(VIDEO) Discursurile de la Protestul din Madrid in sustinerea fam. Florin Barbu

Florin Barbu Protest captura live feed Agnus Dei 16 iunie 1

FOTOS facute de Agnus Dei din LIVE feed.

Lideri si pastori prezenti la protest –

  • Claudiu Traian Covaciu Ministrul Religiilor in IRU organizație –
  • George Martinescu Președintele Fundației Unitatea Romanilor de Pretutindeni –
  • Pastor Mihai Marcel –

Cerem guvernului sa intervina si sa elibereze pe acesti micuti oferindu-le posibilitatea ca sa fie adoptati de familiile din partea mamei  sau a tatalui.

Ne opunem cu vehementa, Anglia,  ca acesti copii sa fie adoptati de familii surogate. Respectam drepturile acestor oameni care au ales sa traiasca altfel decat este firea, care au ales sa-si satisfaca firea de o alta natura. Dar suntem impotriva incalcarii drepturilor noastre, sa nu mai astepte ca niste lupi la usa pantecelor sotiilor, mamelor si fiicelor noastre sa le rapeasca pruncii. Daca au ales sa traiasca in felul acesta, sa gaseasca alta solutie si sa nu ne rapeasca noua pruncii.

Cerem, hotarat, guvernului Angliei sa intervina. Si va asiguram, Anglia, ca nu vom inceta protestele noastre pana cand copiii nu vor fi redati familiei. Va multumesc.

Florin Barbu Protest captura live feed Agnus Dei 16 iunie 3

Florin Barbu: Va multumesc enorm, enorm de mult ca ati venit si ca sunteti alaturi de copiii mei. Si sper ca sa va auda bunul Dumnezeu… (Florin se opreste si plange) pentru ca nu mi se pare normal ca sa mi se ia copiii de langa mine. Dupa cum bine stiti, in Anglia apare in toate ziarele ca sunt romani, copii lasati in strada si nu-i ma ia nimeni pentru ca au nevoie numai de copii care sunt ingrijiti, care sunt dusi la scoala si copii care cresc civilizati.

Sper ca, Luni, la proces, bunul Dumnezeu si guvernul Romaniei sa intervina si sper ca copilasii sa ajunga inapoi in familie. Va multumesc enorm ca ma sustineti.

~~Simtim impreuna cu aceasta familie si stiu si cred ca in decursul timpului vor fi alti oameni care vor protesta, desi in Anglia nu s-a inceput poate nimic, aici sa fie kilometru zero pentru Europa si zero, de unde se va amplifica acest miting. Si speram prin credinta ca Dumnezeu va hotari o zi in care acesti doi copilasi vor fi inapoi, repatriati prietenului nostru Barbu si se va bucura  pentru ca Dumnezeu este acela care lucreaza. Dumnezeu este acela care este in control. Si suntem in masura sa simtim impreuna cu el, sa ne rugam impreuna cu el, sa-l incurajam, sa-i trimitem un mesaj  sa nu se simta strain aici in Spania si sa aratam prin aceasta dragostea lui Hristos. Sa fim partasi la suferinta lui si sa nu uitam ca si noi suntem straini si calatoripe acest pamant si ca vom fi o familie puternica, ca vom simti impreuna cu fratele nostru si prietenul Florin Barbu. Noi il vom sustine in rugaciuni ….

Florin Barbu Protest captura live feed Agnus Dei 16 iunie 2

Claudiu Traian Covaciu – Ministrul Religiilor in International Romanian Union organizație:

~~E foarte greu sa spui ceva cand durerea ne copleseste pe toti. Aproape toti din locula cesta suntem parinti si stim ce inceamna lucrul acesta. Sa n-ai copilul tau o noapte langa tine.. nu vorbesc, de luni, de ani si stim parinti care nu si-au vazut copiii de 18 ani. Astazi, protestam din nou. Am inceput pe 19 decembrie ca sa sustinem familia Bodnariu si aici am parte din echipa cu care am inceput  si vreau sa-i multumesc dlui Martinescu, dlui.. oamenilor care au fost alaturi de noi si ne-au dat putere ca acest protest care l-am facut pentru familia Bodnariu sa aiba influenta mare. PROMITEM ACELASI LUCRU SI PENTRU FAMILIA BARBU. Promitem acelasi lucru pentru TOATE FAMILIILE  care le avem scrise aici pentru ca credem ca singurul care poate sa ne dea copiii inapoi etse Dumnezeu. Noi credem in Dumnezeu si credm in actiune. Noi credem intr-o societate buna. Aceasta vrem sa promovam noi. Noi nu vrem sa promovam debandare. Noi vrem sa promovam faptul ca copiii trebuie sa stea in sanul familiei. Ma lupt pentru lucrul acesta si cu siguranta VOM CONTINUA PROTESTELE. Aici a fost un inceput pentru familia Bodnariu. Aici este kilometrul zero dupa cum s-a spus, in Spania. Dar vom face protest in Spania si in alte localitati pentru ca avem oameni care sustin si stau in spatele nostruSunt biserici care se roaga pentru noi. Si credem ca intr-o zi, asa cum familia Bodnariu si-a reprimit copiii, va veni ziua fericita si pentru dl Barbu si isi va primi copiii inapoi in familie. Ne rugam si ne luptam pentru lucrul acesta.

De aceea, facem apel extrem de important guvernului Romaniei, dlui Ciolos, dlui Presedinte, ca sa ia toate masurile necesare  si sa nu mai lase ca in Europa, copiii sa fie despartiti de parinti. Deja vedem cum lucrul acesta se intampla in Europa in diferite tari. Ii rugam sa ia toate masurile necesare. Iar, daca nu va face lucrul acesta, se va trezi cu multe proteste din partea noastra in fata ambasadei romane si la toate consulatele din Spania pentru ca vrem ca copiii sa creasca in sanul familiei. Daca societatea va fi compusa din familii sanatoase , va fi o societate sanatoasa. Daca societatea nu va fi compusa din familii sanatoase, nu vom avea o societate sanatoasa. Noi vrem, pentru viitorul copiilor nostri o societate sanatoasa. Vrem ca aceasta sanatate, noi, sa ne putem creste copiii, in liniste, in pace, in dragoste in fiecare seara, in fiecare zi. In fiecare minut sa-i vedem langa noi, in mod civilizat.
Credem, si Florine, eu vreau sa te felicit ca astazi ai ajuns in Spania

Florin Barbu Protest captura live feed Agnus Dei 16 iunie

~~Sigur, astazi, as fi vrut sa fiu mandru de presedintele nostru si de guvernul Romaniei. Dar, imi pare rau sa o spun ca presedintele nostru a uitat de ce a fost pus presedinte acolo si nu ne reprezinta. El ar trebui sa reprezinte fiecare copil roman, fiecare cetatean roman. Asa este prevazut in constitutie, ca presedintele reprezinta cetatenii de care a fost ales. Dar, din pacate, el a fost ales de cetateni din strainatate, dar dupa ce a fost ales, el i-a nesocotit complet. Imi pare rau sa o spun. Mi-as fi dorit sa avem un presedinte care sa se implice in fiecare caz pentru ca Florin este unul dintre Bodnariu, dar pe langa acest unu mai sunt inca 200 (de cazuri). Speram ca si prin scrisoarea deschisa care o vom depune la ambasada, sa-i atragem atentia dlui presedinte ca cetatenii romani in fara granitelor suntem de multe ori abuzati din toate punctele de vedere.

Eu fac din nou un apel la parlamentarii romani care s-au implicat in cazul Bodnariu, sa se implice si in cazul lui Florin Barbu. Si voi vorbi la telefon, chiar personal, cu Titus Corlatean despre aceasta problema in zilele urmatoare.

Florin Barbu Protest captura live feed Agnus Dei 16 iunie 4

Buna ziua, dragii mei sustinatori, de pe Facebook. Va multumesc ca icnercati sa ma urmariti LIVE. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si sper ca luni, la proces, cu ajutorul lui Dumnezeu sa salvam acei copilasi. Sper ca aceste proteste sa continue peste tot, in toata lumea pentru ca asa a inceput pentru familia Bodnariu cu 50 de persoane, cu 100 de persoane prima data. Asa trebuie sa iasa pentru toate familiile.

Astazi, am incercat aici, la Madrid, sa printez de dimineata si pentru celelalte familii, sa sustinem toate familiile, sa sustinem, ca toti copiii sa se intoarca inapoi la parinti pentru ca copiii sunt nevinovati. Nu au gresit cu nimic, nimanui. Si nu merita sa sufere absolut de loc. De aceea, va rog frumos sa ne unim toti sa facem proteste  in toate orasele lumii, ca niciodata nimeni sa nu mai aiba curaj sa ia  copiii romanilor. Copiii sunt copiii nostri. . Va multumesc foarte mult ca sunteti alaturi de mine. Va doresc o zi frumoasa. Doamne, ajuta! Deci, va rog, sa vorbiti cu organizatorii din toate orasele sa se uneasca, sa fac cereri pentru proteste deoarece, daca luni nu imi vor da copiii, si chiar daca imi vor da copiii, eu voi continua sa protestez, sa sustin restul familiilor. Multumesc foarte mult comunitatii de la Madrid care au venit aici si m-au sustinut astazi. Am sa fac o descriere detailata si am sa va trimit si cateva poze. Doamne, ajuta. Va doresc o zi frumoasa.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: