Când mergem pe invers … la ce să ne așteptăm? Pastor Cigher Sorin

Romania question mark

…..Generația de astăzi se ia la trântă cu Dumnezeu! A uitat de valorile sacre transmise de părinți, de bunici și de avertismentele regăsite în toată literatura, referitoare la consecințele unei vieți imorale…..

Când mergem pe invers … la ce să ne așteptăm?

Sorin CigherNu departe de camera copiilor tăi, de sălașul familiei tale fericite, observi o persoană care se joacă, aruncă dintr-o mână în alta o grenadă, zâmbește și-și grăbește mișcările, sub pretextul că-ți distrează copiii, că le dorește binele. Gesturile lui îți îngheață sângele în vene, fața îți devine albă ca varul, nu știi ce să faci, intri în panică, scormonești mintea după o soluție rapidă, însă deja te și vezi pe lumea cealaltă… Se pune întrebarea: cine-i inconștientul? Tu sau cel care dansează pe butoiul de pulbere cu chibritul în mână? Mă întreb într-un mod sincer: noi, care ne protejăm familiile prin mijloacele învățate din bătrâni, noi, părinții tradiționali, cu mentalități arhaice avem o gândire anormală, sau suntem considerați „pe invers” în raport cu noile tendințe care ni se impun?

La o scară mai mare, asemănător imaginii create de jonglerul din curtea casei, asistăm la joaca mondială a unor ,,apărători” ai drepturilor omului, care își apără, de fapt, doar drepturile lor ca minoritate și ne râd în față, fiindcă au reușit să ne păcălească din nou. Câștigă tot mai mult teren, își serbează succesul, își ating scopul. Un reprezentant al acestor mișcări, minoritare, pe care l-a luat gura pe dinainte, spunea zilele trecute: Chiar nu vă dați seama că urmărim să distrugem familia? Chiar așa, suntem chiar atât de naivi, sau dezinteresați de nenorocirea ce amenință să ne cuprindă casele?

Generația de astăzi se ia la trântă cu Dumnezeu! A uitat de valorile sacre transmise de părinți, de bunici și de avertismentele regăsite în toată literatura, referitoare la consecințele unei vieți imorale. Nu ne mai pasă de normele trasate de Cel care ne-a creat și știe cum funcționăm și ignorăm toate semnalele de alarmă pe care Dumnezeu ni le oferă. Ultimatumul a fost dat, mesajul lui Iona de altădată a fost transmis, dar pocăință nu se vede, așa că nu ne rămâne decât să asistăm la repetarea istoriei în asemena circumstanțe, străzi făcute scrum ca în Gomora, foc și pucioasă ca în Sodoma. Oare doar fumul resimțit în ochi și mirosul de cadavre carbonizate ne mai pot trezi din amorțeala ce ne-a cuprins?

Dragi români, nu vă semnați sentința de condamnare la moarte! Nu negociați principiile divine! Nu fiți indiferenți față de cei care au descoperit o altfel de moralitate, de familie, de căsnicie, de viață. Stimați politicieni, nu vă înrolați în armata celor care vor să-L elimine pe Dumnezeu din educație, din familie, din țară, nu fiți lacomi după popularitate și nu vă aliniați cu mentalitatea occidentală. Gândiți-vă că Dumnezeu urcă și coboară în funcții pe cine dorește El! Nu vă bazați pe cârjele putrede ale unor experți în dizolvarea valorilor moral-creștine… Mai bine fără mandat și cu mintea liniștită, mai bine dormiți pe-o pernă moale, aceea a conștiinței curate, decât să faceți un pact nesemnificativ ca gest, dar de o importanță extremă pentru noi și generațiile viitoare. Implicați-vă în a apăra cu demnitate valorile familiei. Spuneți NU Sodomei și Gomorei, dezastrului, pedepsei divine! Spuneți DA protecției și ocrotirii familiei de către întemeietorul ei, singurul Dumnezeu!

Avem nevoie de unitate, de discernământ, de oameni demni de numele de CREȘTIN, pe care îl poartă! Avem nevoie de oameni care să-și apere valorile cu capul sus, cu pieptul scos, chiar cu prețul străpungerii lui de gloanțele oarbe ale ,,mielușeilor” cu rânjetul de lupi fioroși! Fiți bărbați! Fiți puternici! Fiți gata să-L reprezentație pe Creator cu cinste! Nu vă fie rușine de El! El dorește o națiune unită și cu o viață curată! El nu vrea să aducă blestemul peste țară… El nu dorește să transforme în cenușă orașele și satele țării noastre, dar dacă nu suntem în stare să ne ridicăm glasul și să spunem NU – homosexualității, ne așteaptă soarta Sodomei și a Gomorei! Dacă urmăm trendul Occidentului și cedăm presiunii, numărătoarea inversă a început și clepsidra s-a întors cu susul în jos. Nu ne rămâne decât să așteptăm scurgerea timpului și prăbușirea dezastrului peste noi! Nu avem timp de pierdut! Nu ne trebuie nenorocire peste națiunea română! Nu vrem gunoaiele occidentale! Nu ne trebuie îndobitocire! Nu acceptăm directive ale unor pseudocreștini, care nu mai cred în niciun Dumnezeu! Nu dorim să urmăm sfaturile care ne obligă să înghițim otrava și să ne aruncăm de bună voie în cuptorul cu foc al iadului! Hristos ne-a ridicat standardele de viață, El ne-a ridicat moralul, El a făcut oameni din noi, El ne-a dat o nouă direcție, El ne-a binecuvântat familiile, El ne-a adus fericirea în sânul celor dragi, a pus în noi o parte din El, cu Hristos vrem să mergem înainte! Pe El dorim să ni-L facem Ghid permanet!

Așadar, dragi creștini, este vremea să ne unim sub autoritatea lui Hristos! Este timpul să scoatem gunoaiele și să le aruncăm din fața ochilor noștri și a copiilor noștri! A sosit momentul să nu dormim, că dacă o facem, nu ne mai trezim niciodată, sau dacă ne trezim, ne vom trezi lângă niște monștri care ne vor distruge caracterele, viețile, familiile etc. Acești monști ne vor viola copiii, vor aduce dezastrul pe ulițele noastre și vom aiuri de atâta rău care se va răspândi peste noi!

Nu ajutați la declanșarea grabnică a mâniei divine! Grăbiți revărsarea din plin a binecuvântărilor cerești!

Pastor, Cigher Sorin – Sibiu

2 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  iun. 12, 2016 @ 01:07:24

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 2. Luminita Popescu
  iun. 12, 2016 @ 13:23:37

  Amin .
  Dumnezeu sa acopere Romania cu sangele pretios al Fiului Sau !!!!
  Romania sa domneasca in neprihanire in Numele Lui Isus Hristos !!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: