DECIZIE definitiva in CAZUL Florin Barbu – Diana si Andy au fost dati in adoptie

Dupa cum spune Florin, lupta nu se termina si nu s-a terminat. Vom lupta mai departe. Doamne, mangaie tu acesti parinti…Sa ne rugam pentru Florin in aceste clipe grele si sa nu-l abandonam. Dimpotriva, sa facem mai mult ca sa-l ajutam..

Florin Barbu decizie definitiva copiii dati in adoptie.

Florin Barbu

Dumnezeu 🙏 vrea să ne vadă UNIȚI.Astazi copii mei au ajuns în Adopție la un cuplu de Homosexuali,Bani au vorbit iar Social Services Haringey si judecătoarea au hotărît,Nu au luat în Seamă ce a spus Baristerul nu au luat in seama Repatrierea copiilor Bogați cîștigă Bătălia dar Nu Războiul.Noi suntem Romani suntem 23 de milioane de oameni Romania si Biserica nu acceptă,nimeni nu ne fura copii.Va rog ieșiți in strada faceti proteste faceti orice ca copii sa se întoarcă în Familie.Copiii mei sunt DISPERAȚI așteaptă ajutorul voștru nu mai rezistă acolo.Va multumesc tuturor si împreuna vom reuși.

Citeste si –

Ben Oni Ardelean – Cazul fam. Barbu trebuie sa mearga la CEDO fiindca dreptatea si adevarul trebuie sa triumfe!

FLORIN BARBU – In asteptarea deciziei:

Decizia la ora 15:00 Ora Angliei.-16:00 in Europa si 17:00 in Romania.-Diana este disperată să se întoarcă acasă-Avocatul acelui cuplu de același sex nu vor să renunțe deloc-Doamne Ajută

15 comentarii (+add yours?)

 1. Mioara
  iun. 20, 2016 @ 11:12:00

  Florin, nu intotdeauna raspunsul Domnului ne multumeste…Insa El isi va scoate slava intotdeauna! Ai avut o vreme doi „ingerasi” ce ti-au fost luati abuziv, de care ai fost separat abuziv, dar pe care ma rog sa ii revezi & recunosti si in cer! Nimeni nu iti poate opri tie sau noua rugaciunile pentru ei si continuam a crede in Harul Domnului.

  PS – adaug: cred si in puterea si dreptatea Domnului. Motiv pentru care eu ma rog si pentru judecator(ii) ce au decis azi, pentru cuplul de homosexuali si oricine a fost implicat in aceasta afacere oneroasa…Mentionez ca NU ma rog pentru pocainta lor (fiind cred eu, lasati in voia mintii lor blestemate) ci pentru ca Dumnezeu sa-si arate mania Sa cat mai curand, ca si altii sa se teama. Si cred ca trebuie instiintati si ei pentru a stii cu cine au de-a face…Eu o voi face. Altii ?!
  Gresesc? Poate…(imi arata cineva unde si de ce?).

 2. Trackback: Ben Oni Ardelean – Cazul fam. Barbu trebuie sa mearga la CEDO fiindca dreptatea si adevarul trebuie sa triumfe! | agnus dei - english + romanian blog
 3. Trackback: Evenimentul Zilei – COPIII unei familii de ROMÂNI din Marea Britanie, ADOPTAȚI de le un CUPLU DE HOMOSEXUALI | agnus dei - english + romanian blog
 4. Trackback: DECIZIE definitiva in CAZUL Florin Barbu – Diana si Andy au fost dati in adoptie | Pastor Ciprian Barsan
 5. Elena Petre Elena Petre
  iun. 20, 2016 @ 14:10:29

  Ma intreb de ce nu au dat spre adoptie unei familii normale, daca asa trebuia, ce englezii nu mai au familii normale ( barbat si femeie) ci numai familii de homosexuali ? trebuie sa iasa toti romanii in strada si sa-l sustina pe acest tata si copilasii lui.

 6. Trackback: Evenimentul Zilei – România învinsă. Doi copilași români, vor avea, de acum înainte, doi tați | agnus dei - english + romanian blog
 7. SILVIA
  iun. 20, 2016 @ 23:19:26

  Din ce s-a intamplat in cazul fam Bodnariu se vede clar ca nu natia ci credinta este o unitate de temut (nu pentru autoritatile politice ale lumii ci pentru cel rau).Istoria Vechiului Testament arata importanta legamantului cu Dumnezeu ,chiar daca neascultarea poporului Israel le-au adus grozave pedepse totusi, au fost poporul Lui.
  Ceva trebuie inteles in aceasta situatie ! Domnul sa dea lumina !…..cu atat mai mult cu cat ne indreptam „cu pasi de front ” spre final.

 8. octavpelin
  iun. 21, 2016 @ 00:59:41

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

 9. Valeria Iancu
  iun. 21, 2016 @ 02:09:05

  Reblogged this on Dumnezeu e în control.

 10. anti-gay
  iun. 21, 2016 @ 06:40:16

  Invatati copii sa fuga de la acea familie de „c-„. Lucrati murdar..asa cum au facut si ei. Fiind cetateni romani, daca ar ajunge in tara, indiferent prin ce mijloace..aici legislatia nu le mai da castig de cauza…Platiti pe cineva sa-i ia de-acolo indeferent cum..Observ ca nu se rezolva nimic pe cale amiabila sau legal..

 11. Ana
  iun. 21, 2016 @ 12:05:57

  Cazul trebuie sa fie inaintat la CEDO pentru ca este inacceptabil ca acesti copii romani sa ajunga in adoptie la o familie de homosexuali. Nu s-au respectat drepturile copilului, dreptul la o masura de protectie in tara de provenienta, respectiv Romania pentru ca au nationalitate romana, nu s-a respectat religia copiilor(ortodocsi) fiind dati intr-o familie formata din persoane de acelasi sex, homosexuali, uniune pe care religia ortodoxa nu o accepta si nu este binecuvantata de Dumnezeu. Trebuie ca statul roman sa intervina in acest caz pentru respectarea drepturilor copiilor romani pentru ca altfel acest caz va deveni un precedent si vor urma si altele cazuri.

 12. aneta isteate
  iun. 21, 2016 @ 14:43:21

  sa nui lasam sa fim uniti in rugaciunne

 13. anatatar
  iun. 21, 2016 @ 17:52:25

  Reblogged this on ANA TATAR ANDRAS.

 14. Cristina
  iun. 22, 2016 @ 08:43:19

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: