Reidar Johansen: Am fost sub tutela barnevernetului de la varsta de 10 ani pana la 18 ani ani… m-au distrus

Reidar Johansen (copil luat de Barnevernet)

Reidar Johansen ne spune istoria lui de sub tutela Barnevernetului:

„Am fost sub tutela barnevernetului de la varsta de 10 ani pana la 18 ani ani. După 8 ani acolo, am fost psihic bolnav. Acum am acest diagnostic: Tulburare de stres post traumatica. Locuiam acasă la părinții mei, și nu a fost niciodata nici o neregulă cu ei. Mama mea era bolnavă grav, și a fost timp indelungat în spital.Tatal meu muncea în schimburi diferite, astfel încât a fost dificil să se găsească întotdeauna oameni care puteau sta acasă cu mine când muncea tatăl meu. Asta a fost în 1966.

Suntem o mica de familie, si așa am trăit departe unul de altul. Apoi a contactat barnevernetul pe tatăl meu, și i-au spus că pot avea ei grijă de mine ca mama mea să fie mai bine. Pentru mine au fost 8 ani în iad. Este o poveste lungă, dar pe scurt – am fost bătut și expus la teroare psihica de catre asistentii sociali. Am fost închis într-o cameră întunecată, dacă i-am bâzâit prea mult despre dorinta mea arzatoare de a pleca fiindcă voiam tot timpul sa plec de acolo. Am fost trimis la trei instituții diferite, dar în toate acestea erau asistenti sociali psihopati. Ei au râs de mine și-mi spuneau cuvinte multe rele când plângeam sau am fost furios pe ei.

M-au distrus, așa că am devenit bolnav psihic. Am multă anxietate, și am fost deprimat. Sunt acum incapabil de muncă, dezactivat, și iau bani de la securitatea socială. Am părăsit Norvegia după atât de multă experiență rea în tara mea, așa că am emigrat în Filipine. Aici locuiesc într-o mică fermă, împreună cu soția mea filipineză.” (ProBodnariu)

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  iun. 18, 2016 @ 09:30:55

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 2. Estera Ciama
  iun. 18, 2016 @ 11:46:29

  Este bine ca toți care au fost sub domeniul BARNEVERNET să testimoneze așa încît publicînd să audă toată lumea cine sînt ..!!!
  Noi deja știm că sînt sataniști ..,dar trebuie să audă întreaga lume ce au făcut cu copiii si ce fac la ora actuală !
  Dumnezeu să schimbe acest sistem !!!

 3. octavpelin
  iun. 19, 2016 @ 02:33:27

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: