Încurajată de cazul Bodnariu, o româncă a hotărât să nu mai tacă. Andreia Brădeanu riscă ARESTAREA vorbind

Andreea Sutton Bradeanu

Andreea Sutton Bradeanu

Ambasada României i-a comunicat Andreiei că trebuie să meargă la proces pentru copii, că ei nu pot face nimic, pentru că au cetățenie dublă.
…Când fac poze de grup cu ceilalți copii, fetelor Brădeanu li se cere să țină capul în piept, pentru ca mama să nu le poată identifica. O precauție care are mai degrabă rezultatul de tortură psihologică decât de protejare a identității…
Copiii au toți dublă cetățenie: română și britanică. Doi au fost născuți în Romania și toți trei au certficate de naștere românești. Românca a scris la Ambasada României, de unde i s-a comunicat că trebuie să meargă la proces pentru copii, că ei nu pot face nimic, pentru că au cetățenie dublă. Același răspuns incredibil l-a primit și de la Ministerul Afacerilor Externe din România.
Veștile despre situația copiilor româncei sunt și ele tulburătoare. Băiatul și fata mai mică fuseseră diagnosticați atât în Anglia, cât și în România, cu ADHD și erau sub tratament, iar mama lor făcuse cursuri pentru a învăța cum să abordeze mai bine educația și creșterea lor. Acestea dădeau rezultate, spune Andreia, dar brusc tribunalul familiei a decis că de fapt copiii nu au ADHD, ci mama lor nu a știut să-i crească.
Rezultatul a fost că, odată ajunși în custodia statului, problemele copiilor s-au înrăutățit, iar un medic a ajuns să confirme diagnosticul de ADHD. Prea târziu, însă, deoarece toate progresele făcute de băiat s-au șters, iar fetele suferă de stres cronic: una din ele are migrene și sângerări nazale abundente, iar cealaltă face crize în care se dă cu capul de pereți și le spune asistenților maternali că vrea să îi vadă morți, pentru a se putea întoarce la mama ei.
Fetele au fost date în grija unui cuplu care nu trebuie să le permită să ia legătura cu mama lor. La școală nu au voie să se joace afară cu ceilalți copii în pauză, deoarece trebuie să fie păzite de mama lor, care s-a deghizat pentru a se apropia de ele, în pofida ordinului de interdicție.
Când fac poze de grup cu ceilalți copii, fetelor Brădeanu li se cere să țină capul în piept, pentru ca mama să nu le poată identifica. O precauție care are mai degrabă rezultatul de tortură psihologică decât de protejare a identității….

4 comentarii (+add yours?)

 1. gabyel1995
  iun. 16, 2016 @ 15:51:16

  Au inebunit poponarii ! Am rugat sa-mi spuneti va rog amanunte pt protestul de simbata la Bucuresti . Ora de incepere , locatia de adunare .Doresc sa particip . Dar nu am de unde sa ma informez . Este inadmisibil ce orori fac sustinatorii LGBT . 

  Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe Joi 16 iun. 2016 la 21:58, agnus dei – english + romanian blog a scris: | rodi posted: „Ambasada României i-a comunicat Andreiei că trebuie să meargă la proces pentru copii, că ei nu pot face nimic, pentru că au cetățenie dublă. …Când fac poze de grup cu ceilalți copii, fetelor Brădeanu li se cere să țină capul în piept, pentru ca ” | |

  • rodi
   iun. 16, 2016 @ 16:02:08

   Inca nu au primit raspuns si aprobare, de aceea nu se poate anunta nimic inca… Ne pare rau ca asa de bine era ca sa fie si in Romania. Mai avem ziua de maine, speram sa auzim ca au primit aprobarea. Dupa cum vedeti, raportam totul in timp real pentru ca cazul lui Florin Barbu este cel mai important in momentul de fata din cauza deciziei care va fi data luni, 20 iunie. Cum stim ceva, va anuntam. Va multumim pentru interes. Dumnezeu sa va binecuvanteze viata si familia!

 2. octavpelin
  iun. 17, 2016 @ 01:01:47

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 3. Valeria Iancu
  iun. 17, 2016 @ 02:03:07

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: