilor gravide, în Norvegia – fiți atențe!

CPS din Norvegia, barnevernet, a spus că una dintre mamele din acest articol nu avea „abilități parentale”, pentru a avea grijă de copil. Avocatul mamei, Grethe Dahlsgaard Berntzen, a reacționat puternic pentru că ea crede că acest lucru se bazează pe o analiză de acum șase ani, dar de atunci această mamă a reflectat și s-a maturizat.

Un alt copil din același spital, a fost luat doar la cinci zile după ce s-a născutl. În aceeași zi, Consiliul Județean a examinat problema și a acordat permisiunea CPS să ia un alt copil de la mama cu patru copii – aceasta mama nu a avut antecedent cu droguri, alcool sau orice formă de abuz.

„Ei vin pentru a-mi lua  copilul meu acum”, a strigat ea cu glas tare și îngrozit. Si, la doar câteva minute după ce a primit mesajul final, barnevernet a parcat masina in afara spitalului, au luat cu ei un scaun auto modern pentru copii, și a intrat direct în camera de spital. Doar la 10 minute mai târziu, au fost plecati, cu copilul nou-născut pus în scaunul pentru copii. Nemilos, calculat, rece și terifiant. Această mamă a spus că s-a simțit coplesita și știe că ea nu va uita niciodată imaginea din mintea ei, de a vedea CPS din Norvegia disparand cu copilul ei de numai cinci zile.
Dintr-o dată, CPS din Norvegia a apărut din nou, fara avertizare și a luat un alt copil în vârstă de numai o zi. Ei au spus mamei că urmau să ia fetița de la ea in doar cateva zile, ea primind de la ei o scrisoare in care se declara  că îi lipseau „abilitățile parentale.”
.
Repet din nou, până când lucrurile se schimbă radical în Norvegia, vă rugăm să nu cereți niciodată ajutor din partea autorităților, atunci când aveti nevoie de ajutor. Găsiti familia și prietenii cu care sa vorbesti, si carora le pasa de tine si doresc ce este cel mai bun pentru tine.

ENGLISH

If you live in Norway, please don’t ever ask for help from the authorities… by Steven Bennett

This is my advice. If you live in Norway, please don’t ever ask for help from the authorities, when for instance, you have depression, a drug problem or whatever. Find family and friends who care about you and have your best interest at heart.

Norwegian hospitals observe an increasing amount of mothers who have their children confiscated immediately after giving birth – and it’s done in a ruthless and brutal way! Pregnant women in Norway – be on your guard!

Norway’s CPS, barnevernet said that one of the mothers in this article lacked the ‘parenting skills’ to take care of the child. The mother’s lawyer, Grethe Dahlsgaard Berntzen, reacted strongly because she believes that this is based on a six year old review and since then this mother has reflected and matured

Another baby from this same hospital was taken just five days after the baby was born. That same day, the County Board considered the matter and granted CPS permission to take another child from a mother of four – this mother had no history with drugs, alcohol or any form of abuse.

“They’re coming to get my baby now,” she cried with a loud and terrified voice. And, just a few minutes after she had received the final message, barnevernet parked their car outside the hospital, took with them a modern baby seat and walked straight into the hospital room. Just 10 minutes later, they were out again, with the newborn baby placed in the baby seat. Ruthless, calculated, cold and terrifying. This mother said she felt overrun and knows that she will never forget the sight of seeing Norway’s CPS disappear with her five day old baby.

Suddenly, again without warning, Norway’s CPS appeared and took another baby just one day old. They told the mother that they were going to take the little girl from her in a matter of days, and the mother received a letter stating that she lacked ‘parenting skills’.

 

13 comentarii (+add yours?)

 1. Delight in Truth
  iun. 09, 2016 @ 10:49:00

  This is one of the best posts in this whole drama. Best advice for people living in Norway. Try to manage on your own and do not ask for BV intrusion because they are eager to remove children from good homes.

  • rodi
   iun. 09, 2016 @ 10:52:55

   We are so thankful for Steven Bennett, he is a treasure for the Romanians and for all peoples with his untiring efforts which undoubtedly have helped and will continue to help many people!. We thank and praise God for this man!

 2. Valeria Iancu
  iun. 09, 2016 @ 13:06:14

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 3. octavpelin
  iun. 10, 2016 @ 02:27:10

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 4. Remus O.
  iun. 11, 2016 @ 11:11:40

  În Norvegia, Suedia, Finlanda, Anglia… aceeași tendință. Dacă politicienii români se vor vinde „norvegienilor”, dacă pentru ei va conta mai mult prosperitatea decât principiile, acolo se va ajunge în curând și în România. Uite cum se operează de exemplu în Anglia: https://www.youtube.com/watch?v=QRH1grAgvtc&feature=youtu.be

  • rodi
   iun. 11, 2016 @ 17:10:48

   multumesc, am sa-l postez intr-o postare si am gasit inca un video inrudit cu o femeie social worker din Anglia care spune clar ca au alterat document doar ca sa ia copiii de la parinti.

 5. Remus O.
  iun. 11, 2016 @ 11:12:31

 6. Miriam Iliescu
  iun. 12, 2016 @ 10:19:37

  Parinti care va iubiti copiii, oameni care credeti in valorile crestine, care va iubiti familia parasiti aceste tari, intoceti-va acasa. Mai bine stati 3, 4 persoane in 2 camere si munciti din zori pana seara decat sa locuiti singuri intr-un apartament cu 4 camere si pentru cine sa mai munciti daca o familie este destramata fara mila si asa de usor si apoi sa regretati toata viata (ce viata ar mai fi ) ca nu v-ati multumit cu mai putin insa sa va pastrati copiii, comorile voastre.

 7. Eva / Victor Tasca
  aug. 11, 2016 @ 06:35:41

  This article is the best example for diabolical brain washing!

  • rodi
   aug. 11, 2016 @ 07:59:03

   Which part is diabolical? Asking family for help? Is it better for the state to give your children to a stranger for pay, than to have your family and/or relatives help you? And why are you so offended by this advice? Does it hurt your pocket i f families find other ways to get by, rather than fall into the norwegian labyrinth where they will never see their kids again?

 8. douavieti2015
  aug. 11, 2016 @ 14:55:52

  Sunt de acord sa nu ceara ajutor. Nici nu mi se pare normal sa ceri ajutor altcuiva decat lui Dumnezeu (daca esti crestin) si celor apropiati si dragi care te iubesc si-ti vor binele.
  Insa:
  1. Barnevernet a adptat o lege care a intrat in vigoare de la 1 aprilie anul acesta in care de doua ori pe luna vin acasa la fiecare familie cu copii, iar oamenii sunt obligati prin lege sa deschida usa.
  2. Ti-l ia direct din maternitate…
  3. Ti-i ia direct din scoala sau gradinita.
  4. Ti-i ia de pe strada cu tine de mana…
  Ba chiar ambasadoarea Norvegiei in Romania a recunoscut public ca orice om cu copil care se afla pe teritoriul Norvegiei, chiar si in concediu, de orice nationalitate, fara absolut nici o legatura cu Norvegia, poate ramane fara copil (copii). Le sunt luati chiar de pe strada de Barnevernet si, la adapostul legii, nu le trebuie niciun motiv. Ei pot lua orice copil doresc, de oriunde doresc, fara absolut niciun motiv…
  Deci ce poate face o familie, nu neaparat de imigranti sau mixta, o familie de norvegieni care are copii, ce poate face impotriva monstrului Barnevernet? Ca ei nu vin doar la cei care ii cheama! Ei stau la panda… Oricine, oricand, oriunde…
  Copiii sunt pentru ei afaceri, nu fiinte vii. Iar daca ei si-au ascuns sufletul, considera ca nici copilasii nu au suflet, si nici parintii lor.

 9. danz
  aug. 12, 2016 @ 03:40:16

  peoples, come back in your origin country! For what remain in Norway? Money is the problem? or what?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: