(VIDEO TVR) Mihaela Nan si-a vazut copiii. Dragoș plângea și striga „mami” și „tati”, era plin de vânătăi. Îl țineau exact ca pe un animal.

Michaela Nan TVR Video Bianca si Dragos Nan

Michaela Nan despre cea mai recenta intalnire cu copiii in 31 mai: Vreau sa va spun ca este strigator la cer. Daca l-ati fi vazut pe Dragos, timp de 15 minute plangea si striga „mai si tati”. Il tineau exact ca si pe un animal. Il tineau in scaunelul ala cu centura. Dragos tipa si vroia sa fuga de acolo. La odi ani, ganditi-va ca are numai doi ani. Plangea, la un moment dat, nici nu mai putea sa respire la cat plangea. Dragos era plin de vanatai. Deci, nici nu va puteti da seama ce pot face cu ei.

Mihaela Nan a avut o intervenție telefonică la emisiunea „Universul Credinței” de la TVR și a explicat care este situația familiei Nan în momentul de față:

„Am fost amenințați în mai multe rânduri. Nu există nici o anchetă socială, nici o evaluare. Fără nici o dovadă, sunt luați copiii de acasă și după aceea, prin amenințări, prin depunere de mărturie falsă, ei (n.r. cei de la Protecția copilului) vor să țină copiii în custodia lor, fără o probă anume. Pe 31 mai mi-am văzut ultima oară copiii. Este strigător la cer! Dragoș plângea și striga „mami” și „tati”, îl țineau exact ca pe un animal. Îl țineau în scăunel și voiau să-i pună centură, iar Dragoș țipa și voia să fugă de acolo… Gândiți-vă că are numai doi ani. (…) Sunt manipulați, loviți, Dragoș era plin de vânătăi.”

Procesul trebuia să se desfășoare între 8 și 10 august, dar, din cauza vacanței judecătorești, Mihaela Nan a fost informată de avocat că va avea loc între 3 și 5 octombrie.

Familia Nan a primit pe 1 februarie decizia finală în procesul din Norvegia, pe care, din păcate, l-a pierdut. Instanța și-a motivat decizia astfel: părinții nu au vrut să recunoască faptul că și-au bătut copiii.

CITITI mai MULT aici – http://www.activenews.ro/stiri-social/Mihaela-NAN-mama-careia-Barnevernet-i-a-luat-copiii-Pe-31-mai-i-am-vazut-ultima-oara.-Este-strigator-la-cer-Dragos-plangea-si-striga-mami-si-tati-era-plin-de-vanatai.-Il-tineau-exact-ca-pe-un-animal-134102

Declaratie prin telefon Mihaela Nan (Norvegia) pentru TVR (Universul credintei, 12.06.2016)

8 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  iun. 14, 2016 @ 07:36:13

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Dorian C
  iun. 14, 2016 @ 08:22:26

  Reblogged this on Christ4roNews.

 3. Angela
  iun. 14, 2016 @ 10:06:04

  E un cosmar ce se intampla, mi se face rău cand citesc ! Trebuie ajutata si sprijinită politic si aceasta familie, altfel nu au sanse sa si recupereze copiii, după cum decurg lucrurile; astia parca nu au inimi in piept !

 4. Estera Ciama
  iun. 14, 2016 @ 14:31:16

  Isus să elibereze toți copiii din pușcăria sataniștilor !

 5. tatianasiza
  iun. 14, 2016 @ 14:47:27

  Reblogged this on newlife.

 6. FLOREN
  iun. 14, 2016 @ 16:45:19

  domane asa ceva este de necrezut
  cateodata trebuie sa stim cum actuam cu copii
  e tare dureros

 7. octavpelin
  iun. 15, 2016 @ 01:16:17

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: