Florin Barbu – PROTEST – ZIUA 24 – Ultima zi de protest ? Se apropie 20 iunie…

Florin Barbu Ziua 24 Protest

Ziua 24 🇬🇧 🌟 Ziua 6 Protest Normal 🌟 Aceasta Sper să fie ultima zi de Protest.

V-am spus ca daca ies din greva foamei ma prinde revelionul aici așadar haideți sa facem ceva….Petiti la EP nu uitați sa puneți naționalitatea mea si cele in engleza se rezolva mai repede (multumesc pentru sfat)

Sunt multe lucruri de care trebuie să mă ocup. Am luat un avocat pentru procesul din 20 Iunie si numai pina atunci costă în jur de £5000 + Tva daca se deschide un nou proces sau se prelungește costurile vor fi enorme pentru bugetul meu.I

nsa tin sa multumesc Avocatei ca a acceptat cazul încearcă sa facă un apel “out of time”, pina pe 20 Iunie si lupta cu inima sa câștige,auzind ca alti au plătit in UK si £12.000 pentru o singura zi la un avocat.Insa costurile mele puteau fi £0 daca MAE intervenea pina acum sa măcar sa intervină acum.

Am inteles ca poate si din Romania doreste sa vina o echipa de Avocați internaționali de la un Barou Sa ajute gratuit cautind toate drepturile care au fost încălcate de la inceput, daca se va adeveri va voi tine la curent.

Am vorbit in Spania sper ca si acolo Serviciile Sociale vor merge la sora mea acasa sa facă o evaluare care sa ajungă la proces pina pe data de 20 poate chiar sa fie si ea reprezentata de un Avocat de data asta nu las nimic la voia întâmplări.

Inca un detaliu pașaportul meu a mai fost reținut dupa ce mi sau luat copii in Aprilie 2014 si l-am primit inapoi in Ianuarie 2015 dupa ce nu am mai avut vizite la copii ca sa nu fug cu ei.

Am primit promisiuni dar eu lupt pe toate fronturile cineva pina la urma imi dă copii: ori MAE ori Avocata ori cei din Parlamentul European care au discutat cazul in Plen ori ECHR. Sau de ce nu poate chiar cei de la Social Services față de care imi cer scuze in Public la recomandarea Judecătoarei ( care a spus sa ajungem la o înțelegere) daca i-am supărat cu ceva,

Eu vreau Doar COPIII.Va multumesc 😘 Doamne Ajută ❤️Psalmul 23:

Domnul este Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic.
2 El mă paşte în păşuni verzi
şi mă duce la ape de odihnă;
3 îmi înviorează sufletul
şi mă povăţuieşte pe cărări drepte
din pricina Numelui Său.
4 Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii,
nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine.
Toiagul şi nuiaua Ta mă mângâie.
5 Tu îmi întinzi masa în faţa potrivnicilor mei,
îmi ungi capul cu untdelemn
şi paharul meu este plin de dă peste el.
6 Da, fericirea şi îndurarea mă vor însoţi
în toate zilele vieţii mele
şi voi locui în Casa Domnului până la sfârşitul zilelor mele.

3 comentarii (+add yours?)

  1. izvorulvietiimele
    iun. 09, 2016 @ 14:58:54

    https://www.facebook.com/Suport-pentru-Dr-Camelia-Smicala-si-copiii-ei-129440004138571/ Va rog sprijiniti acest caz. Pe facebook vad ca nu mi se permite sa postez pe agnus dei desi voiam un lucru bun

  2. octavpelin
    iun. 10, 2016 @ 02:29:20

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: