Comunicat – Senator Ben Oni Ardelean – Un nou caz pentru care opinia publica trebuie sa se mobilezeze: copiii lui Florin Barbu

Senator Ben Oni Ardelean- Raport pe Cazul Bodnariu in AP a Consiliului Europei 1

Un nou caz pentru care opinia publica trebuie sa se mobilezeze: copiii lui Florin Barbu – Londra, Marea Britanie – 20 iunie 2016.

Justice for Barbu family

Cazul Bodnariu a declansat la nivel de opinie publica emotie si actiune, iar succesul acestuia a fost o mare victorie pentru toti cei care timp de mai multe luni de zile au manifestat activ pentru respectarea drepturilor copilului. Luni o sa merg in fata autorităților britanice, atât in fata judecătorului, cat si la seviciile sociale londoneze, pentru a face demersuri in vederea preluării cazului copiilor lui Florin Barbu in Romania, asa cum prevad legile internationale. Andy (5 ani) si Diana (8 ani) sunt deja in custodia unui cuplu de homosexuali, iar instanta se afla in fata unei decizii finale pentru a definitiva aceasta adoptie.

Sustinut de autoritatile romane, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa reusim sa stopam definitivarea adopției si sa dam posibilitatea celor doi copii sa crească alături de familia extinsa, respectandu-le identitatea culturala si libertatea religioasa. Chiar daca prin diverse canale mi s-a transmis ca nu mi se va permite sa asist la proces voi fi luni la Londra si nu cred ca autoritățile unui stat care se pretinde de drept îmi poate refuza acest lucru si nu vor face dreptate acestor copilasi.

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  iun. 19, 2016 @ 12:15:05

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. rebeca
  iun. 21, 2016 @ 04:02:08

  Am vrea sa stim cum putem sa ne mobilizam ca sa ajutam acesta caz disperat

  • rodi
   iun. 21, 2016 @ 08:41:50

   pe 26 iunie va fi protest la Bucuresti orele 13:00 la statuia Mihai Viteazul. Spuneti la cat mai multi, va rugam

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: