Adevărul – Decizie devastatoare a justiţiei engleze. Copiii unei familii de români, daţi spre adopţie unui cuplu..

Diana and Andy Racolta Barbu

Diana and Andy Racolta Barbu

Florin Barbu, un român din Braşov stabilit în Marea Britanie şi rămas fără cei doi copii preluaţi din familie de Serviciul de Protecţie a Copilului, şi-a pierdut definitiv copiii, care au fost daţi spre adopţie unui cuplu de homosexuali. Decizia a fost luată luni de justiţia din Marea Britanie, iar singura cale de atac a românului este CEDO.

La procesul de luni de la Londra a participat şi senatorul de Timiş Ben Oni Ardelean, care s-a implicat activ şi în cazul Bodnariu. „Pronunţarea de la ora 15.00 a fost una negativă, inacceptabilă din punctul meu de vedere. Cum să dai copiii, cetăţeni doar români în adopţie unor străini, ştiind că adopţia internaţională este interzisă în România, iar mai mult şi unui cuplu de homosexuali din Anglia? Identitatea religioasă (copiii fiiind botezaţi ortodocşi), limba şi cultura sunt astfel reinterpretate dubios sub o conceptualizare arbitrară a binelui superior al copilului. Cazul trebuie să meargă la CEDO fiindcă dreptatea şi adevărul trebuie să triumfe!”, a scris senatorul pe pagina sa de Facebook după aflarea verdictului.

Citeste mai mult: http://adevarul.ro/locale/timisoara/decizie-devastatoare-justitiei-engleze

4 comentarii (+add yours?)

 1. Ghita L
  iun. 21, 2016 @ 09:20:35

  Nu au pierdut ultima sansa ,ci li sa oferit sansa de a fi O VOCE ;un mesager al multor parinti care pläng dupa copii lor. Tainice si neintelese sunt caile Domnului…..

 2. Tatiana
  iun. 21, 2016 @ 22:02:30

  Dupa o lovitura atat de grea din partea sotiei, altta si mai sfasietoare din partea Statului englez. Evident ca Anglia desconsidera romanii ca rasa umana. Dar cum de asa tara dezvoltata nu poate sa dea lectii homosexualilor de a se reproduce desinestatator daca mintea lor bolnava le spune ca e correct si normal asa? Deci nu poate merge impotriva inteligentei lui Dumnezeu? Si nici de data aceasta nu va izbuti. Lupta va fi apriga.Cred ca Domnul are un plan, nelegiurea cu rapirea copiilor si nimicirea familiilor a iesit la iveala se tine in lant in ultimul timp. Doamne, ai mila de copilasi si de tatal lor! Tu ai creat familia, Mergi Tu inainte , iar oastea Ta va sta in post si rugaciune pana vei raspunde. Da, tainice si neintelese sunt caile Domnului, dar ce mare e bucuria cand Domnul da izbanda!

 3. Tatiana
  iun. 21, 2016 @ 22:10:52

  Dupa o lovitura atat de grea din partea sotiei, altta si mai sfasietoare din partea Statului englez. Evident ca Anglia desconsidera romanii ca rasa umana. Dar cum de asa tara dezvoltata nu poate sa dea lectii homosexualilor de a se reproduce desinestatator? Deci nu poate merge impotriva inteligentei lui Dumnezeu? Si nici de data aceasta nu va izbuti. Lupta va fi apriga. Doamne, ai mila de copilasi si de tatal lor! Mergi Tu inainte , iar oastea Ta va sta in post si rugaciune pana vei raspunde.

 4. octavpelin
  iun. 22, 2016 @ 02:46:09

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: