Ben Oni Ardelean – Cazul fam. Barbu trebuie sa mearga la CEDO fiindca dreptatea si adevarul trebuie sa triumfe!

Citeste –

Londra, UK – am participat la procesul de la Central Family Court, judecat de Hughes QC, Sala 26, proces de incredintare spre adoptie a copiilor lui Florin Barbu si Racolta. Andy (5 ani) si Diana ( 8 ani) au fost preluati in custodie acum doi ani, iar de un an se afla in plasament la un cuplu de acelasi sex.

NU am fost lasat sa zic nimic in fata instantei, chiar daca mama si avocatul tatalui au pledat pentru asta. Dupa lungi deliberari abia am fost lasat in sala.

Totusi, dupa alte deliberari intense, instanta a permis sefei sectiei consulare sa vorbeasca, avand o pledoarie excelenta si foarte profesionista.

Practic, dupa alti doi ani, statul Roman cerea acelasi lucru: stramutarea cauzei in Romania si oferirea posibilitatii ca autoritatile romane competente sa preia cazul. Pronuntarea de la ora 15 a fost una negativa, inacceptabila din punctul meu de vedere. Cum sa dai copiii cetateni doar romani in adoptie unor straini, stiind ca adoptia internationala este interzisa in Romania, iar mai mult si unui cuplu de homosexuali din Anglia? Identitatea religioasa (copiii fiiind botezati ortodocsi), limba si cultura, sunt astfel reinterpretate dubios sub o conceptualizare arbitrara a „binelui superior al copilului”.

Cazul trebuie sa mearga la CEDO fiindca dreptatea si adevarul trebuie sa triumfe!

Ben Oni Ardelean

Multumesc Domnului Senator Ben Oni Ardelean și echipei dar după cum se vede Războiul va continua. Statul Român,Românii și Religia sunt luați în bătaie de joc de Social Services Haringey. .Eu și mama copiilor nu existăm, cel mai important țel este FERICIREA COPIILOR. Noi trebuie să ieșim în stradă în fața ambasadelor Angliei, deoarece dreptatea și adevărul trebuie să TRIUMFE

5 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Evenimentul Zilei – COPIII unei familii de ROMÂNI din Marea Britanie, ADOPTAȚI de le un CUPLU DE HOMOSEXUALI | agnus dei - english + romanian blog
 2. Trackback: Evenimentul Zilei – România învinsă. Doi copilași români, vor avea, de acum înainte, doi tați | agnus dei - english + romanian blog
 3. Esther
  iun. 21, 2016 @ 00:55:37

  Sa va ajute Dumnezeu, domnule senator Ben-Oni Ardelean , sa cistigati copiii tuturor familiilor romane. Copiii nimanui nu merita cruda soarta de a fi despartiti de parintii lor. Si aceste Asa zise agenții de protecție a copilului, sa fie desființate odată pentru totdeauna, ca fac mai mult rău decit bine. Iar noi sa ieșim din nou in strada, daca așa dorește Anglia sa rezolve problema.

 4. octavpelin
  iun. 21, 2016 @ 01:00:51

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 5. Valeria Iancu
  iun. 21, 2016 @ 02:10:58

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: