Camelia Smicala a PRIMIT prin HOTARARE JUDECATOREASCA custodia copiilor, dar Protectia Copilului REFUZA ORDINUL5

Foto Facebook

Foto Facebook

O veste extraordinara. Un jjudecator din Finlanda a hotarat pentru dr. Camelia Smicala, sa primeasca inapoi cutsodia celor doi copii si ea tot nu ii va primi…..

Camelia Smicala:

Azi am primit, prin hotarare judecatoreasca, custodia copiilor inapoi.

Prin aceeasi hotarare, copiii au domiciliul la mine. Dar protectia copilului, LASTENSUOJELU = Banevernetul norvegian, refuza sa innapoieze copiii si sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca.

Politia nu vrea sa o ajute sa isi ia copiii acasa:

Din pacate nu merge asa. Politia finlandeza nu are curajul sa mearga sa ia copiii. Protectia copilului in Finlanda e stat in stat, ca si in Norvegia. Nici o alta oficialitate nu are curajul sa se bage. Iar presa finlandeza e muta.

Tänään olen saanut huoltajuus takaisin.Oikeuden päätöksen mukaan,lapset pitäisi asua mun luokse.Mutta lasyensuojelu kieltää oikeuden päätöksen noudattamisen ja lasten palauttaminen kotiin

(Explicatie de la un prieten de pe Facebook,Filip,  – Nu protecția copilului a hotărât să i se înapoieze copiii, ci, judecătorul care instrumentează cazul ei și-a retras toate hotărârile anterioare, ceea ce, automat, înseannă că acum copiii ar trebui aduși iar la Camelia! Dar se opune tocmai serviciul de protecție a copilului… Ceea ce e strigător la cer! )

Inscrie-te la PAGINA FACEBOOK – Suport pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei

Semnati si distribuiti, va rugăm! –

Protejați românii – părinți și copii – de abuzuri în lume

Domnule președinte Klaus Iohanis, domnule prim ministru, domnule ministru de externe, domnilor și doamnelor ambasadori aiRomâniei, domnilor și doamnelor parlamentari europeni români vă rog să vă implicați activ și cu toată hotărârea în ajutorarea concretă a părinților români ai căror copii – cetățeni români prin naștere, conform legii –  au fost ori sunt sechestrați de instituții de așa zisă protecție socială și/sau a copilului în țări din Europa precum Marea Britanie, Norvegia, Finlanda și oriunde există asemenea situații! Aduc spre exemplificare cazurile Bodnariu (Norvegia), Smicală (Finlanda) și Barbu sau Brădeanu în Marea Britanie precum și oricare caz în care un cetățean român, părinte sau copil, este în situație de risc într-o țară străină.

Domniile voastre cunosc toate aceste cazuri! Sunt români plecați din vatra strămoșească în căutarea unei vieți mai bune goniți violent de sărăcia instituită de impotența clasei politice și administrațiilor românești din ultimii 26 de ani – impotență demonstrată în a administra banul public in folosul cetățeanului, aceeași aleși demonstrând că sunt extrem de potenți în a-și însuși acest ban în folos personal…

Se impune, acum, în ceasul al doisprezecelea să vă orientați atenția și asupra salvării acestor copii și redării lor familiilor – mame, tați sau soț și soție – române! Doar sub protecția părintelui, înconjurat de dragostea acestuia, dezvoltarea normală a copilului este posibilă și nu în grija autorităților, în case de copii unde sunt abuzați fizic și, mai ales, psihic, ori, și mai grav, în grija unor părinți homosexuali!.

Vă rog să dispuneți înființarea la nivelul instituțiilor românești cu activitate în domeniul protecției copilului și al familiei un birou specializat în care situațiile critice sau potențial critice să fie contabilizate, documentate și controlate prin soluții legale în țările respective!

Prin menirea și influența dvs vă rog să interveniți cu proteste vehemente pe lângă guvernele țărilor respective față de asemenea practici a căror finalitate va fi, cu siguranță, distrugerea ireversibilă a unor vieți!

Atașez imaginea unei mame, medicul Mihaela Camelia Smicală careia, în Finlanda, i-au fost luați copiii în urma unei serii repetate de abuzuri comise de instituțiile acestui stat împotriva ei!

Clik pe poza pentru petitie:

Mihaela Camelia Jalaskoski (Smicală) FOTO NASUL TV

 

 

13 comentarii (+add yours?)

 1. anatatar
  iun. 15, 2016 @ 15:11:35

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 2. Paul222
  iun. 15, 2016 @ 15:23:24

  Apelati la o firma privata de detectivi, recuperatori! Nu va lasati intimidata! Faceti orice e necesar numai sa-i luati mai repede inapoi si apoi fuga repede in Romania! Nu stati pe ganduri!

  • rodi
   iun. 15, 2016 @ 16:09:04

   Aceasta femeie si-a cheltuit toti banii cu avocati sa lupte, e epuizata si are nevoie de ajutor ca sa mai angajeze pe altii…

 3. Trackback: Camelia Smicala a PRIMIT prin HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ custodia copiilor, dar Protecția Copilului NU se supune…! – Revista ARMONIA – Saltmin Media
 4. Dorian C
  iun. 15, 2016 @ 20:32:27

  Reblogged this on Christ4roNews.

 5. Anonimo
  iun. 16, 2016 @ 00:16:04

  Pai da, pierd banii. In lumea asta banul e mai important ca omul; trist.

 6. Trackback: Camelia Smicala a PRIMIT prin HOTARARE JUDECATOREASCA custodia copiilor, dar Protectia Copilului REFUZA ORDINUL! | Pastor Ciprian Barsan
 7. Valeria Iancu
  iun. 16, 2016 @ 02:30:42

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 8. octavpelin
  iun. 16, 2016 @ 02:42:15

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 9. barzilaiendan
  iun. 17, 2016 @ 21:32:49

 10. Trackback: FINLANDA – Dr. Camelia Smicala: Mi-au TAIAT DREPTUL de a-mi mai VEDEA COPIII pentru ca am FACUT PUBLIC cazul meu in MEDIA | agnus dei - english + romanian blog
 11. Trackback: Dr. Camelia Smicala si-a vazut copiii: Mihai si Maria nu mai zambesc….. | agnus dei - english + romanian blog
 12. Becheci Stela
  nov. 12, 2016 @ 15:09:54

  Domnilor din fruntea tarii, va rog sa interveniti cat mai urgent posibil si cu toata autoritatea cu care va inzestrat Dumnezeu, in ajutorul acestor mame si tati disperati de durere. Daca d-vs ca inalti ai tarii nu interveniti, atunci cine sa o faca? Va rugam sa le ascultati stigatele disperate!!! Oare in ce epoca a civilizatiei traim? Multumim ca va veti implica! Si Dumnezeu sa mearga inaintea d-vs.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: