VIDEO: Dureroasa, dar dulce intalnire… Cazul Hermina Nilausen, Danemarca

Hermina Nilausen

Noiembrie 2015

Daca mie mi se frange inima, dar acestei mame dragi?

Hermina Nilausen Hermina Nilausen:

Ingerasul meu cel mic supus incercarilor grele de cand a venit pe acest pamant are drepul la dragostea mamei cu portia cand mi se zice sa iau mana de pe el cand ca il pup nimic nu le este pe plac vor sa ma tina departe de tot ce am mai scump pe acest paman insa in ciuda lor copilul meu este plin de viata si zambeste cand se intalneste cu mami lui…  (14 aprilie 2015)

Hermina Nilausen (caz Barnevernet)

In luna mai am facut cunoscut cazul dnei Hermina Nilausen, dupa ce ea ne-a contactat –

Ma numesc Hermina Gheorghe, locuiesc In Danemarka de 15 ani ,am avut o depresie de la pierderea fiului in varsta de 14 ani care a fost bolnav de o boala incurabila pe nume AML Acut Meulodi Leucemi,iar in anul 2014 am nascut un bebelus si cum au aflat autoritatile daneze ca am nascut am fost asaltata de catre ei .

Citeste mai mult – Cazul Hermina Nilausen (Gheorghe) din Danemarca Mai 2016

3 comentarii (+add yours?)

 1. douavieti2015
  iun. 18, 2016 @ 13:23:56

  Asta a fost la o intalnire a Barnevernetului? De unde o fi avut puterea sa rada? Sa zambeasca, sa se poarte ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? Zici ca erau acasa fericiti…

  • rodi
   iul. 09, 2016 @ 09:11:53

   daca te referi la mama, nu pot sa descriu ce este in sufletul ei sau a celorlalte mame, ci doar pot sa ghicesc ca aceste mame traiesc de la o intalnire cu copiii lor la alta. Adica, traiesc si pot sa mearga mai departe numai pentru ca stiu ca vine urmatoarea data cand isi vor vedea copiii si fata lor se va lumina de bucurie cand vor putea sa-si tina odraslele in brate si sa le spuna ca ii iubeste… E o durere groaznica, inimaginabila, ce niciunul dintre noi nu cunoastem ca si aceste mame scumpe care sunt un model pentru noi toti… Dumnezeu sa le dea putere in zilele in care nu mai stiu pentru ce traiesc!

 2. octavpelin
  iun. 19, 2016 @ 02:35:09

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: