Florin Barbu – PROTEST ZIUA 25 – Se pregateste un protest de sustinere a fam. BARBU in 18 iunie

a

Florin Barbu la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

🇷🇴 Ziua 25 🇬🇧 🌟 Ziua 7 Protest Normal 🌟Am fost informat că în anumite orașe se pregătesc proteste pentru data de 18 Iunie in fața ambasadelor Angliei.

Am sa fac public orașele după ce se obțin Autorizațiile pentru protest de la organizatori.Numarul meu de telefon este pe Facebook dar mai am unul 0044 75 220 22000

Pentru cei care scriu articolele mele, eu am sa postez respectând legea. Toate autoritățile care pot sa ma ajute mă pot găsi la acest număr.

După-masa voi merge la dentist. Si in Weekend nu voi mai protesta ca nu e nimeni aici decît eu. Mai bine merg la biserică. Sora mea Mihaela Demeter are toate condițiile si sper sa fie îndrumată si ajutată de voi sa pregătească dosarul.Va multumesc Doamne Ajută ❤️

Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată şi dă înţelepciune celui neştiutor. Orânduirile Domnului sunt fără prihană şi înveselesc inima; poruncile Domnului sunt curate şi luminează ochii. Frica de Domnul este curată şi ţine pe vecie; judecăţile Domnului sunt adevărate, toate sunt drepte. Ele sunt mai de preţ decât aurul, decât mult aur curat; sunt mai dulci decât mierea, decât picurul din faguri. Robul Tău primeşte şi el învăţătura de la ele; pentru cine le păzeşte, răsplata este mare.

3 comentarii (+add yours?)

 1. Gabriel
  iun. 10, 2016 @ 10:07:47

  Va rog mult sa postati din timp unde sa venim la protest in Bucuresti .
  Uneori nu se anunta in timp util .
  Era bun un numar de telefon obisnuit de Romania .

 2. octavpelin
  iun. 11, 2016 @ 02:30:13

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: