Gânduri din Ortodoxie – Homosexualitatea a ajuns la porţile Bisericii Ortodoxe

Photo credit

Photo credit

Dacă în urmă cu câteva decenii lua naştere o mişcare de emancipare a homosexualilor, care lupta pentru acordarea de drepturi unei minorităţi sexuale oprimate social şi extrem de nefericite, astăzi această mişcare s-a transformat într-o putere politică colosală, în spatele căreia se află o ideologie totalitară cumplită care urmăreşte înrobirea întregului mapamond sub masca toleranţei faţă de păcat.
Astăzi homosexualii nu mai luptă pentru drepturi, ci pentru … privilegii, iar în această luptă nedreaptă şi inegală se încalcă flagrant libertăţile mult trâmbiţate ale societăţii umane moderne: libertatea de exprimare, libertatea de asociere, libertatea religioasă şi nu în ultimul rând drepturile oricărui cetăţean care nu are ‘fericirea’ de a fi homosexual sau a gândi ca un homosexual.

În realitate, astăzi aceste libertăţi au ajuns istorie: manualele le prezintă ca libertăţile şi drepturile fundamentale ale omului, dar în plan concret legislaţia se îndreaptă deja către eradicarea lor totală. În scurt timp nu vor mai exista decât drepturile … homosexualilor şi ale adepţilor lor.

Continuare aici – https://ganduridinortodoxie.wordpress.com/2016/05/17/homosexualitatea-a-ajuns-la-portile-bisericii-ortodoxe/

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    iun. 12, 2016 @ 01:06:34

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  2. eliodora
    iun. 12, 2016 @ 05:15:53

    Ai nostri nu cunosc realitatea pentru ca multi nu vor macar sa citeasca, sa se documenteze.Un lucru superficial, care ne pune intro lumina proasta;noi ar trebui s afim f f bine informati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: