Florin Barbu – Scriu printre lacrimi, mă doare ca nu am reușit încă. Am plecat din Strasbourg, în care ajunsesem plin de speranțe…

😂 Scriu printre lacrimi,mă doare ca nu am reușit încă.

Am plecat din Strasbourg în care ajunsesem plin de speranțe, mă gîndesc unde am greșit și ce puteam face mai mult.O singura dată mi-a fost frică că voi muri in a patra noapte cind m-am pus să dorm dar bunul Dumnezeu ma călăuzit la fiecare pas.

În cele 18 zile de greva foamei am fost invitat la masă de multi oameni cu inima mare, multi altii imi scriau în privat să renunț și mă durea că știam ce se va întîmpla daca renunțam, mă gîndeam la suferința copiilor mei cum m-au rugat in lacrimi in ghenunchi să îi iau de acolo.

În ultimile nopti mă trezeam amortit se consumase totul din organismul meu Dumnezeu mi-a dat înțelepciune, orice zi în plus putea fi fatală.

Am continuat protestul dar eu nu sunt mulțumit de rezultate deoarece nici acum nimeni nu stie ce fac copii mei in aceste clipe.Am plecat de acolo cu multe promisiuni si cu voi in inima mea.

.🙏 Bunul Dumnezeu să vă BInecuvinteze Familiile și luni să avem vesti bune.Am sa postez zilnic,( mîine un clip cu familia din Spania și cu protestul)voi sunteti familia mea si împreună cu Dumnezeu vom reuși

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: