El rămâne mereu acelaşi

Domnul Isus nu este un prieten schimbător. Iubindu-i pe ai Săi, îi va iubi până la sfârşit….

Dumnezeu e în control

“Domnul nu va părăsi pe poporul Lui, din pricina Numelui Lui celui mare, căci Domnul a hotărât să facă din voi poporul Lui.” (1 Samuel 12.22)

Alegerea pe care a făcut-o Dumnezeu cu poporul Său este în scopul de a-l sprijini şi de a nu-l părăsi nicidecum. El l-a ales pentru a-l iubi, şi-l iubeşte din pricina acestei alegeri. De bună voia Sa, a ales acest popor şi această alegere este motivul pentru care va continua să-Şi găsească plăcerea în acest lucru. Dacă l-ar părăsi, Şi-ar necinsti Numele, căci aceasta ar însemna că a făcut o greşeală în alegerea Sa şi ar da dovadă de nestatornicie în iubirea Sa. Astfel este slava dragostei lui Dumnezeu, care nu se va schimba, şi această slavă nu poate fi întunecată. Să ne amintim de toate dovezile bunătăţii părinteşti a lui Dumnezeu şi să fim siguri că niciodată El nu ne va părăsi. Ceea…

Vezi articolul original 110 cuvinte mai mult

Un comentariu (+add yours?)

  1. SILVIA
    iun. 16, 2016 @ 23:00:06

    A vorbi doar despre bunatatea lui Dumnezeu este jumatate de adevar ,din nefericire doar asta se predica azi si, convine chiar acelora care sunt pe calea larga .Testul este: iL vad eu din ce in ce mai mult ca pe un Dumnezeu sfant ,sau sunt atras de ideea unei Fiinte amabile care spune>O,pacatul nu este ceva atat de grav!”

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: