ALERTĂ pe continent! JIHADIŞTII Statului Islamic sunt în drum spre EUROPA – Vin să comită ATENTATE

EURO SOCCER SECURITY FOTO New York Post

EURO SOCCER SECURITY FOTO New York Post

Militanți ai Statului Islamic ar fi părăsit Siria și se îndreaptă, pe mare, spre Europa. Combatanți ai grupării jihadiste Statul Islamic (SI) ar fi părăsit Siria pentru a se deplasa în Europa, unde ar putea comite atentate, a avertizat Organismul de coordonare pentru analiza amenințărilor din Belgia (Ocam), într-un mesaj trimis tuturor secțiilor de poliție din țară, al cărui text este citat miercuri de publicația Derniere heure (DH.be).

Combatanți (islamiști) ar fi părăsit Siria cu aproximativ o săptămână și jumătate în urmă pentru a ajunge în Europa via Turcia și Grecia, cu barca, fără pașaport. Aceștia s-au separat în două grupuri, unul spre Belgia și altul spre Franța, pentru a merge și comite atentate în grupuri de doi’, se menționează în mesaj.

Militanții islamiști s-ar afla deja în posesia armelor necesare și ‘acțiunea lor ar fi iminentă’, mai avertizează textul, citat de DH.be, citată de Agerpres.

În ceea ce privește amenințarea pe teritoriul belgian, trei obiective sunt menționate în special: un mare centru comercial din Bruxelles, un restaurant (nelocalizat) al unui lanț american fast-food și o țintă polițienească de tipul unui comisariat (nelocalizat).

De altfel, pe fondul menținerii de către Ocam a nivelului ‘3, grav’ de alertă teroristă în Belgia, care corespunde unei amenințări ‘posibile și probabile’, instituită pe perioada Ramadanului, Centrul de criză de la Bruxelles a recomandat de săptămâna trecută autorităților administrative și celor de ‘pe întregul teritoriu’ să ia în considerare posibilitatea de a ‘menține, amâna sau anula evenimente majore pe teritoriul localităților lor’.

Aflati mai mult aici – http://www.nasul.tv/alerta-pe-continent-jihadistii-statului-islamic-sunt-in-drum-spre-europa-vin-sa-comita-atentate/

READ this STORY in ENGLISH –

 1. ISIS fighters en route to Europe for attacks on Belgium & France – security sources RT
 2. ISIS fighters headed to France, Belgium for possible attacks | New … New York Post

 3. Belgian, French Authorities Told ISIS Fighters Are Heading to Europe … US NEWS

3 comentarii (+add yours?)

 1. Popp
  iun. 16, 2016 @ 00:09:54

  Ironia sorții: în timp ce U.S. State Department și președintele diversionist al SUA, musulmanul Hussein B. Obama, atenționau cetățenii americani să nu plece în Europa plină de teroriști, America a fost iarăși descoperită „cu garda jos” de un terorist Musulman ce a masacrat aproape 100 de oameni în Orlando!

  • rodi
   iun. 16, 2016 @ 00:11:39

   am citit ca intra 100 de sirieni (niciunul crestin) pe zi in America. Doamne, fereste, daca se vor rascula…. vai de noi. Numai Dumnezeu ne poate pazi de raul ce au planificat pentru SUA si EUROPA..

 2. octavpelin
  iun. 16, 2016 @ 02:44:47

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: