Daniel Cristian Florea – Romania va merge din rau in mai rau si dupa aceste alegeri,iar milioane de tineri vor pleca din tara noastra pentru a-si castiga banii pentru un trai mai bun.

young man flying airport

Daniel Cristian Florea:

Alegerile locale au trecut si vor veni altele, dar indemnurile si profetia acestui mare om vor ramanea aceleasi.

PSD-ul,PNL-ul de azi si alte ,,ape de ploaie”nesemnificative,sunt intesate de ateii formati in perioada comunista,de oameni fara credinta in Dumnezeu si fara rusine de semenii lor.

Lor li se alatura si cei din generatia tanara care chiar daca au credinta,au fost infestati de microbul,,interesului personal”si al materialismului pragmatic.

Romania va merge din rau in mai rau si dupa aceste alegeri,iar milioane de tineri vor pleca din tara noastra pentru a-si castiga banii pentru un trai mai bun.

Eu am 6 copiii si am ramas in tara cu speranta ca pana ce vor creste ei,non valoarea se va sedimenta pe fundul societatii si clasa politica impreuna cu societatea in ansamblu se va schimba.Dar cu PSD-ul, PNL-ul si PMP-ul nimic bun nu va fii,fiindca non-valorile care stau tot sus,nu vor promova niciodata valorile autentice,ci le vor tine jos sau le vor forta sa emigreze printre straini.Daca mai mergem asa de impiedicati in drumul nostru prin istorie, sigur ne piere neamul.

Oare nu avem in Romania o institututie care sa promoveze valorile eterne!Chiar asa de tare ne-a distrus comunismul?

Cei de facut?Cred ca avem nevoie de o biserica curata si noua,care nu s-a compromis nici cu comunistii vechi dar nici cu cei noi de pe la,,partide”si care sa-i lege pe oameni de Dumnezeu si de valorile Lui.Prin aceasta ne vom reforma ca natiune din punct de vedere spiritual,fiindca totul porneste din spirit si apoi putem spera la o Romanie prospera,moderna si binecuvantata.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Corneliu Coposu o profetie cutremuratoare – Clipurile PNTCD

Transcript interviu cu Corneliu Coposu

Corneliu Coposu o profetie cutremuratoare - Clipurile PNTCD„Dupa convingerea mea sincera, pentru a te putea devota intereselor unui popor trebuie intai si intai de toate sa ai o conceptie crestina care te indeamna ca sa sacrifici interesele tale intereselor publice. Daca nu ai aceasta, aceasta tendinta insemneaza ca egocentrismul care te caracterizeaza nu poate fi in profitul poporului. Acum fac o paranteza aici. Sa stiti ca mie mi se reproseaza printre altele ca nu ma intereseaza banii ca nu ma intereseaza nici o demnitate ca nu vreau sa fiu nici primi ministru nici presedinte nici ministru si de aia sunt foarte periculos ca intratabil. Nu-i adevarat. Eu militez pentru ca opozitia sa ajunga la guvern. Personal nu ma intereseaza nici un fel de demnitate dar consider ca atat vreme cat in conducerea poporului roman va fi lasata pe mana unor atei pe mana unor oameni care nu sunt preocupati decat de proporiile lor interese de propriile lor venituri care nu promoveaza decat rechini de industrie si nu au tragere de ininma pentru populatia care sufera, nu pot concepe ca ar putea fi un om de stat bun, un om care nu este sensibil la la durerile poporului ori poporul roman fara indoiala ca sufera. Noi suntem acum in situatia in care 60% din populatie are, traieste sub plafonul decent al unei vieti normale si poate ca vom ajunge ca in cateva luni de zile ca toata populatia sa traiasca sub plafonul saraciei ori daca nu te intereseaza aceasta, elementara obligatie pe care ti-o impune calitatea ta de om politic, pentru ca nu este suficient sa te bati pe piept ca esti preocupat de treburile publice. Un om politic trebuie sa fie preocupat in primul rand in mod altruist de interesele populatie al carui reprezentant este. Daca avem oameni care nu se intereseaza de ce va face nenorocitul ala care e salariat cu o retributie din care nu-si poate acoperi cosnita, pentru mine indiferent de genialitatea respectivului este subom si cred ca atata vreme cat nu vom avea la guvern oameni ca credinta in Dumnezeu si cu dragoste pentru aproapele lor nu vom putea iesi din impas.”

Un comentariu (+add yours?)

  1. Cristian
    iun. 09, 2016 @ 15:05:36

    Simpla declaratie… nu-l transforma pe Coposu in credincios (pentru ca nu cel ce SPUNE Doamne-Doamne este credincios ci cel ce FACE Voia Tatalui).

    Interesanta sigla PNT-CD!… Un ochi… 🙂 (ca cel al lui Ossiris… de pe bancnota de 1$)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: