PĂRINȚI DIN TOATE ȚĂRILE, UNIȚI-VĂ! de George Alexander

George Alexander“Vom lupta ajutând oamenii în fiecare caz…
Dar vom lupta şi Macro!, cu Sistemul care ne îngenunchează, cu teoriile perverse despre rasa umană, despre Familie, despre Copil, despre Violență…” Acesta este crezul Asociației pe care sunt pe cale să o întemeiez.

… Dumnezeule! Există momente când chiar ne îndoim dacă e mai bine să alegem adevărul care ne face rău! sau să regretăm doar, din complezență, vâlvătaia care se stinge în paharul de entuziasm, lângă noi…
Dar eu însumi am spus odată că adevărurile trebuie spuse aşa cum sunt. Şi nimeni dintre noi nu ar trebui să stea vreodată resemnat, în colțul lui!

În numele adevărului, deci, să ne reamintim câteva lucruri în legătură cu copiii noştri şi cu familiile lor!…

Familia Avramescu din Norvegia şi-a câştigat în instanța judecătorească dreptul de a-şi primi copiii înapoi… I-a primit vreodată?!… După ce a fost intimidată cu expulzarea, familia este amenințată cu închisoarea acum!

Familia Nan din Norvegia a fost distrusă. Omorâtă diabolic şi cinic de tirani.
Nimic nu moare, însă, cu adevărat în sufletul părinților Nan pentru copiii lor!… Chiar dacă i-au băgat în arestul poliției, chiar dacă, periodic, cei de la Barnevernet întorc cuțitul în rănile, în sufletul lor!, arătându-le copiii care țipă, zbătându-se neputincioşi după părinții lor…
Un angajat de la Barnevernet, cu 3 (trei) ani de studii!, făcut la normă şi fără niciun Dumnezeu, păşeşte încet cu bocancii săi, ca un şef de imperiu care nu răspunde în fața nimănui…

Familia Smicală din Finlanda şi-a câştigat în instanța judecătorească dreptul de a-şi primi copiii înapoi… Îi va primi vreodată?!… Barnevernet din Finlanda operează la fel ca fratele geamăn din Norvegia… Nu dă socoteală nimănui! E mai presus de Justiție, de orice lege pe care poate să o terfelească după placul său!
Unui om care a salvat mii de vieți în Finlanda, drept recunoştință, i se pune cămaşa de forță şi i se iau copiii!
Viața continua, însă, în diferite stadii, nu aşteptăm nimic de la mila nimănui. Nici măcar de la conştiința lor adormită.

Strigătul mamei disperate, căreia i s-a luat bebeluşul, românca Hermina Nilausen, din Danemarca, nu este auzit. Este o tăcere tainică pe care nu pot să o descriu… Cum să-i iei bebeluşul unei mame?! Unui animal, dacă i-ai face asta, te-ar omorâ pe loc! Unei ființe umane, însă, unei Mame!, i se ia bebeluşul de către nebunii lumii!
Lacrimile nu i se mai usucă pe obraz!

Andreei Brădeanu din Anglia i s-au luat 3 (trei) copii! S-a mințit, s-a manipulat în instanță, s-a jucat o piesă de teatru, de fapt, în care judecătorii au îmbrățişat pur şi simplu aventura!, iar rezultatul a fost cel scontat.
Democrația aceasta în care unii îți bagă pumnul în gură, forțându-te ca să taci, se transformă treptat într-o mare nebuloasă, observ! Inexplicabilă, dar reală, la orice pas!
Am venit în Instanță ca să plângem, Andreea! Nu ca să vedem că adevărul învinge… Adevărul umblă totdeauna cu capul spart!

Iar, Florin Barbu, această drama care ne sfâşie! Îi vor lua copiii – poate că deja au făcut-o!- şi îi vor da homosexualilor!
Care este dreptul natural al copiilor de a vedea o femeie şi un bărbat în jurul mesei atunci când se trezesc, atunci când întreabă de Mamă înainte de ivirea zorilor, atunci când le lipseşte ceva, poate dorul de Ea, cea care le-a dat viață?!

Oare, zornăitul cătuşelor, Doamne!, să fie singura cale care ne leagă de Tine pe noi, cei săraci?!

… Într-un taxi, prin Bucureşti, Ionuț, şoferul plânge… Soția, internată în spital cu fiul de 13 ani, care are nu ştiu câte incomensurabile dureri, îl sună plângând… N-au mai reuşit să plătească milioanele în plus pentru medicamentele fiului, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit grav… “Sunt un simplu om, îmi spune Ionuț, plângând, un simplu şofer de taxi care-şi trăieşte viața de pe o zi pe alta!”.
Dumnezeule!, îmi spun. Câți au nevoie de ajutor! Când vom schimba cultul banului în țara asta în Solidaritate pentru aproapele nostru?!

… Mulți strălucesc ca o stea, pesimist, gândind că iubirea e cel mai frumos lucru care s-a inventat.
Dar nu fac nimic.

Iar alții ne iau copiii… în continuare.
Alții mor lângă noi, fraților!

Nu numai rugăciunile ajută să ne redobândim copiii înapoi!
Nu numai politicienii care se implică ne redobândesc, ajutându-ne!
Nu numai avocații care ne ajută, ne inspiră…

Fiecare din noi poate contribui cu ceva! De aceea este nevoie de o organizație de luptă care, ascultând glasul străzii, al oamenilor!, SĂ LUPTE pentru noi!

“Vom lupta ajutând oamenii în fiecare caz…
Dar vom lupta şi Macro!, cu Sistemul care ne îngenunchează, cu teoriile perverse despre rasa umană, despre Familie, despre Copil, despre Violență…” Acesta este crezul Asociației pe care sunt pe cale să o întemeiez.

… Familia Bodnariu şi-a recăpătat copiii înapoi după 8 (opt) luni de chinuri! De traume! Să ne străduim să nu privim în urmă, totuşi, dar să susținem cu tărie viața şi să nu mai credem în niciun coşmar despre cum va arăta viitorul, oameni!
Dar, lupta va fi grea!

PĂRINȚI DIN TOATE ȚĂRILE, UNIȚI-VĂ!, de aceea…

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: