Dr. Camelia Smicala si-a vazut copii si este complet ravasita

Camelia Smicala

Mama si-a vazut azi copiii. E complet ravasita si data peste cap. Mihai plange, a slabit, spune ca nu doarme. Maria plange si mai mult. Nici ea nu doarme. Copiii sunt epuizati, albi ca varul, distrusi.
Puterea celor multi e mai mare decat a celor care conduc! Doar impreuna putem sa-i reunim. Zilele urmatoare postez datele de contact ale institutiilor la care vom cere ajutorul. Va rugam pe dumneavoastra sa trimiteti mailuri in numar cat mai mare.

Camelia Smicala, Finlanda, copiii Maria si Mihai au fost luati de CPSPresiunea din partea noastra va avea rezultat. Doamne ajuta! Rugati-va si pentru aceste victime ale unui sistem anti-familie!

Mama are nevoie de ajutorul nostru. De aceasta data, este vorba de ajutor financiar, pentru a plati avocatul. A incercat si a reusit de mai multe ori sa se reprezinte singura, dar itele sistemului sunt prea intortocheate. Chiar un medic, care castiga ceva bani, ajunge sa fie ingenuncheat de procesele in care e tarat.

Dar conform legii finlandeze, mama nu are dreptul sa primeasca donatii. Asa ca nu putem face publice datele contului.
Daca doriti sa o ajutati, trebuie sa-i cereti personal datele, prin mesaj privat, pe contul de Facebook Camelia Smicala sau sa trimiteti un mesaj pe aceasta pagina de suport.

Va multumim!

Inscrie-te la pagina de suport a dr. Camelia Smicala aici – https://www.facebook.com/Suport-pentru-Dr-Camelia-Smicala-si-copiii-ei-129440004138571/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: