Pastor John Piper Comments on Norway Law and Bodnariu Case!

A lengthy answer from John Piper on the subject of spanking and the Bodnariu case. This is well worth the read!!!

Delight in Truth

9am Plenary Wed 20 October 2010 Photo: Micah Chiang

A reader in Norway writes in: “Hello Pastor John, thank you for all that you have done for the kingdom and for this podcast. I have a question regarding child rearing. You have formerly said that you would go to jail over the issue of spanking. I agree with you that spanking is biblical. But in my home country, Norway, as well as in many other countries, spanking is illegal. The consequences would then not only be that one may have to go to jail, but that the government would take your children. This has now happened in the famous Bodnariu case where a couple in Norway lost their children after spanking them.

[UPDATE: The children have been returned].

In cases such as these, one may never get one’s children back again, because the government may not see you as a suitable parent because you spanked your children. What…

Vezi articolul original 1.115 cuvinte mai mult

Un comentariu (+add yours?)

  1. Aurelia Viorica Rednic
    iun. 14, 2016 @ 03:20:51

    Guvernul Nordvegiei care impreuna cu Barnevernetul ODIOS distrug familiile. EI merita aspru trasi la raspundere si pedepsiti .Toti acei care au dat aceste legi impotriva familiiei si-a umanitatii de fapt. Asta este cuvintul !!! Acest guvern impreuna cu Barnevernetul lui, distruge pe copii si intreaga familie si psihiic si fizic cu consecinte indelungate ,poate pe viata chiar. Cind copii sint traumatizati si despartiti de parintii lor acestia se imbolnavesc si sufera enorm . Asta este ADEVARATA CRIMA !!! Impotriva copiilor si-a familiilor lor,impotriva Umanitatii !!! . Este o crima cu suferinta si distrugere indelungata Din cauza aceasta ajung sa se imbolnaveasca si sa fie distrusi pe viata si copii si parintii si bunicii !!! Nu o bataie ,pt ca nici nu-i poti spune bataie, dat peste fund cu un bat subtire sau cu degetele palmei 2-3 aplicatii. Parintele loveste cu bun simt de parinte. Aceasta nu-i bataie a-i da copilului tau cind nu mai poti sa-l tii in friu ,2-3 bete peste fund sau chiar cu degetele palmei 2-3 la fund ,dar nu tare,bine-nteles. Satanistii ,cauta motive si aici au gasit de fapt, motive sa distruga familiile,pentruca asta este planul lui satana si a slujitoriilor lui ,satanistii,vrasmasiii Lui Dumnezeu si a oamenilor ! Criminali cu masca de binevoitori,lupi imbracati in piei de oaie ,care se raspindesc la comanda vrasmasului in toate tarile. Dar cu noi este pretutindeni Dumnezeu ,IIsus Cristos ,in noi ,aici cu noi si in cer si in intreg UNIVERSUL !!! DUMNEZEUL NOSTRU,RASCUMPARATORUL ,STAPINUL CREEATORUL SI FACATORUL NOSTRU , A VIETII ,A PAMINTULUI SI A INTREG UNIVERSULUI !!! EL NE VA APARA INNTOTDEAUNA ,EL NE VA DA BIRUINTA LUI !!! NOI SINTEM RASCUMPARATII LUI CU SINGELE SI TRUPUL A FIULUI SAU,JERTFA DE LA GOLGOTA ,A DOMNUL IISUS CRISTOS ,BIRUITORUL NOSTRU !!! GLORIE ,CINSTE ,SLAVA SI MARIRE LUI IN VECII, VECIILOR!!!! AMIN!!!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: